Home » , » "Κανένα λαϊκό σπίτι στα χέρια κράτους - τραπεζίτη" (Βίντεο)

"Κανένα λαϊκό σπίτι στα χέρια κράτους - τραπεζίτη" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016 | 7:54 μ.μ.

Αναφερθήκαμε χτες στην λαϊκή κινητοποίηση που έγινε χτες σε δικαστήριο της Θεσσαλονίκης και κατόρθωσε έστω και προσωρινά να αποτρέψει την διαδικασία πλειστηριασμού της κατοικίας ενός συμπολίτη μας.

Είναι σπαρακτική η κραυγή του δανειολήπτη –την ακούμε στο βίντεο που παραθέτουμε- ενός ατόμου με βαριά αναπηρία λόγω εγκεφαλικών και καρδιακών επεισοδίων, ενώ ένα απ τα τέσσερα παιδιά του είναι αυτιστικό με αναπηρία 80%. Αυτή την οικογένεια που έπεσε στα νύχια των τραπεζιτών τοκογλύφων και που η κυβερνητική πολιτική την έφερε σε δραματική κατάσταση. πάει η «δεύτερη φορά αριστερή κυβέρνηση» να καταστήσει άστεγη.

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε τα λόγια του δικηγόρου Αδ. Κουλιούδας: «Πρέπει να ξέρει όλος ο κόσμος ότι αν δεν προστατεύετε από τον νόμο Κατσέλη η ακίνητη περιουσία του, η πρώτη κατοικία του είναι έρμαιο των τραπεζιτών».

Το μόνο αισιόδοξο που ακούμε στο βίντεο προέρχεται από το μέλος του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης Ηλία Σμήλιο ο οποίος μας λέει ότι «δεν θα αφήσουμε να περάσει κανένα λαϊκό σπίτι στα χέρια κράτους και τραπεζίτη. Και πραγματικά μόνο αν ο λαϊκός παράγοντας βγει στο προσκήνιο η αναλγησία – ασυδοσία και αντιλαϊκότητα αυτής της κυβέρνησης μπορεί να αναχαιτιστεί.

>
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger