Home » , » Κούλη μ' καρφώνεσαι.

Κούλη μ' καρφώνεσαι.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016 | 9:02 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Κούλη μ' καρφώνεσαι. Και καρφώνεσαι μόνος σου κι άσχημα. Πρώτα κάνεις μήνυση για το διαγωνισμό των συχνοτήτων.

Αλλά στο γαλάζιο μαντρί θέλετε τις ιδιωτικοποιήσεις. Επιπλέον θέλετε το Μνημόνιο, το γουστάρετε, το λιμπίζεστε το ζαχαρώνετε. Μάντεψε πιο είναι ένα από τα αμέτρητα προαπαιτούμενα: Να πουληθούν οι συχνότητες. Το ξέρεις καλά και συμφωνείς σε αυτό.

Εντάξει, καταλαβαίνω, θέλεις σαν κι εσύ να κάνεις ένα δωράκι στους φίλους σου. Μερικά εκατομμύρια. Βάλε τα από την τσέπη σου. Γιατί δεν λες στη Siemens να δανείσει τους κολλητούς σου; Είναι "ανοιχτοχέρηδες", τόσα έδωσαν σε σένα. Επιπλέον οι ίδιοι οι καναλάρχες σε τρολάρουν άσχημα. Κατέθεσες μήνυση την ίδια μέρα που Μαρινάκης και Αλαφούζος πλήρωσαν την πρώτη δόση. Που πάει να πει ότι, αν και στα γκάλοπ προηγείσαι, δεν σε έχουν και τόσο σίγουρο, ούτε θεωρούν ότι θα αλλάξουν τα πράγματα σύντομα. Κακό αυτό για σένα.

Επιπλέον άκουσα έκανε κι ο Άλφα μήνυση. Γι αυτόν είναι φυσικό, έχει έννομο συμφέρον. Εσύ τι έννομο συμφέρον έχεις; Πρόσεξε! Δεν λέω τι συμφέρον, το έννομο ψάχνω να βρω, αλλά δεν το βρίσκω. Λειτουργείς λοιπόν ως δικηγόρος επιχειρηματιών. Ούτε αυτό μας εκπλήσσει, αλλά εξήγησε στα γίδια σου τον πραγματικό λόγο που υποστηρίζεις τα ιδιωτικά κανάλια, ενώ βγαίνεις στα κάγκελα για τα δημόσια. Γιατί κάποιος καχύποπτος, λαμβάνοντας υπόψη τα πολλά φράγκα που παίζονται, θα έβαζε με το νου του πολλά και διάφορα για σένα, καθόλου κολακευτικά. Μην πας για μαλλί και βρεθείς κουρεμένος πάλι, όπως τότε με τις offshore.

Άσε το άλλο καρφί που βάζεις στο φέρετρο της ΝΔ (καλά κάνεις, συνέχισε). Κούλη αγόρι μου, η ίδια η αμερικανική αστυνομία είπε τι έγινε με τους "δημοσιογράφους" και τις περούκες τους. Κι εκεί εσύ αμέσως να τους υπερασπιστείς! Κάποιος λοιπόν θα το θεωρούσε μάλλον ύποπτο. Ότι μπορεί να μην έκαναν του κεφαλιού τους, αλλά να άκουσαν άλλον, ανόητο.

Κούλη, αν υπερασπιζόσουν τις συντάξεις το ένα χιλιοστό από όσο υπερασπίζεσαι κατηγορούμενους για πλαστογραφία, άλλους για παιδεραστία κι άλλους για κάθε τι λαμογιές, αρπαχτές και σκάνδαλα, όχι μόνο θα είχες βγει τώρα, θα ήσουν αυτοδύναμος με την τσαντίλα που υπάρχει για το ΣΥΡΙΖΑ.

Αλλά εσύ θες να απολύσεις κόσμο, θες να κόψεις συντάξεις, μισθούς, επιδόματα, θες να ξεπουλήσεις τα πάντα, για να χορτάσουν τα δικά σου τα "βαφτιστήρια". Ε δεν θα βγεις, να το ξέρεις. Δε πα να λεν, ότι θέλουν τα πλαστά τα γκάλοπ. Δεν είναι πρώτη φορά που θα γελοιοποιηθούν. Ο κόσμος δεν πρόκειται να σε ψηφίσει. Θα χάσεις κι άλλους παρά θα πάρεις. Γιατί δεν έχεις κόμμα, έχεις συμμορία, που μαζεύονται οι χειρότεροι. Κι εσύ έχεις τον ανθρωποδιώχτη. Συνέχισε να καταστρέφεις τη ΝΔ, άλλωστε ο Καραμανλής την ίδρυσε. Κι εσείς πάντα ήσασταν με τον άλλο τον Κώστα, τον Κοκό... Μην κλαίς Κοκέ, να! ο Μητσοτάκης ζητά εκλογές. Γι αυτό κλαίς τη ΝΔ; Ε τότε κλάψε...

Δώσε τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς στον Αντώνη και τον Άδωνη. Γκρέμισαν αρκετά από το γαλάζιο μαντρί. Σειρά σου "αστέρα μου" να αποτελειώσεις επιτέλους τη Νέα Δικτατορία. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger