Home » , » Εκποίηση Ελληνικού: "Μέρα ντροπής για την κυβερνώσα αριστερά" (Ηχητικό)

Εκποίηση Ελληνικού: "Μέρα ντροπής για την κυβερνώσα αριστερά" (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016 | 11:10 μ.μ.

«Όσο μεγαλύτερο το ψέμα, και όσο περισσότερο επαναλαμβάνεται, τόσο πιο πιστευτό γίνεται» Γιόζεφ Γκέμπελς - Υπουργός Προπαγάνδας του Χίτλερ.
Αρχικά καλό είναι να θυμηθούμε τι έλεγαν προεκλογικό  Τσίπρας και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για την εκποίηση του Ελληνικού διαβάζοντας αυτή μας την ανάρτηση. 

Παρόμοιες δηλώσεις ακούμε και στο ηχητικό που παραθέτουμε.

Το αποτέλεσμα το γνωρίζουμε. Σήμερα η βουλή και με μεγάλη πλειοψηφία  (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Δημοκρατική Συμπαράταξη, Ποτάμι, ΑΝΕΛ και Ένωση Κεντρώων) ψήφισε το νομοσχέδιο με το οποίο ουσιαστικά χαρίζεται το «φιλέτο της Ευρώπης», όπως έχει χαρακτηριστεί η περιοχή του Ελληνικού.

Δεν έχει λοιπόν καθόλου άδικο ο Πάνος Τότσικας μέλος της Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο στο Ελληνικό, που τον ακούμε να μας λέει ότι σήμερα ψηφίστηκε μια αποικιοκρατική σύμβαση με βάση ένα νομοθετικό πλαίσιο του 1953! «Νομιμοποιήθηκε ένα τεράστιο σκάνδαλο με τον όμιλο Λάτση» μας λέει ο ίδιος και συμπλήρωσε: «σήμερα είναι μια μαύρη μέρα για το Ελληνικό, για την χώρα μας, μια μέρα ντροπής για την κυβερνώσα  Αριστερά».

Ανάμεσα στα άλλα ενδιαφέροντα που μας λέει ο κ. Τότσικας είναι ότι ο αγώνας για να μην προχωρήσει η εκποίηση της συγκεκριμένης περιοχής, η οποία έγινε για τον μοναδικό λόγο να εξυπηρετηθούν οι κερδοσκοπικές επιδιώξει του ομίλου Λάτση, θα συνεχιστεί από τους κατοίκους του Ελληνικού.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger