Home » , , » Νέα σατιρική παράσταση με πρωταγωνιστή τον γραφικό αλλά και επικίνδυνο, δημοσιοκάφρο Σ. Χίο.

Νέα σατιρική παράσταση με πρωταγωνιστή τον γραφικό αλλά και επικίνδυνο, δημοσιοκάφρο Σ. Χίο.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016 | 5:52 μ.μ.

Από την φαιδρή πλευρά θα αντιμετωπίσουμε την σημερινή σύλληψη του «άσχετου, ηλίθιου, επικίνδυνου και γραφικού δημοσιοκάφρου Στέφανου Χίου», μετά από μήνυση που υπέβαλλε ο  υπουργός, Χρήστος Σπίρτζης, για συκοφαντική δυσφήμηση λόγω του πρωτοσέλιδου που είχε η φυλλάδα του «Μακελειό» τη Δευτέρα, 19 Σεπτέμβρη.

Κι αυτό γιατί είναι στην κυριολεξία αστείο να βλέπεις ότι ξαφνικά ξύπνησαν τα αντανακλαστικά των δικαστικών λειτουργών όταν κάποιος κυβερνητικός αξιωματούχος έδειξε ότι θίγεται από τα γραμμένα της πατσαβούρας του Χίου, ενώ όλο αυτό τον καιρό που ξερνάει ρατσιστικό μίσος προτρέπει σε βία κατά των μεταναστών και προσφύγων, διασπείρει το φασιστικό μίσος από την φυλλάδα και την διαδικτυακή εκπομπή του δεν έχει ιδρώσει το αυτί κανενός εισαγγελέα να του ασκήσει αυτεπάγγελτη δίωξη.

Άλλο τόσο αστείο είναι, γ’ αυτό και γίνεται θέμα σατιρικών εκπομπών όταν παρουσιάζεται σαν αρχηγός πολιτικό μορφώματος, όταν συνομιλεί με θεατές του στην διαδικτυακή εκπομπή του, όταν τον πιάνουν κρίσης αυτοκριτικής. 

Γέλιο μας χαρίζει, επίσης και όταν τον παρακολουθείς να κάνει δημόσιο «πολιτισμένο διάλογο» με συνοδεία … Γαλλικών κοσμητικών επιθέτων με ένα άλλο καλόπαιδο της συνομοταξίας του, τον Γιάννη Παπαγιάννη. (Δεν είναι τυχαίο που και οι δυο θήτευσαν «στην μεγάλη σχολή του Κουρή).
Ο Χίος σύμφωνα με τα γραφόμενα του Παπαγιάννη είναι Ψυχασθενής, λακές, και αρχιεκβιαστής, ενώ σύμφωνα με την «διάγνωση» Χίου, ο κεντρικός παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του «ΚΟΝΤΡΑ» είναι Εφιάλτης, εκβιαστής, κερατάς.

Το βιογραφικό όμως του Σ. Χίου που δίνει ρέστα είναι αυτό που του συνέταξαν οι «προβληματικοί» αλλά με εγκληματική προδιάθεση τύποι της «Ομάδας Ε»

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ

Ο Μη Ελλην Σέρβος Στέφαν Χίος, Βυζαντινός Ορθόδοξος της Χίου

Γεννήθηκε εις Βλάχικο χωρίο κάπου έξω επτά το Βλαχοχώρι Σπάρτη, από πατέρα Σέρβο Βυζαντινό Ορθόδοξο της Νήσου Χίου, και από μητέρα Τουρκάλα της Νήσου Χίου Έχων Σέρβο-Μογγολικά χαρακτηριστικά

Ο Σέρβος Βλαχομογγόλος Σπούδασε «τίποτα» εις την Αθήνα όπου Δούλευε ως Χαφιές στους Ταγματασφαλίτες και στην ΕΥΠ Αργότερον Ενσωματώθηκε εις το Τεκτονικό Τάγμα των Λάιονς «Σημιτικών», όπου απόκτησε νέους συνεργάτες οι οποίοι είναι πρώην Κυπατζήδες, Χίτες. Ταγματασφαλίτες, ήτοι Τέκτονες «12θείστές. Ορφικοί, Πυθαγόρειοι» και Λάϊονς «Βυζαντινή Εκκλησία A Ε » οι οποίοι υπάγονται στο ύστατο ισραηλινό συμβούλιο «ΚΙΣ»

Ο Σέρβος πατέρας του ήταν Χίτης ανήκων εις το Χίτικο τάγμα της Βυζαντινής Ορθόδοξης Εκκλησίας Το Επώνυμο «Χίος» προέρχεται από τη Νήσο Χίο όπου αποικείτο από Σέρβους και Τούρκους «Βυζάντιο - Οθωμανισμός». Επί Βυζαντίου και επί Οθωμανισμού όλοι οι Σέρβοι αποικούντες εις την Ελλάς γίνονταν Ορθόδοξοι αλλάζοντας το ονοματεπώνυμό τους.  Στέφαν εκ του Βυζαντινού Άγιου Στεφάνου της Σερβίας και Χίος εκ της Νήσου Χίος
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger