Home » , , » Π. Παπανικολάου: Η ρήψη χημικών ενάντια στους διαδηλωτές είναι μια πρακτική καθαρά δολοφονική (2 Βίντεο)

Π. Παπανικολάου: Η ρήψη χημικών ενάντια στους διαδηλωτές είναι μια πρακτική καθαρά δολοφονική (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016 | 8:23 μ.μ.

Στο παρακάτω βίντεο παρακολουθούμε τον τρόπο που παρουσίασε η τηλεόραση του Αλφα, την αναίτια βάρβαρη επίθεση που πραγματοποίησαν χτες τα ΜΑΤ ενάντια σε διαδηλωτές έξω από το Σκοπευτήριο της Καισαριανής, όπου πραγματοποιήθηκε η γνωστή φιέστα του Τσίπρα. Όπως ακούμε από τον γνωστό γιατρό και μέλους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Π. Παπανικολάου η ρήψη χημικών ενάντια στους διαδηλωτές «είναι μια πρακτική καθαρά δολοφονική και μάλιστα 100% παράνομη σύμφωνα με όλες τις διεθνείς συμβάσεις περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Από την πλευρά της η Λαϊκή Ενότητα πέρα ότι σε ανακοίνωσή της η οποία κάνει λόγο για αστυνομική βία και ωμό αυταρχισμό της κυβέρνησης καταγγέλλει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων για κατευθυνόμενη ενημέρωση. «Αποτελεί ντροπή για την δημοσιογραφία ένα κρατικό πρακτορείο όπως το παλιό Αθηναϊκό και τώρα ΑΠΕ – ΜΠΕ να συμπεριφέρεται ως κυβερνητική  ντουντούκα της κακιάς ώρας» τονίζει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της αναφερόμενη στον τρόπο που κάλυψε την διαδήλωση.

Σε σχετικές δηλώσεις του ο δήμαρχος Καισαριανής και στέλεχος του ΚΚΕ Ηλίας Σταμέλος ξεκαθαρίζει ότι το ιδιοκτησιακό καθεστώς του χώρου δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί και προσθέτει: «Δεν μπορούμε να συνδιοργανώσουμε –σ.σ την χθεσινή εκδήλωση- και να γίνουμε το άλλοθι με μια κυβέρνηση η οποία τσακίζει τα δικαιώματα του λαού, ξεπουλάει  το δημόσιο πλούτο αλλά επειδή έκανε αυτή την πράξη εμείς να γίνουμε το άλλοθι σε μια  φιέστα».


Σε ανακοίνωση που εξέδωσε για την επίθεση με ΜΑΤ σε βάρος των συνταξιούχων το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει:

«Μια ημέρα μετά την κυβερνητική φιέστα στην Καισαριανή, που είχε προφανή στόχο να δώσει άλλοθι ‘’αριστεροσύνης’’ και να ξεπλύνει την αντιλαϊκή πολιτική, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο, διατάσσοντας την επίθεση, με ΜΑΤ και δακρυγόνα, σε βάρος συνταξιούχων που διαμαρτύρονταν για τις μειώσεις στις συντάξεις τους και ζητούσαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό.
Αποδεικνύεται για πολλοστή φορά ότι η υλοποίηση της αντεργατικής – αντιλαϊκής πολιτικής πάει χέρι – χέρι με την καταστολή και τον αυταρχισμό ενάντια στους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα που διεκδικούν τα δικαιώματά τους». 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger