Home » » Περνάει ο Στρατός, των Πετρελαιάδων Φρουρός!

Περνάει ο Στρατός, των Πετρελαιάδων Φρουρός!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016 | 7:41 μ.μ.

Πηγή: Δίκτυο Σπάρτακος

Όμιλος Βαρδινογιάννη-Εnergean oil & gas-ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε.
Η εθνικιστική απάντηση της αστικής Ελλάδας σε έναν εντεινόμενο ανταγωνισμό!  

Αν στην Τουρκία του Ερντογάν η ένταση του εμφυλίου κατά των Κούρδων και της Αριστεράς, οι εκκαθαρίσεις στον Τουρκικό Στρατό και το σύνολο του κράτους πάνε χέρι χέρι με τον Νεοοθωμανισμό.

Στην αστική Ελλάδα τα Μνημόνια και ο Μεγαλοϊδεατισμός αντίστοιχα πάνε χέρι χέρι με τα δόγματα Πολέμου-Καταστολής που στρέφονται εναντίον του εσωτερικού εχθρού-εργαζόμενου λαού.
Και αποδεικνύουν τον πραγματικό ρόλο του Ελληνικού Στρατού, ως τον πιο επιθετικό μηχανισμό επιβολής της αστικής κυριαρχίας και κατοχύρωσης των αστικών γεωστρατηγικών συμφερόντων. Ενώ παράλληλα αποδεικνύεται το πραγματικό επίδικο του εντεινόμενου ελληνοτουρκικού ιμπεριαλιστικού ανταγωνισμού.

Ανάμεσα σε δύο επικίνδυνες αστικές τάξεις που κοντράρονται από την Νοτιοανατολική Ευρώπη έως την Ανατολική Μεσόγειο προκειμένου να αναβαθμίσουν τον ιμπεριαλιστικό τους ρόλο, να ελέγξουν και εκμεταλλευτούν πηγές και δρόμους ενέργειας και εμπορίου γεωστρατηγικής σημασίας, με δηλωμένο το ενδιαφέρον των μεγάλων ιμπεριαλιστικών δυνάμεων. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger