Home » , » Κόλαφος για την Χ.Α η κατάθεση του Σ. Πουλικόγιαννη - Επίθεση ΜΑΤ και νεοναζί στα Προσφυγικά (Βίντεο)

Κόλαφος για την Χ.Α η κατάθεση του Σ. Πουλικόγιαννη - Επίθεση ΜΑΤ και νεοναζί στα Προσφυγικά (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016 | 3:12 μ.μ.

Την στιγμή που στην δίκη της Χρυσής Αυγής η κατάθεση του προέδρου του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής Σωτήρη Πουλικόγιαννη ήταν κόλαφος για τους κατηγορουμένους αφού μεταξύ άλλων περιέγραψε με λεπτομέρειες την οργανωμένη ενέδρα που τους έστησε 50μελές τάγμα εφόδου στο Πέραμα, με επικεφαλής τον τότε πυρηνάρχη Χ.Α. Περάματος Αναστάσιο Πανατζή, τον οποίο και αναγνώρισε ως ενορχηστρωτή του χτυπήματος μαζί με τον Χρ. Χατζηδάκη,(Δείτε εδώ λεπτομέρειες), ΜΑΤ και νεοναζί προχώρησαν σε ακόμα μια πρόκληση.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα στο indymedia σήμερα το πρωί στη διάρκεια οργανωμένης περιφρούρησης της γειτονιάς των Προσφυγικών Λ. Αλεξάνδρας από κατοίκους, αλληλέγγυους, αντιφασίστες εν όψει της δίκης της Χρυσής Αυγής που συνεχίζεται σήμερα στο Εφετείο  (Δέγλερη) τα ΜΑΤ επιτέθηκαν στην περιφρούρηση και εισέβαλαν στην γειτονιά ακολουθούμενοι από φασίστες.

Στο πέρασμά τους προσήγαγαν 2 άτομα και φτάσανε μέχρι τα πάνω μπλοκ της γειτονιάς όπου σπάσανε και πόρτες. Από τις 8 το πρωί μέχρι και τώρα κάτοικοι και αντιφασίστες δίνουν μάχη σώμα με σώμα με τα κοπρόσκυλα προστάτες των αφεντικών και των φασιστών. Οι μπάτσοι έχουν απωθηθεί με βροχή από πέτρες και οδοφράγματα. Έχουν γίνει 4 συλλήψεις μέχρι τώρα, αλλά και προσαγωγές ατόμων μέσα από την γειτονιά. Η γειτονιά των Προσφυγικών βρίσκεται αυτή την στιγμή στην αιχμή του αντιφασιστικού αγώνα! Καλούμε σε ενίσχυση και υπεράσπιση της γειτονιάς των Προσφυγικών!

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΤΟΥ ΠΗΓΑΔΙΟΥ ΤΟ ΠΑΤΟ!

Αναρχική Συλλογικότητα για την Μαχητική Προλεταριακή Ανασυγκρότηση


Υ.Γ. Το βίντεο το απαλλοτριώσαμε από εδώ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger