Home » , » Τόσκας και Πολάκης θέτουν σε κίνδυνο την ζωή ασθενών στο νοσοκομείο "Αγιος Σάββας". Τα χημικά των ΜΑΤ "έπνιξαν" τους θαλάμους ασθενών!

Τόσκας και Πολάκης θέτουν σε κίνδυνο την ζωή ασθενών στο νοσοκομείο "Αγιος Σάββας". Τα χημικά των ΜΑΤ "έπνιξαν" τους θαλάμους ασθενών!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016 | 4:13 μ.μ.



Σε προηγούμενη ανάρτησή μας αναφέραμε για την ενέργεια των ΜΑΤ όπου οι ένστολοι πραίτορες του συστήματος, σε αγαστή συνεργασία με μέλη της ναζιστικής συμμορίας του Μιχαλολιάκου  επιτέθηκαν στην γειτονιά των Προσφυγικών Λ. Αλεξάνδρας σε αλληλέγγυους, αντιφασίστες εν όψει της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με καθεστωτικά ΜΜΕ μέχρι αυτή την στιγμή οι μπάτσοι έχουν προχωρήσει σε δύο συλλήψεις και έντεκα προσαγωγές, ενώ τα επεισόδια είναι σε εξέλιξη.

Το πιο σημαντικό όμως είναι οι δημόσιες καταγγελίες που κάνει μέσω facebook ο αγωνιστής γιατρός Παναγιώτης Παπανικολάου. Δεν είναι μόνο ότι μας γνωστοποιεί την ύπαρξη καταγγελιών ότι άνδρες της ασφάλειας έχουν εισβάλλει στο νοσοκομείο "Άγιος Σάββας" και εποπτεύοντας από παράθυρο συντονίζουν τις κοινές επιθέσεις ΜΑΤ - χρυσαυγιτών ενάντια σε αντιφασίστες διαδηλωτές. Ο ίδιος, και όχι μόνο, καταγγέλλει ότι τα χημικά που πέταξαν τα ΜΑΤ έχουν κάνει αποπνικτική την ατμόσφαιρα στο νοσοκομείο "Άγιος Σάββας" όπου νοσηλεύονται καρκινοπαθείς και εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς τι σημαίνει αυτό για την ζωή των νοσηλευομένων.

Μπροστά σ’ αυτή την κατάσταση Τόσκας και Πολάκης μπορούν να σιωπούν; Εδώ δεν έχουμε απλώς πολιτικές ευθύνες μιας βάρβαρα αντιλαϊκής κυβέρνησης. Πρέπει να αναζητηθούν και ποινικές ευθύνες από αυτούς που δεν διστάζουν να θέσουν σε κίνδυνο την ζωή ασθενών!
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger