Home » » Ένταση και χημικά στην ομιλία του Τσίπρα στο Σκοπευτήριο Καισαριανής (video-φωτο)

Ένταση και χημικά στην ομιλία του Τσίπρα στο Σκοπευτήριο Καισαριανής (video-φωτο)

Από askordoulakos , Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016 | 8:12 μ.μ.

 Από zougla.gr

Στην εκδήλωση του Πανελλαδικού Συνδέσμου Αγωνιστών Εθνικής Εαμικής Αντίστασης, ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει στις 19:00 στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, για την «απόδοση του χώρου θυσίας στον Δήμο και το λαό».

Την ίδια ώρα, η Λαϊκή Ενότητα και αριστερές οργανώσεις πραγματοποιούν στον ίδιο χώρο συγκέντρωση διαμαρτυρίας εναντίον του πρωθυπουργού. Λίγο πριν ξεκινήσει η ομιλία, προκλήθηκε ένταση όταν οι συγκεντρωμένοι προσπάθησαν να σπάσουν τον κλοιό των αστυνομικών και να πλησιάσουν στον χώρο της εκδήλωσης.

Οι αστυνομικοί απώθησαν τους συγκεντρωμένους με χρήση χημικών.





Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

2 Οκτωβρίου 2016 στις 8:25 μ.μ.

Κοροϊδεύουν τον κόσμο. όταν ο κόσμος βγει από το λήθαργο και ξεσηκωθεί τότε θα δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο και στην καταστολή. Τόσο ορκισμένοι νεοφιλελεύθεροι που έγιναν, μπορεί να ξεπεράσουν και τους προηγούμενους. Η αστυνομία κινείται τόσο, όσο της επιτρέπουν οι κυβερνήσεις. Μπορούν να ελέγξουν τα πάντα όποτε θέλουν. Απλά στέλνουν μηνύματα φόβου στον κόσμο από τη μια και από την άλλη προσπαθούν να μεταβιβάσουν τις ευθύνες και να ικανοποιήσουν το εσωτερικό ακροατήριο που παραμένει ακόμα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger