Home » , » Λόγια ενός σχιζοφρενούς Σουλτάνου

Λόγια ενός σχιζοφρενούς Σουλτάνου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016 | 12:49 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Λόγια ενός σχιζοφρενούς Σουλτάνου: Μπήκαμε (στη Συρία) για να τερματίσουμε την κυριαρχία του τυράννου al-Assad που τρομοκρατεί...

Πρώτα από όλα δεν μπήκατε, εισβάλατε. Λυπήθηκε ο κακοχρονισμένος Σουλτάνος, που υπήρχαν τόσοι νεκροί στη Συρία, γιατί δεν τους σκότωσε ο ίδιος κι είπε να πάει να δολοφονήσει κι αυτός.

Ταγίπ, θα έχεις το τέλος του Μεντερές. Η θηλιά θα σου πηγαίνει πολύ. Εγώ ξέρω κάποιο φασίστα, που απειλεί άλλα κράτη, έναν αλλοπρόσαλλο που ονειρεύεται κατακτήσεις ενώ δεν σέβεται καμιά συμφωνία, ένα τύραννο, κάποιον που κάνει γενοκτονίες, που συλλαμβάνει όλους όσους υποπτεύεται καταπατώντας κάθε ανθρώπινο δικαίωμα. Όχι, αυτή τη φορά δεν εννοώ το Χίτλερ, αλλά έπεσες πάρα πολύ κοντά. Κοίτα τον καθρέπτη και ρώτα τον: Καθρέπτη καθρεφτάκι μου ποίος είναι ο χειρότερος και ο πλέον επικίνδυνος για την Ειρήνη; Εσύ, χωρίς αμφιβολία.

Εμείς εδώ έχουμε μια παροιμία. Ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη. Ενδιαφέρεσαι δήθεν για τους θανάτους στη Συρία, τους οποίους έκαναν οι τρομοκράτες που υποστηρίζεις, ενώ ταυτόχρονα θέλεις να επαναφέρεις τη θανατική ποινή στη χώρα σου. "Ανθρωπιστή" μου εσύ! Για όσους σκοτώνουν οι δικοί σου κουβέντα. Πρόσεχε, γιατί το "μπήκαμε για να τερματίσουμε την κυριαρχία του τύραννου" ταιριάζει καλυτέρα σε σένα. Μην πας γυρεύοντας, για να μην το ακούσεις στα Ρώσικα.

Ξέρεις πόσοι είπαν "να φύγει ο Άσαντ"; Η τελευταία που ούρλιαζε, ήταν η Κλίντον. Όλοι έχασαν την καρέκλα τους. Ο Άσαντ όχι μόνο παραμένει, αλλά νικά. Γιατί οι Σύριοι θέλουν Ελευθερία, δεν θέλουν να γίνουν β' κατηγορίας πολίτες μιας νέας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Γι αυτό οι μισθοφόροι σου δεν έχουν καμία τύχη. Έμαθα, έχασες πάνω από 30 άρματα σε λίγες μέρες όταντα έβαλες με τους Κούρδους. Ατυχία για σένα, ξέρουν καλό σημάδι.

Κι αυτά που λες ότι τάχα δεν θες εδάφη δεν τα πιστεύει κανείς. Φαίνεται άλλωστε που το πας. Δεν έχεις ζητήσει ακόμα την Ακρόπολη από τον Τσίπρα, γιατί την καπάρωσαν οι Γερμανοί μαζί με όλα τα υπόλοιπα. Όχι δεν ξεπουλάει ο Αλέξης, νοικιάζει για 99 χρόνια.

Κάτι που ισχύει τώρα και για τους δικούς μας μασκαράδες πολιτικούς. Όταν κάνεις τούμπες, όταν αλλάζεις θέσεις με ταχύτητα φωτός, όταν γυρνάς σα σβούρα, χάνεις και αξιοπιστία και διαπραγματευτική ισχύ. Ούτε σε ακούει, ούτε σε εμπιστεύεται κανένας.

Σουλτάνε, κοίτα τα προβλήματα της Τουρκίας, που τα έκανες χειρότερα, κι άσε τις αυτοκρατορίες, γιατί θα χάσεις και όσα έχεις. Δεν είσαι ικανός για τίποτα, γι αυτό μπλέκεις τη χώρα σου σε πολέμους με γειτονικές χώρες. Είσαι επικίνδυνος, γιατί είσαι ένας ανόητος με εξουσία. Αν δεν είχες εξουσία, θα ήσουν απλά ανόητος, όπως κάτι δικά μας "τεφαρίκια", που τα ακούμε και γελάμε.

Δε θα ασχοληθώ άλλο, μια μόνο απορία να μου λύσεις: Τα F-35, που στοιχίζουν 335 εκατομμύρια το ένα (πλήρες πακέτο) τι μίζα δίνουν; Να ξέρω πόσα θα τσεπώσουν οι δικοί μας πολιτικοί... .
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger