Home » , » Ενα ... ούφο δημοσιοκάφρος, περιγράφει τις οδομαχίες γύρω από το Πολυτεχνείο (Βίντεο)

Ενα ... ούφο δημοσιοκάφρος, περιγράφει τις οδομαχίες γύρω από το Πολυτεχνείο (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016 | 10:03 μ.μ.

Ντυμένος στην κυριολεξία σαν ούφο ένας γελοίος μαρκουτσοφούρος απ’ το τηλεοπτικό κανάλι του Αλαφούζου, υποτίθεται ότι δίνει ανταπόκριση στο δελτίο ειδήσεων του Σκάι για τα επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών και μπάτσων στους δρόμους γύρω από τα Εξάρχεια.

Για αντιεξουσιαστές που είχαν «οργανωθεί πολύ καλά διαθέτοντας εκατοντάδες βόμβες μολότοφ για να δώσουν ολονύχτια μάχη με τους αστυνομικούς» κάνει λόγο το … ούφο,  ενώ κάποιος άλλος δημοσιοκάφρος μας λέει ότι στην οδό Στουρνάρα «μια πολύ μεγάλη ομάδα κουκουλοφόρων με ορμητήριο το Πολυτεχνείο εκτοξεύουν βόμβες μολότοφ στους αστυνομικούς».

Οι νεαροί έχουν στήσει οδοφράγματα στους γύρω δρόμους συμπληρώνει ο ίδιος, με την εκφωνήτρια του δελτίου ειδήσεων να προσθέτει ότι τα άτομα που έχουν «ταμπουρωθεί μέσα στο Πολυτεχνείο πραγματοποιούν επιθέσεις κατά των αστυνομικών δυνάμεων οι οποίες απαντούν με δακρυγόνα».

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί η πληροφορία –η οποία δεν έχει επιβεβαιωθεί προς το παρόν- ότι το  Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων δέχτηκε επίθεση από δεκάδες νεαρούς οι οποίοι έκαψαν την σκοπιά που υπάρχει έξω απ’ το κτήριο.

Σίγουρο είναι πάντως –με δικές μας πληροφορίες- ότι μόλις πριν λίγα λεπτά μια διμοιρία ΜΑΤατζήδων στην διασταύρωση των οδών Πανεπιστημίου και Ομήρου έχει «ισοπεδωθεί» εντελώς!  

Οι συγκρούσεις μεταξύ μπάτσων και διαδηλωτών έχουν ξεκινήσει από τις 8 το βράδυ και κανείς δεν γνωρίζει τι διάρκεια θα έχουν.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger