Home » , » Παπά μην ξεχάσεις να αφορίσεις τους σφαγμένους στο Δίστομο, στα Καλάβρυτα, το Κομμένο...

Παπά μην ξεχάσεις να αφορίσεις τους σφαγμένους στο Δίστομο, στα Καλάβρυτα, το Κομμένο...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016 | 7:41 μ.μ.

Γράφει ο Mitsos175

Ξαναπές μας το ανέκδοτο Ιερώνυμε. Έχει περισσότερο γέλιο από αυτά που έλεγε ο προηγούμενος: "Όχι! Ούτε ακραίους έχουμε, ούτε ταλιμπάν"! Πολύ πλακά έχεις και δε σου φαινότανε. Καλέ όχι ταλιμπάν. Εδώ λέγονται φασίστες, νεοναζί. Οι ίδιοι αυτοαποκαλούνται "εθνικιστές", "ακτιβιστές της δεξιάς" κ.α. Αν μάλιστα θέλουν να τρολάρουν πολύ, αυτοανακηρύσσονται "πατριώτες". Οι φίλοι των SS που έκαναν τόσα στο τόπο μας "patriots".

Πως το είπες Ιερώνυμε; "Τα βλέπουν με άλλη οπτική"; Ακριβώς όμως αυτό είναι το πρόβλημα με τους φανατικούς, τους ναζί και κάθε λογίς βλάκες. Βλέπουν τον άλλο ως εχθρό που πρέπει να κάνουν σκλάβο. Δεν είναι μόνο ότι έχουν αυτή την "οπτική". Προσπαθούν να εφαρμόσουν με το έτσι θέλω τα πιστεύω τους!

Να τι έχεις Ιερώνυμε: Είστε γεμάτοι Άνθιμους και Αμβρόσιους. Κομματόσκυλα που προσεύχονται για το Ευρώ, το οποίο προφανώς έβαλαν στη θέση του Ιησού, έχεις υμνητές του φασισμού, που θέλουν να πεθάνουν φρικτά οι ομοφυλόφιλοι, οι άθεοι, οι κομμουνιστές, λες και θα γίνουν άνθρωποι μετά τα ακροδεξιά τέρατα. Η δήθεν "θρησκεία της αγάπης" μέσα της έχει τόσο μίσος και φόβο που μόνο σε κόλαση υπάρχει. Κόλαση θέλετε να κάνετε τη ζωή μας.

Βγήκε κι ένας παπάς να αναθεματίσει, τους αντιπάλους της χρυσής αυγής! "Κάνει θεάρεστο έργο" είπε για τη συμμορία! Ναι, σκοτώνουν αθώους. Είναι όντως "θεάρεστο" αν θεό έχεις το Σατανά.
"Δεόμεθα υπέρ της φιλτάτης ημών πατρίδος και πάντων των αγωνιζομένων δια την διατήρηση των θρησκευτικών και πατριωτικών παραδόσεων του λαού της. Έτι δεόμεθα υπέρ του αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των συνεργατών αυτού"!
Αυτού που υμνεί τον τραγόμορφο Εωσφόρο; Μμμ δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι ο Θεός των χριστιανών, ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι υπάρχει, θα ακούσει τέτοια δέηση. Έχει κάποια προηγούμενα με τον Εωσφόρο. Αλλά ακόμα και με το Διάολο για να μην βγουν οι Κομμουνιστές, έτσι παπά;

"Ανάθεμα σε όσους εντός και εκτός της πατρίδας μας, πολιτικούς, δημοσιογράφους και άλλους, καλλιεργούν μίσος ενάντια σε όσους υπερασπίζονται τα ιερά και όσια της φυλής μας". Ποιά "τα ιερά και τα όσια" δεν μας είπες όμως. Οι λογαριασμοί των πλουσίων στο εξωτερικό; Η περιουσία της Εκκλησίας που την περισσότερη την κατέχει με φιρμάνια του Σουλτάνου; Πολύ "ελληνικά" όλα αυτά. Εκτός αν είναι "ιερό" το Μνημόνιο. Νόμιμο είναι, το είπε το ΣτΕ. Δίκαιο; Φυσικά όχι, ότι είναι νόμιμο δεν είναι ηθικό.

Παπά μην ξεχάσεις να αφορίσεις τους σφαγμένους στο Δίστομο, στα Καλάβρυτα, το Κομμένο... σε όλα τα χωριά που ρήμαξαν τα SS, τα οποία σύμφωνα με τον διάδοχο του χουντικού Παπαδόπουλου, "έδειξαν γενναιότητα στον πόλεμο"! Την ίδια που δείχνει ο ISIS. Όταν πρόκειται για εκτέλεση άοπλων κι ανήμπορων, είναι θαρραλέοι. Αλλά ξέχασα! Θεωρούν και τους ΑΜΕΑ εχθρούς. Γενικά θεωρούν εχθρό ΟΛΟΥΣ όσους δεν είναι σαν αυτούς. Όλους όσους δεν είναι σαδιστικά κτήνη.

Ολοφάνερες οι "ομοιότητες" των χριστιανών ιερέων με τα λόγια του Ιησού, ειδικά με το "αγαπάτε αλλήλους". Τι δουλειά όμως έχει ο Ιησούς με το παπαδαριό; Μην τον αδικώ πεθαμένο άνθρωπο.
Ιερώνυμε, ο παπάς σε "ξεβράκωσε". Κατέρριψε σε ελάχιστα λεπτά όλη την προσπάθεια να πείσεις, ότι δήθεν δεν είστε ακραίοι. Μωρέ είστε και παραείστε. Γι αυτό και φεύγουν συνέχεια όλο και περισσότεροι από κοντά σας. Σας πήραν είδηση Αρχιεπίσκοπε, σας πήραμε είδηση... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger