Home » , » Γιάννης Αγγελάκας: Ντρέπομαι που υπάρχει στην Βουλή, μια συμμορία δολοφόνων, ένα ναζιστικό μόρφωμα.

Γιάννης Αγγελάκας: Ντρέπομαι που υπάρχει στην Βουλή, μια συμμορία δολοφόνων, ένα ναζιστικό μόρφωμα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016 | 7:59 π.μ.

Ζούμε στη χώρα των προαναγγελθέντων εγκλημάτων, μόνο που όλοι κάνουμε τα τρία πιθηκάκια: δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω.

Ηρθε η δολοφονία του Φύσσα και όλοι ανακάλυψαν ξαφνικά μια συμμορία δολοφόνων, ένα ναζιστικό μόρφωμα. Θαρρείς και ήταν το πρώτο τους έγκλημα ή δεν είχαν ξανακούσει ποτέ ότι οι εθνικισμοί διψάνε για αίμα.

Ο Παύλος ήταν ακόμα ένα αδικοχαμένο σφάγιο στον βωμό της ηλιθιότητας μας, της ελαφράδας μας και της εθελοτυφλίας μας. Αν είμαστε υγιείς πολίτες, δεν θα το αφήναμε να συμβεί.
Κι όμως, όλοι αυτοί είναι ακόμη στην Βουλή, συνεχίζουν να υπάρχουν ως πολιτικά όντα.

Ντρέπομαι!

Απόσπασμα από συνέντευξη του Γιάννη Αγγελάκα στην εφημερίδα "Documento"

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

28 Νοεμβρίου 2016 στις 4:35 μ.μ.

Απέκτησε και ο Αγγελάκας συνείδηση; Ο τύπος που έβγαλε το κατάπτυστο τραγούδι-έκτρωμα μαζί με τον κονφερασιέ Πανούση; Ο τύπος που αβαντάριζε και χρηματοδοτούσε το ΠΑΣΟΚ στη δεκαετία '80; Ο γελωτοποιός του συστήματος που στήριζε ΣΥΡΙΖΑ με τα τσαρούχια και το γύρισε μόνο και μόνο επειδή δεν πήρε το κατιτίς του; Ρε άιντε στο διάολο και ακόμη παραπέρα.

28 Νοεμβρίου 2016 στις 5:38 μ.μ.

Για λάθος πράγματα ντρέπεται ο Αγγελακας... Μάλλον θα έπρεπε να ντρέπεται που έχει παρόμοια αντίληψη για τα "πράγματα" με τον μέσο μικροαστό υποστηρικτή των ναζί.

Άγνωστος Χ

28 Νοεμβρίου 2016 στις 5:40 μ.μ.

(Για να μην παρεξηγουμαι τον θεωρώ αρκετά καλό ερμηνευτή τον Αγγελακα. Όπως και το Notis άλλωστε... Πολιτική κριτική έκανα για όσα εκστομιζει. Άγνωστος Χ)

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger