Home » » Συνέντευξη με τον προφήτη πίθηκο.

Συνέντευξη με τον προφήτη πίθηκο.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 | 2:38 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Λέμε εδώ στη χρεοκοπημένη και λεηλατημένη Ελλάδα, ότι "πας μετά Χριστόν προφήτης γάιδαρος". Έλα όμως που υπάρχουν κι άλλα ζώα με το χάρισμα να προβλέπουν το μέλλον.
Ο Λεβέντης τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται. Θυμάστε το χταπόδι που οι Αργεντινοί ήθελαν να το μαγειρέψουν, γιατί είπε ότι θα αποκλειστούν;
Οι Κινέζοι, οι οποίοι κατασκευάζουν πλέον τα πάντα, έφτιαξαν και ένα προφήτη - μαϊμού. Παραδόξως είναι πολύ πιο έγκυρος από τις δικές μας τις "μαϊμούδες", τις δημοσκοπήσεις. Προφανώς. Διότι πρέπει να είσαι εντελώς βλάξ, ή εντελώς πουλημένος, για να μη βλέπεις που πάει το πράγμα. Ενώ ο πίθηκος είναι έξυπνος, τουλάχιστο τόσο όσο ο μέσος Αμερικανός (κι όχι μόνο Αμερικάνος) ψηφοφόρος, ενώ σίγουρα δεν είναι πουλημένος.

- Αγορασμένος μπορεί, πουλημένος ποτέ.

- Μεγάλη μας τιμή, προφήτη.

- Τι προφήτης μου λες και κουραφέξαλα. Παίζει κάνα φρούτο;

- Αμέ! Έχω μήλα, μπανάνα...

- Μήλο παρακαλώ. Η μπανάνα θα σας χρειαστεί, να τη βάλετε εκεί που ξέρετε, για να συνηθίζετε την ιδέα.

- Τι ακριβώς εννοείς;

- Το νέο αφεντικό, ο πρόεδρος των ΗΠΑ - ΞΕΙΠΑ έχει έρθει για να πηδήξει και να δείρει. Γουστάρει να βασανίζει αδύναμους, οπότε εσάς στην Ελλάδα δεν σας βλέπω καλά. Είναι σαδιστής, πως να το κάνουμε.

- Ναι, αλλά τον διάλεξες.

- Α όχι! Μη το χρεώνεις σε μένα. Πρώτα από όλα, τρόμαξα από την άλλη. Μου έφεραν φωτογραφία της Χίλαρι με το στόμα ανοικτό να φαίνονται οι δοντάρες και τα χέρια υψωμένα. Αυτό στη γλώσσα όλων των ζώων σημαίνει "θα σε φάω". Ενστικτωδώς ανέβηκα στη φωτογραφία του άλλου.

- Τον φίλησες.

- Μου θύμισε τη γιαγιά μου. Μ' έπιασε νοσταλγία. Οι Κινέζοι ήθελαν να βγει ο μουρλός, και το έστησαν λιγάκι.

- Μου λες ότι ήταν φτιαχτό, σικέ;

- Γιατί απορείς; Κι οι εκλογές απάτη ήταν. Να διαλέξεις από δυο αδίστακτους, διεφθαρμένους, άπληστους, εγωπαθείς ψεύτες. Είναι αυτό επιλογή; Δείχνει Ελευθερία; Στο μεταξύ έκαναν και τη δήθεν "κόντρα" να πάνε τα βόδια να ψηφίσουν, έβαλαν κι εντελώς άσχετο, αγεωγράφητο, το τρίτο "τεφαρίκι", που δεν ήξερε το Χαλέπι γιατί έβλεπε Μίκυ Μάους αντί ειδήσεις, να μην υπάρχει πουθενά εναλλακτική δηλαδή, άστα να πάνε. Αντί να τους πάρουν με τις κλωτσιές, πήγαν 120 εκατομμύρια και τους ψήφισαν. Μετά λέτε εμάς "ζώα"! Εσείς είστε το "νοήμων" είδος, έτσι; Ας γελάσω. Πάντως θα κάνω μια ακόμα πρόβλεψη.

- Πες μας.

- Πάρτε φωτογραφίες και video του πλανήτη, να θυμάστε τι ωραίος ήταν κάποτε. Μην τις δείξετε όμως στα παιδιά σας, όσοι από σας επιζήσουν, γιατί θα σας πούνε "μεγάλους μαλάκες". Ο πλούσιος δεν θα διστάσει να ρημάξει το Περιβάλλον, γιατί νομίζει ότι τα λεφτά είναι όλος ο κόσμος. Θα μολυνθεί περισσότερο αέρας, νερό, έδαφος, τρόφιμα κι αυτό είναι το πιο καλό σενάριο.

- Τα άλλα;

- Πίστεψέ με, δεν θες να τα ακούσεις... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger