Home » , » Αθλιότητες και φαιδρότητες του "ψεκασμένου" Ζουράρι

Αθλιότητες και φαιδρότητες του "ψεκασμένου" Ζουράρι

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 | 10:22 μ.μ.

Είναι γνωστό ότι βρίσκεται μόνιμα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Ζουράρις είς πυρίκαυστον κι αυτάρεσκον αυνανισμόν!!

Ο συγκεκριμένος τύπος –και πρώην κομμουνιστής, κατά δήλωση του- αρχαιόπληκτος, θρησκόληπτος και αρλουμπολόγος αφού είδε επιτέλους το όνειρο του να εκπληρώνεται.-να γίνεται δηλαδή βουλευτής- (αφού δεν τα κατάφερε με την συνεργασία του με το ΚΚΕ, αφού πάτωσε το νταλαβέρι του με τον Παπαθεμελή, ενώ πήγε άπατο το κόμμα που έκανε με τον «ευρηματικό» τίτλο «Πυρίκαυστος Ελλάδα»), τώρα που έγινε υπουργός και ασελγεί βάρβαρα πάνω στην ιστορία μας, δεν μπορεί πια να τον αντιμετωπίζεις απλά σαν ένα γραφικό.

 Πριν αναφερθούμε στις αθλιότητες που είπε μετά την ορκωμοσία του σαν υφυπουργός Παιδείας, να θυμίσουμε ότι έκανε μια … υποχώρηση. Ενώ θεωρούσε τον εαυτό του ικανό μόνο για πρωθυπουργό τώρα αρκέστηκε στην «ταπεινή» θέση του υφυπουργού.

«Γιατί να ψηφίσει κάποιος τους ΑΝΕΛ σε αυτές τις εκλογές; Ιδέα δεν έχω! Γιατί να ψηφίσει Ζουράρι; Ιδέα δεν έχω επίσης! Γιατί είναι ο Ζουράρις. … Δεν έχω καμία ειδικότητα σε κανένα υπουργείο, οπότε δε κάνω για υπουργός. Το μόνο πόστο για το οποίο κάνω, γιατί δε χρειάζεται ειδικότητα, είναι η θέση του πρωθυπουργού. Μόνο για πρωθυπουργός κάνω γιατί δεν έχω καμία ειδικότητα σε τίποτα», δήλωνε σε προεκλογική περίοδο όταν διεκδικούσε βουλευτική έδρα με το κόμμα του Καμμένου.

Επειδή στο βίντεο που παραθέτουμε υπάρχει μόνο μέρος των σημερινών δηλώσεων του (τις μπολιάσαμε με περασμένες «ατάκες» του) παραθέτουμε το σχετικό ρεπορτάζ από καθεστωτικό ΜΜΕ με δικές μας τις υπογραμμίσεις:


Βγαίνοντας από το Προεδρικό Μέγαρο, ο Κ. Ζουράρις σε ερώτηση αν υπάρχει ρήξη με την εκκλησία, είπε: «Δεν υπάρχει ρήξη. Είναι διαφορές λεξιλογίου. 
Η ορθόδοξη παράδοση στην Ελλάδα είναι του ενιαίου ελληνικού πολιτισμού. Για παράδειγμα όταν μιλούσαμε για τον 13ο και 14ο μισθό πως το λέγαμε; Δώρο Πάσχα και δώρο Χριστουγένων. Δεν το λένε ούτε δώρο του Σιντάρτα Γουτάμα, ούτε του Φαράκ ούτε του Σαριά».

Όταν του απάντησαν οι δημοσιογράφοι ότι δεν υπάρχει πια δώρο απάντησε σκωπτικά: «Υπάρχουν κάποια υπολείμματα τα οποία μπορεί να σας τα αφαιρέσουμε βάσει των εντολών της τρόικας. Να καταλάβετε ότι οτιδήποτε γίνεται τώρα και είναι αυτή η αθλιότητα είναι γιατί η Ελλάς είναι υπό κατοχή».

Και συνέχισε: «Ο Άρης ο Βελουχιώτης ήταν ο αρχηγός του μεγαλύτερου στρατού που είχαμε που απελευθέρωσε την Ελλάδα υπό κατοχή. Είμαστε υπό κατοχή».

Στο ερώτημα τι είναι αυτό που σας ενοχλεί περισσότερο απάντησε: «Η κατοχή». «Πρέπει να μπαλώνουμε τρύπες».

Στο ερώτημα πως θα βγούμε από αυτή την κατοχή είπε: «Δεν θα βγούμε έτσι. Θα βγούμε με αντίσταση. Δηλαδή από την στιγμή που στα όλα τα επίπεδα τα υπουργικά και στην συνομιλία με τους δανειστές και με τους τροϊκανους θα έχουμε μια συνεχή διαπραγμάτευση και διαπραγμάτευση σημαίνει ουσιαστικά συσχετισμό ισχύος και δυνάμεως σημαίνει μαζί με μια αυξημένη ή αύξουσα αγανάκτηση του ελληνικού λαού αυτό θα βοηθήσει τον στόχο».


Ο άθλιος αυτός αλήτης έχει το θράσος να παρομοιάζει την αντίσταση που έκανε ο πρωτοκαπετάνιος του ΕΛΑΣ απέναντι στις κατοχικές δυνάμεις του άξονα με την "αντίσταση" που υποτίθεται κάνει η κυβέρνηση στην οποία συμμετέχει στην "κατοχή" από "τους δανειστές και με τους τροϊκανους¨.

Τώρα να εξηγήσεις στον πολιτικό απατεώνα Ζουράρι ότι ο Αρης και ο ΕΛΑΣ πολεμούσαν τους κατακτητές με τα όπλα και όχι με "συνεχή διαπραγμάτευση" και "συνομιλίες", δεν έχει νόημα. Να του αναφέρεις ότι  ο "συσχετισμός ισχύος και δυνάμεως" είναι σαν να συγκεντρώνονται γύρω από ένα τραπέζι τέσσερις λύκοι και ένα πρόβατο για να συζητήσουν για το γεύμα τους, θα μας κάνει ...διατριβή για τα μέζεα... Οπότε ...  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger