Home » , » Οταν ο χρυσαυγίτης με πολιτικά Θέμος συναντάει τον ανθυποΚασιδιάρη Τζήμερο (Βίντεο)

Οταν ο χρυσαυγίτης με πολιτικά Θέμος συναντάει τον ανθυποΚασιδιάρη Τζήμερο (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016 | 2:48 π.μ.

 Εμετός. Τέτοια Γκεμπελική προπαγάνδα που παρήγαγε το δίδυμο του χρυσαυγίτη με πολιτικά Θέμου Αναστασιάδη και του ανθυποΚασιδιάρη σαλταρισμένου τύπου που λέγεται Τζήμερος δεν θα μπορούσε να την κάνει καλύτερα ούτε ο θεωρητικός της Απριλιανής χούντας Γεωργαλάς.

Η μόνη διαφορά είναι ότι πέρα από εμέσματα είναι και εντελώς γελοία αυτά που ισχυρίζονται με αποτέλεσμα να τους χλευάζουν ακόμα και οι τσιμεντόπλακες.

Εχουμε απ’ την μια πλευρά τον Τζήμερο να «αποκαλύπτει» ότι η γυναίκα ενός απ’ τα τέσσερα παιδιά του Τσε Γκεβάρα, είναι ξαδέλφη του, οπότε τα παιδιά τους είναι ανίψια του, ότι οι πολίτες της Κούβας εκδίδουν γυναίκες και παιδιά τους για πέντε δολάρια, και από την άλλη τον «κομιστή» να παπαγαλίζει τις αστειότητες για τις 35.000 ερωμένες του Φίντελ Κάστρο για την πολυτελή ζωή που κάνει ένας γιος του κλπ.

Χαμένος χρόνος θα είναι φυσικά να προσπαθήσουμε να κάνουμε οποιαδήποτε σοβαρή τοποθέτηση απέναντι σ’ αυτές τις παπαριές. Για τον ανεκδιήγητο Τζήμερο τα γράφαμε πρόσφατα, οπότε και αυτά τα λεγόμενα του έχουν τόση αξία όσο το «αποδεικτικό» του υλικό που ανέβασε στο διαδίκτυο με φωτογραφίες από την Αϊτη, μετά από την επιδημία Χολέρας, τις οποίες παρουσίασε ως φωτογραφικά στιγμιότυπα από νοσοκομεία της Κούβας.

Οσο για τον «κομιστή» μας τον «συστήνει», ο Νίκος Μπογιόπουλος: «Στο πλαίσιο των κύριων δραστηριοτήτων του, όταν δηλαδή δεν διαφημίζει τη Χρυσή Αυγή, ο Θέμος (ο γλίτσας) Αναστασιάδης εντοπίζεται ενίοτε να πρωταγωνιστεί σε μεταμεσονύκτιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις με βιζιτούδες πολυτελείας σε ρόλους που θα ζήλευαν ακόμα και οι κανονικοί νταβατζήδες κι άλλοτε σε ρόλους βιντεοκομιστή προς και από τα Μέγαρα Μαξίμου. ..»

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

29 Νοεμβρίου 2016 στις 4:19 π.μ.

Περί του δήθεν εκατομμυριούχου γιου του Κάστρο.

Το έγκυρο Πρώτο Θέμα μας ενημερώνει στο άρθρο του:
Αντόνιο Κάστρο: Ο εκατομμυριούχος γιος του Φιντέλ με το πανάκριβο γιοτ και τα πούρα
http://www.protothema.gr/world/article/631918/adonio-kastro-o-ekatommuriouhos-gios-tou-fidel-me-to-panakrivo-giot-kai-ta-poura
«Όταν οι άνθρωποι στην Κούβα ζουν με 20 δολάρια το μήνα, ο γιος του Κάστρο διαθέτει περιουσία τουλάχιστον 900 εκατομμυρίων δολαρίων»
έχοντας ως πηγή το therealcuba.com
«Χαρακτηριστικό ήταν περυσινό δημοσίευμα του therealcuba.com»


Βρίσκοντας το άρθρο:
Castro the Multimillionaire
http://www.therealcuba.com/?page_id=74
«A few years ago, Forbes magazine estimated Castro’s fortune in at least 900 million dollars.»


Αναφέρεται δηλαδή στο άρθρο του Forbes το 2006:
Fortunes Of Kings, Queens And Dictators
http://www.forbes.com/2006/05/04/rich-kings-dictators_cz_lk_0504royals.html
Το οποίο υπολογίζει την περιουσία του Φιντέλ Κάστρο σε 900 εκ δολάρια.
http://www.forbes.com/2006/05/03/cz_forbes_0522_royals_slide_7.html

Το άρθρο βέβαια αναφέρει ότι τα 900 εκ δολάρια ανήκουν στο Φιντέλ Κάστρο. Μάλλον το Πρώτο Θέμα θα έχει τη διαθήκη με την οποία ο Φιντέλ τα κληρονόμησε όλα στον Αντόνιο και αποκλήρωσε τα υπόλοιπα παιδιά του. Ωστόσο πως προκύπτουν τα 900 εκ του Φιντέλ; Με τα εξης ακλόνητα στοιχεία:
1. we assume he has economic control over a web of state-owned companies
2. we use a discounted cash flow method to value these companies
3. assume a portion of that profit stream goes to Castro
Οπότε υποθέτοντας ότι ο Κάστρο ελέγχει κρατικές εταιρίες (1), και υποθέτοντας ότι ένα τμήμα των κερδών (2) πάει στον Κάστρο (3) αποδεικνύουμε ότι η περιουσία του Φιντέλ Κάστρο είναι 900 εκ. Σε συνδυασμό με την κρυφή διαθήκη που διαθέτει μόνο το Πρώτο Θέμα, μόλις αποδείχτηκε ότι ο Αντόνιο Κάστρο έχει 900 εκ. δολάρια. Φυσικά επειδή μιλάμε μόνο με στοιχεία αγνοούμε τα «rumors of large stashes in Swiss bank accounts».

Ιδού και η πλήρης απόδειξη:
For another controversial dictator, Fidel Castro, we assume he has economic control over a web of state-owned companies, including El Palacio de Convenciones, a convention center near Havana; Cimex, retail conglomerate; and Medicuba, which sells vaccines and other pharmaceuticals produced in Cuba. Former Cuban officials insist Castro, who travels exclusively in a fleet of black Mercedes, has skimmed profits from these outfits for years. To come up with a net worth figure, we use a discounted cash flow method to value these companies and then assume a portion of that profit stream goes to Castro. To be conservative, we don’t try to estimate any past profits he may have pocketed, though we have heard rumors of large stashes in Swiss bank accounts. Castro, for the record disagrees, insisting his personal net worth is zero.

Δεν αξίζει ένα Πούλιτζερ το Πρώτο Θέμα;

30 Νοεμβρίου 2016 στις 12:51 π.μ.

Όσο ασχολείστε με τον Τζήμερο και αναπαράγετε αυτά που λέει του δίνετε αξία και παίζετε το παιχνίδι του...

1 Δεκεμβρίου 2016 στις 7:16 μ.μ.

Θα ηθελα να ρωτησω κατι.Λεει ο κυριος μπογιοπουλος οτι πρωταγωνιστει ο θεμος σε συνεντευξεις με βιζιτουδες πολυτελειας?Αναμεσα σε αυτες τις βιζιτουδες ειναι καιι η λιανα κανελη?Γιατι την εδω δει να δινει συνεντευξη στην εκπομπη του θεμου.

Παρακαλω δημοσιευστε το σχολιο μου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger