Home » , » «Πήγε να με πνίξει οπαδός του Σώρρα»

«Πήγε να με πνίξει οπαδός του Σώρρα»

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017 | 9:44 π.μ.


Η Realnews αποκαλύπτει τη συγκλονιστική μαρτυρία γυναίκας που δέχτηκε δολοφονική επίθεση όταν αποχώρησε από την οργάνωση του Αρτέμη Σώρρα. Απήγαγαν και τον εγγονό της για να την τρομοκρατήσουν.

Φως ρίχνουν μαρτυρίες και καταγγελίες που αποκαλύπτονται μετά τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα στον σκοτεινό κόσμο της οργάνωσης του Αρτεμη Σώρρα. Του ανθρώπου ο οποίος στα χρόνια της κρίσης εμφανίστηκε ως σύγχρονος «Μεσαίας», υποσχόμενος ότι με ομόλογα ύψους αξίας 600 δισ. δολαρίων θα βάλει τέλος στο χρέος της Ελλάδας και στα χρέη των πολιτών.

Οι καταγγελίες δείχνουν ότι στην οργάνωση κυριαρχούσαν η βία, οι εκβιασμοί και οι απειλές. Τα στόματα άρχισαν πλέον να ανοίγουν για τον δράστη Χρήστο Μπαλαντίνα, ο οποίος περιγράφεται ως το «πρωτοπαλίκαρο» του Σώρρα, καθώς είχε αναλάβει να επιβάλει τους κανόνες του φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» στα μέλη που δεν πειθαρχούσαν.

Η Realnews φέρνει σήμερα στο φως σοκαριστικές περιγραφές πρώην μελών της οργάνωσης που όταν αποφάσισαν να αποχωρήσουν, η ζωή τους μετατράπηκε σε κόλαση. Για όσους πέρασαν από τον φορέα, η δολοφονία της παιδοψυχιάτρου δεν ήταν έκπληξη, αλλά η προδιαγεγραμμένη κατάληξη «μιας εγκληματικής οργάνωσης που δεν τη σταμάτησε κανείς», όπως λένε σήμερα στην «R». «Η έκπληξη δεν είναι ότι έγινε ένας φόνος αλλά ότι μέχρι σήμερα δεν βρέθηκε ένας εισαγγελέας να τους σταματήσει», λέει ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger