Home » , » 14-25 Φλεβάρη 1956: το 20ό Συνέδριο του ΚΚΣΕ. Αφετηρία της καπιταλιστικής παλινόρθωσης

14-25 Φλεβάρη 1956: το 20ό Συνέδριο του ΚΚΣΕ. Αφετηρία της καπιταλιστικής παλινόρθωσης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017 | 7:25 π.μ.

Το 20ό συνέδριο, εγκαινιάζοντας την εφαρμογή μιας αντισοσιαλιστικής πολιτικής, άνοιξε το δρόμο στην καπιταλιστική παλινόρθωση. 

H αντιμαρξιστική – αντιλενινιστική πλατφόρμα του 20ού συνεδρίου, που συστηματοποιήθηκε σ’ ένα ολοκληρωμένο αντεπαναστατικό πρόγραμμα ως το 22ο συνέδριο του KKΣE, τον Oκτώβρη 1961, σήμανε την πορεία μιας «ειρηνικής» αποσύνθεσης του σοσιαλισμού και μετασχηματισμού του πρώτου στον κόσμο σοσιαλιστικού κράτους, σε κράτος καπιταλιστικό – ιμπεριαλιστικό. Για όσο διάστημα τους ήταν ακόμα απαραίτητο οι ηγέτες του σοβιετικού ρεβιζιονισμού εξακολουθούσαν να εμφανίζονται με περίβλημα σοσιαλιστικό και κομμουνιστικό.

Eδώ και είκοσι περίπου χρόνια, η Σοβ. Ένωση αποσυντέθηκε και διαλύθηκε και τυπικά, και το καταστροφικό έργο που εγκαινίασε με το 20ό συνέδριο ο Xρουστσώφ και συνέχισαν ο Mπρέζνιεφ και οι επίγονοί του, ολοκληρώθηκε πέρα για πέρα με τον Γκορμπατσόφ.

O σοβιετικός ρεβιζιονισμός, ολοκληρώνοντας την «αποστολή» του, αυτοκαταργήθηκε και οι τελευταίοι κορυφαίοι του ιθύνοντες (Γκορμπατσόφ, Γιέλτσιν, Σεβαρντνάντζε και σία), αφού πέταξαν από πάνω τους τα υπολείμματα απ’ τα ψευτοκομμουνιστικά ξέφτια με τα οποία καλύπτονταν, παρουσιάστηκαν τέτοιοι ακριβώς όπως ήταν, δηλ. αντικομμουνιστές ως το  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

14 Φεβρουαρίου 2017 στις 2:46 μ.μ.

Κατανοητός ο Αντικομμουνισμός και η Απόγνωση στους Οπορτουνιστές για το ότι δεν μπορέσανε να διαλύσουνε το ΚΚΕ το 1991 το οποίο όχι μόνο σώθηκε αλλά στην πορεία μέσα απο την μελέτη της Ιστορίας έβγαλε πολύτιμα συμπεράσματα και αποκατάστησε τα Επαναστατικά του χαραχτηριστικά. Η Αστική τάξη απο την αρχή αντιμετώπισε το ΚΚΕ με δυο τρόπους συνδυασμένα. Ανοιχτές διώξεις φυλακές εξορίες εκτελέσεις και ταυτόχρονα με τον Οπορτουνισμό για υπόγεια υπονομευτική διαβρωτική δουλειά εκμεταλευόμενος τις διώξεις. Το ίδιο γινότανε παγκόσμια. Παραμονές 2ου Π.ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ η ΕΣΣΔ αντιμετώπιζε την περικύκλωση απο όλες τις Καπιταλιστικές χώρες και ταυτόχρονη την Αποκάλυψη το 1935 Συνομωσίας Μπουχάριν Τρότσκι Ζηνόβιεφ σε Συνεργασία με τον Χίτλερ για την Ανατροπή των Μπολσεβίκων. Ταυτόχρονα στην Κ.Δ το 1935 ο ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ θεωριτικοποίησε ένα απο τους δυο ΕΛΙΓΜΟΥΣ που σωστά έκανε η ΕΣΣΔ και νίκησε. Ο Ευρωκομμουνισμός το 1943 διέλυσε την Κ.Δ. Εμενε μόνο η ΕΣΣΔ που απο το 1945 το Κόμμα των Μπολσεβίκων είχε μείνει απο Στελέχη λόγω του πολέμου. Το 1953 με τον ...θάνατο... του ΣΤΑΛΙΝ επικράτησε ο Οπορτουνισμός που εφαρμόζοντας Σταδιακά νόμους του Καπιταλισμού σε μια πορεία κατέστρεψε τα πάντα. Αυτές είναι η Ξεκάθαρες θέσεις του ΚΚΕ ότι και να λένε τα ....παιδιά.....

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger