Home » , » Ν. Μπογιόπουλος: Μαλακίες τα περί "λάθους" στην πολιτική του ΔΝΤ (Ηχητικό)

Ν. Μπογιόπουλος: Μαλακίες τα περί "λάθους" στην πολιτική του ΔΝΤ (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 | 9:43 μ.μ.

«Μία απόρρητη επιστολή του πρώην επικεφαλής των οικονομολόγων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ολιβιέ Μπλανσάρ προς τον Πολ Τόμσεν, τέσσερις ημέρες πριν από την υπογραφή του πρώτου μνημονίου, τον Μάιο του 2010, “καίει” τον αρχιτέκτονα του ελληνικού προγράμματος.
Στη συγκεκριμένη επιστολή ο Ολιβιέ Μπλανσάρ προειδοποιούσε ότι οι απαιτήσεις του πρώτου μνημονίου ήταν μη ρεαλιστικές και πως θα οδηγούσαν σε βαθειά ύφεση, καθώς και ότι το πρόγραμμα θα μπορούσε να εκτροχιαστεί άμεσα, ακόμη και με πλήρη εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων», μας λέει η σημερινή είδηση και η οποία αποτέλεσε από τα κεντρικά θέματα των τηλεοπτικών δελτίων ειδήσεων.

Σχολιάζοντας αυτή την εξέλιξη ο Νίκος Μπογιόπουλος στην ραδιοφωνική του εκπομπή εκτίμησε μεταξύ άλλων, ότι το ΔΝΤ δεν έχει κάνει κανένα λάθος στις επιλογές του όπως θέλουν να παρουσιάζουν κάποιοι . Σε γνώση του εφάρμοσε ένα πρόγραμμα αποστέρησης του λαού από τα περιουσιακά του στοιχεία, τόνισε ο δημοσιογράφος, υπογραμμίζοντας ότι κάποιοι πρέπει να σταματήσουν τις μαλακίες περί «λάθους» στην πολιτική του ΔΝΤ.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

19 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:56 π.μ.

Τα είπε Όλα!!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger