Home » , » Έχει και το δούλεμα όρια...

Έχει και το δούλεμα όρια...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017 | 4:34 π.μ.


Γράφει ο mitsos175.

Κομπιναδόρος θα γενώ, στο χρήμα να βουτάω, το παίζω και εθνικιστής, τους ξένους βλαστημάω. Τι για τη μίζα που χουνε τα stealth αεροπλάνα, θα κάνω οτιδήποτε, πουλάω και τη μάνα...
Ουρά - Ουρά! Θα πάρουμε αεροσκάφη. Ουρά - ουρά! Και ο μισθός μας στράφι...

Γιούπι! Ζήτω! Θα τα πάρουμε! Ακόμα μια φορά θα πάρουμε τα μέζεα του στεατοπυγικού υποσυστήματος. Όχι όμως οποιουδήποτε συστήματος, αλλά του Αμερικάνικου. Όχι παίζουμε!
Μπορεί να ψοφήσουμε από την πείνα, μπορεί να τρώμε από τα σκουπίδια, μπορεί να μην έχουμε δασκάλους στα Σχολεία, ούτε καν γάζες στα Νοσοκομεία, αλλά θα έχουμε αεροπλάνα που πηδούν και δέρνουν. Τα πιο ακριβά του κόσμου!

Σκάσε τώρα από το κακό σου Σουλτάνε! Θα πάρουμε κι εμείς. Ότι κάνει η Τουρκία θα το κάνει κι η Ελλάδα. Εξοπλίζεται ο γείτονας; Οπλιζόμαστε κι εμείς! Δεν έχει σημασία που είναι "παλτά" τα μαχητικά. Αφού τα διάλεξε ο Ερτογκάν θα είναι καλά. Έχει γούστο ο Τούρκος. Φάνηκε στα γερμανικά τ' άρματα που έγιναν στάχτη...

Ότι κουταμάρα λοιπόν κάνουν οι Τούρκοι, εμείς να την αντιγράψουμε. Δικτατορία εκεί; Χούντα εδώ! Εθνοκάθαρση εκεί; Γενοκτονία εδώ! Πόλεμος εκεί; Μνημόνιο εδώ! Βόμβες στην Άγκυρα; Μπάχαλο στην Αθήνα!

Τι να σου πω αγάπη μου. Ο Λεβέντης αυτή τη στιγμή πρέπει να είναι πολύ χαρούμενος. Θα κοπεί η σύνταξη μας καμιά 200 ευρώ ακόμα για να πάρουμε τα αόρατα. Εντάξει καταλαβαίνω ότι χρειάζονται. Πως θα την κοπανήσουν οι κηφήνες της Βουλής όταν ο κόσμος τους αρχίσει στο κυνήγι; Θα μπουν στα αεροπλάνα, κι όπως δεν θα φαίνονται, μπορεί να τη γλυτώσουν.

Αχ, πόσο εθνικά υπερήφανοι αισθανόμαστε! Βέβαια, θα μας τσούξει λίγο, όταν θα έρθει το έχτρα Μνημόνιο, για να σώσουμε την αμερικάνική εταιρεία όπλων, όπως σώσαμε τις Τράπεζες, όμως θα κάθε φορά που ένας άστεγος θα χάνει το σπίτι του από τα χαράτσια, θα μπορεί πλέον να σηκώνει το βλέμμα του προς τον ουρανό, να καμαρώνει το μαχητικό πέμπτης γενιάς. Μάλλον πέντε φάσκελων είναι, αλλά τέλος πάντων. Άραγε ξέρουν ότι μόνο αν θέλει ο κατασκευαστής θα είναι αόρατο, αλλιώς θα είναι άχρηστο; Και να μην το ξέρουν, δεν τους πειράζει. Αυτοί για άλλο πάνε...

"Οι ουρανοί είναι δικοί μας" έλεγε παλιά η ΥΕΝΕΔ. Ούτε τότε ήταν, ούτε σήμερα. Από τη στιγμή που εξαρτάσαι από ξένους και μάλιστα ιμπεριαλιστές, δεν έχεις τίποτε δικό σου. Αυτά είναι του ΝΑΤΟ. Εμείς απλά τα πληρώνουμε.

Πληρώνουμε πανάκριβα όπλα για να μην μας κατακτήσουν οι Τούρκοι, ώστε να παραμείνουμε κατακτημένοι στους Γερμανούς και τις ΗΠΑ. Δίνουμε ένα σωρό λεφτά για άμυνα, όταν ακόμα και για να νομοθετήσουμε παίρνουμε άδεια απέξω. Από τοκογλύφους.

Έχω όμως μια ιδέα: Αφού θέλουν σώνει και καλά αεροπλάνα, ας κάνουν το εξής: Να πουν στους πατριδοκάπηλους, τους εθνικιστές, τους δήθεν πατριώτες, τους "Λεβέντες" να τα πληρώσουν αυτοί, από τη δικιά τους τη σύνταξη και το μισθό. Ας κάνουν έρανο να δούμε, τι θα μαζέψουν. Εμάς τους υπόλοιπους να μας αφήσουν ήσυχους. Έχει και το δούλεμα όρια... 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

8 Φεβρουαρίου 2017 στις 5:45 π.μ.

H "Αγορά του Αιώνα" του 1982 από το ΠΑΣΟΚ της εποχής, 60 μαχητικά F-16 τότε. Ετσι άρχισε η κούρσα του Χρέους. Ξανά-μανά η ίδια ιστορία. Δυστυχώς σαν τραγωδία πλέον.
Και οι αιώνιοι (και χαφιεδισμένοι) ηλίθιοι να υποδαυλίζουν τον ελληνο-τουρκικό εθνικισμό, με αντιεξουσιαστικό περιτύλιγμα.
Marketing....

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger