Home » , , » Ο Ν. Μπογιόπουλος για το χρυσαυγίτικο ναζιστικό μόρφωμα με αφορμή το νέο βίντεο που κυκλοφόρησε (Βίντεο)

Ο Ν. Μπογιόπουλος για το χρυσαυγίτικο ναζιστικό μόρφωμα με αφορμή το νέο βίντεο που κυκλοφόρησε (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017 | 11:55 μ.μ.

Με ερέθισμα το νέο βίντεο που κυκλοφόρησε από την Εφημερίδα των Συντακτών, όπου το ναζιστικό πρόσωπο της χρυσής αυγής γίνεται ολοκάθαρο, ο δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος έκανε μια γενικότερη τοποθέτηση, στην σημερινή του ραδιοφωνική εκπομπή για το εγκληματικό μόρφωμα του Μιχαλολιάκου.

Η χρυσή Αυγή πρέπει να αντιμετωπιστεί γνωρίζοντας ότι πίσω απ' αυτό το ναζιστικό, δήθεν αντισυστημικό μακιγιάζ, δεν βρίσκεται τίποτε άλλο από το φαιό σουλούπι άλλοτε του Χίτη, άλλοτε του Γερμανοτσολιά, άλλοτε του ταγματασφαλίτη, άλλοτε του πολιτικού υποκόσμου, άλλοτε του τραμπούκικου λαϊκισμού και άλλοτε του νυχτόβιου μαχαιροβγάλτη, μας λέει ο Ν. Μπογιόπουλος και συμπληρώνει: «Ανεξάρτητα πώς την αντιμετωπίζει το πολιτικό σύστημα και η δικαστική εξουσία, η χρυσή αυγή πρέπει να αντιμετωπιστεί, ως η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος της πλουτοκρατίας. Γιατί εκεί ακριβώς στον κόρφο αυτού του συστήματος επωάζεται και θρέφεται το αυγό του φιδιού. Εκεί βρίσκεται η φωλιά του».

Καταλήγοντας στην τοποθέτησή του, που κρατάει 17 λεπτά ο δημοσιογράφος απάντησε σε και απειλητικά μηνύματα που δέχτηκε –προφανώς από χρυσαυγίτες- λέγοντας ότι όχι απλώς δεν του φοβάται, αλλά όπως το λαϊκό κίνημα τους τσάκισε στο παρελθόν έτσι και τώρα θα τους ξανατσακίσει.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

14 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:18 π.μ.

«Όψη» αντί του «όψει».

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger