Home » , , » Κρεσέντο μπατσάδικου - κυβερνητικού αυταρχισμού 13/3 (Βίντεο)

Κρεσέντο μπατσάδικου - κυβερνητικού αυταρχισμού 13/3 (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017 | 4:14 μ.μ.

Το έδαφος είχε στρωθεί. «Αριστερή» βουλευτίνα βγαίνει στο ραδιόφωνο και στιγματίζει τις κατασταλτικές δυνάμεις για την «αδυναμία» παρέμβασης τους στις κινηματικές δραστηριότητες που προβαίνουν τα «κωλόπαιδα» του «Ρουβίκωνα», κάνοντας παράλληλα η ίδια τον εξωφρενικό παραλληλισμό του σχιζοφρενούς δολοφόνου του ταξιτζή με τους αγωνιστές της αναρχικής συλλογικότητας.

Καπάκι βγαίνουν δυο συντηρητικές εφημερίδες «Εστία» και «Καθημερινή»-  και με πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα τους δίνουν προκαταβολικά άλλοθι στην αστυνομία να εξαπολύσει πογκρόμ στον αναρχικό και αντιεξουσιαστικό χώρο, αφού είχαν προηγηθεί αλλεπάλληλες τοποθετήσεις της Ν.Δ που απαιτούσε «περισσότερη τάξη και ασφάλεια». 

Τα δημοσιεύματα που αναφέραμε καλούσαν ανοιχτά την αστυνομία να «πατάξει την ανομία που επικρατεί», με την φυλλάδα του Αλαφούζου να ανακαλύπτει ότι νεαροί προβαίνουν συνέχεια σε «περιστατικά βανδαλισμού» αφού «η ατιμωρησία έχει "γεννήσει" μια νέα μόδα που θέλει ομάδες νεαρών, ακόμη και μαθητών, να μετατρέπουν τους βανδαλισμούς σε ιδιότυπο παιχνίδι».

Στην ίδια κατεύθυνση και μάλιστα με κεντρικό της θέμα κυκλοφόρησε και η εφημερίδα «Εστία», την οποία μάλιστα διευθύνει ο γνωστός δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης. Οπότε η εξέλιξη που υπήρξε σήμερα με το μπουκάρισμα μπάτσων για να εκκενώσουν της καταλήψεις  στην Αχαρνών και στην Βίλα Ζωγράφου ήταν σε ένα βαθμό αναμενόμενη.


Το έχουμε ξαναγράψει. Αυτή η άθλια συγκυβέρνηση είναι αδίσταχτη. Οπότε δεν εντυπωσιάζει κανέναν  που για άλλη μια φορά προέβει σε ακόμα ένα κρεσέντο αυταρχισμού βάζοντας στο στόχαστρο της τα πιο δυναμικά τμήματα της νεολαίας που συσπειρώνονται σε δομές αυτοοργάνωσης και αλληλεγγύης. Όπως ακούμε στο παρακάτω βίντεο από το κυβερνητικό τηλεοπτικό φερέφωνο αυτή η «απολύτως δικαιολογημένες» επιχειρήσεις σύμφωνα με τον υπουργό μπάτσων και καταστολής Νίκος Τόσκας.


Φυσικά αυτός ο κυβερνητικός τραμπουκισμός δεν θα μείνει αναπάντητος. Ηδη έχουν εξαγγελθεί κινητοποιήσεις αλλά γ’ αυτό το θέμα θα επανέλθουμε.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger