Home » , » Δυο σχόλια από την εφημερίδα «Δρόμος της Αριστεράς»

Δυο σχόλια από την εφημερίδα «Δρόμος της Αριστεράς»

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017 | 7:52 μ.μ.

Τυμβωρυχία

Το «Μουσείο Μπελογιάννη» θα εγκαινιαστεί την Δευτέρα στην Αμαλιάδα. Στη συγκέντρωση θα μιλήσει ο δήμαρχος, ο γιος του Νίκου Μπελογιάννη -λογικό κι αυτό- και ο Γ. Γ του ΚΚΕ Κουτσούμπας που θα παρακαθίσει με τον (εδώ ξεκινάνε τα σκληρά): Νίκο Βούτση, πρόεδρο της «Βουλής» και... υψηλό θεσμικό-πολιτειακό παράγοντα, και φυσικά με τον «πρωθυπουργό» Αλέξη Τσίπρα!

Με αυτούς δηλαδή που καταπατούν κάθε έννοια εθνικής ανεξαρτησίας, για την οποία ο Ν. Μπελογιάννης θυσιάστηκε.

Έτσι, η ιστορία μετατρέπεται σε τυμβωρυχία και πλυντήριο ξεπλύματος των πολιτικών που βυθίζουν την Ελλάδα. Με μια αύρα «μεγαλείου», και στην πραγματικότητα μουσειοποίησης – μουμιοποίησης της ιστορίας, προσπαθούν να περάσουν  ως η «προοδευτική» εκδοχή του εθνικού κορμού.

Η Ιστορία δεν ξεγράφει και ο καθένας δείχνει ανεξίτηλα πώς  αγαπάει την πατρίδα του. Ο Μπελογιάννης  με τον δικό του τρόπο, οι Βούτσης, Τσίπρας και όσοι τους αβαντάρουν με το δικό τους.

 Πουτάνες

Του Μάριου Διονέλλη

Μια που η συζήτηση στην Ευρώπη περιλαμβάνει πια, δια στόματος Ντάισελμπλουμ, μεθύστακες και πουτάνες, ας παραδεχτούμε πως κι εκείνοι σε μας τα φάγανε τα λεφτά τους. Μόνο που στην έξοδο, τα παίρνανε πίσω διπλά. Είμαστε μάλλον οι πιο ριγμένοι εκπρόσωποι του αρχαιότερου επαγγέλματος. Κάτι σαν παγκόσμια πρωτοτυπία, αφού έχουμε το προνόμιο και να εκδιδόμαστε και να πληρώνουμε.

Γιατί δε γίνεται ταυτόχρονα και να ξεπουλάς δημόσια περιουσία (λιμάνια, γη, αεροδρόμια, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, Νερά) και να μεγαλώνει το χρέος. Δε γίνεται και όπλα να αγοράζεις  και Siemens και Novartis και υποβρύχια που γέρνουν και ολυμπιάδες και τόσα άλλα και πάλι να συνεχίζει να χρωστάς.

Δεν μπορεί και τις πολεμικές αποζημιώσεις να ξεχνάς και πάλι ο λογαριασμός σου να ανεβαίνει. Κι αν θυμώσαμε, είπαμε και μερικές κουβέντες παραπάνω, βρίσαμε τον Ντάισελμπλουμ απέξω κι από μέσα μας, εκτονωθήκαμε μετά την προσβολή στους λαούς όλου του Νότου, κάπου εδώ το παραμύθι τελειώνει.

Αυτός μάλλον δε θα είναι στο εξής πρόεδρος του Γιούρογκρουπ, όχι λόγω της κατάμαυρης δήλωσής του, αλλά λόγω του «μαύρου» που του έριξαν οι πολίτες της Ολλανδίας στις εκλογές και θα τον ξαποστείλουν από υπουργό των οικονομικών τους.

Εμείς όμως θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ γιορτάζοντας τα 60 χρόνια της Ενωμένης Ευρώπης; Και περιμένοντας ακόμα να την αλλάξουμε για να την κάνουμε από σκληρό νταβατζή, Ευρώπη των λαών και της αλληλεγγύης;  Δε βλέπει κανείς πως έχει τελειώσει και αυτό το παραμύθι;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 38 σχόλια

24 Μαρτίου 2017 στις 8:12 μ.μ.

Αυτά τα κόλπα δεν πιάνουνε. Ο Μπελογιάννης ήτανε Κομμουνιστής είχε έρθει στην Ελλάδα παράνομος για την Ανασυγκρότηση των Παράνομων Κ.Ο που ...κάποιοι...τις πολεμήσανε με λύσσα για να μην υπάρχουν και να είναι όλα χύμα στο Οπορτουνιστικό Μπάχαλο της ...ΕΔΑ...η οποία του αρνήθηκε την Υποψηφιότητα τον Αυγουστο του 1951 ώστε να γλιτώσει την εκτέλεση και κανένας Βουλευτής της δεν παραβρέθηκε ποτέ στην δίκη. Ο Μπελογιάννης πολέμησε στην Αντίσταση του λαού μας ενάντια στον Γερμανικό Ιμπεριαλισμό και της Αστική τάξη της χώρας μας που ήτανε Σύμμαχος τους όπως και των Αγγλων Ιμπεριαλιστών. Και τίποτα απο όλες αυτές τις τραγωδίες δεν θα είχε συμβεί αν με βάση το 2ο και 3ο Γράμμα Ζαχαριάδη για ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ το ΕΑΜ είχε φτιαχτεί σαν ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ με αποτέλεσμα χωρίς ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΖΕΡΤΑ και Κυβέρνηση ...ΠΑΠΑΤΖΗ.... ο λαός τον Οκτώβρη του 1944 θα είχε πάρει την Εξουσία. Οσο για την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Σύριζα θα σας μαλώσω. Τι φωνάζετε.... Ολοι μαζί την βγάλατε και το ΚΚΕ δικαιώθηκε σε ότι έλεγε απο το 2012. Δεν τσιμπάμε......

24 Μαρτίου 2017 στις 11:09 μ.μ.

Ντρέπομαι για την κατάντια αυτών που έγραψαν το παραπάνω κείμενο ..Στα εγκαίνεια του μουσείου του κομμουνιστή ήρωα και στελέχους του κκε συμμετέχει το κόμμα του πυ έχει συμβάλει καιστην πραγματοποίηση του μουσείου ..το κκε πληντήριο κανενός δεν γίνεται ..Μήν κρίνετε εξ ιδίων τα αλότρια

25 Μαρτίου 2017 στις 7:54 π.μ.

Διαβάζοντας το κείμενο για το μουσείο Μπελογιαννη σκέφτομαι πως την πατανε κάποιοι φίλοι και αθελα τους διαβάζουν αντιΚΚΕ κείμενα. Γι αυτό πρέπει να ξαναγνωριστουμε.πχ. ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ είναι ενα αντιΚΚΕ Μπλοκ που καμιά σχέση δεν έχει με το ΚΚΕ.

25 Μαρτίου 2017 στις 9:20 π.μ.

Έτσι είναι σύντροφοι, το ΚΚΕ δεν μπορεί να έχει την αποκλειστικότητα της καπηλείας του Μπελογιάννη. Όλοι θα φάνε!

25 Μαρτίου 2017 στις 10:51 π.μ.

Εννοώ το κείμενο του δρόμου της αριστεράς που τσουβαλιάζει κουτσούμπα τσίπρα

25 Μαρτίου 2017 στις 11:41 π.μ.

Πολύ σωστός ο δημοσιολόγος του "Δρόμου της Αριστεράς". Είναι πολύ "λογικό" να παρευρεθούν στην εκδήλωση για τα εγκαίνια όλοι εκτός από τους συντρόφους του Μπελογιάννη.
Άλλωστε, το μουσείο δε γίνεται για την πολιτική δράση του Μπελογιάννη, ως μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, αλλά για το ότι έτυχε να γεννηθεί στην Αμαλιάδα και ταυτόχρονα έτυχε να έχει γενετική (και μόνο) συγγένεια με το Νίκο Ν. Μπελογιάννη. Αφού, δεν ξέρω αν το γνωρίζετε, ο δήμος Ήλιδας σκοπεύει να φτιάξει ένα μουσείο για κάθε Αμαλιαδαίο που έχει γενετική συγγένεια με το Νίκο Ν. Μπελογιάννη...

Αγνώστος Χ

ΥΓ: Ειλικρινά, την παλεύουν στο "Καλντερίμι της Αριστεράς" ή έχουν πάρει διαζύγιο με τη λογική;

ΥΓ2: Φωνάζει ο κλέφτης για να φύγει ο νοικοκύρης, τα περί συνύπαρξης Κουτσούμπα με Τσίπρα-Βούτση. Ας μην πάνε οι τυμβωρύχοι. Ο Κουτσούμπας και το κόμμα του το ελάχιστο που μπορεί να κάνουν για να τιμήσουν τον Μπελογιάννη, ο οποίος δεν πρόδωσε τους συντρόφους του και ΚΥΡΙΩΣ τον Ελληνικό Λαό, είναι να παρευρεθεί σε μια εκδήλωση προς τιμή του.

25 Μαρτίου 2017 στις 11:59 π.μ.

Ειναι ντροπη μεγεθους για το ΚΚΕ και τον Κουτσουμπα να συνεορταζει
με τους εθνοπροδοτες του Συριζα τα εγκαινια του μουσειου Μπελογιαν
νη Τα θεσμικα του ελληνικου κοινοβουλιου ο Κουτσουμπας ας τα γιορταζει
με τους κοινοβουλευτικους εκπροσωπους σ αλλους χωρους και οχι στο
λικνο του Μπελογιαννη

25 Μαρτίου 2017 στις 2:48 μ.μ.

Για το Lazarolazis Eγω ντρεπομαι για την καταντια και τον ξεπεσμο ενος
ηγετη του λεγομενου κκε να συνεορταζει στο λικνο του ηρωα κομμουνιστη Μπελογιαννη με τους εθνοπροδοτες του Συριζα Επισης απεχθεια αισθανεται
και καθε αριστερος στο ακουσμα οτι ο ηγετης του κκ συνεορταζει στο λικνο
του Μπελογιαννη με τους δωσιλογους εθνοπροδοτες του Συριζα

25 Μαρτίου 2017 στις 7:03 μ.μ.

Για τον ευατό σου πρέπει να ντρέπεσαι και για την ΑΡΙΣΤΕΡΑ που αρνήθηκε την υποψηφιότητα του Μπελογιάννη στα ψηφοδέλτια της ...ΕΔΑ... το 1951 για να γλιτώσει. Της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ που δυο χρόνια τώρα σφάζει τον λαό με Απίστευτη Αγριότητα. Δεν τσιμπάμε.

25 Μαρτίου 2017 στις 9:31 μ.μ.

Γιάννης. Ο Μπελογιάννης ο Πλουμπίδης και χιλιάδες άλλοι εκτελέστηκαν απο το ΑΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ γιατί ήτανε μέλη και στελέχη του ΚΚΕ που πολεμήσανε στην Αντίσταση και στην ΕΠΟΠΟΙΙΑ ΤΟΥ ΔΣΕ για την υπόθεση του Σοσιαλισμού. Και ήρθε στην Ελλάδα για την Ανασυγκρότηση των Παράνομων Κ.Ο. Το ότι πάνε να τον ...τιμήσουνε... οι Ιδεολογικοί απόγονοι της ....λαοκρατίας..... που εμποδίσανε τον λαό να πάρει την εξουσία τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944 διαλύσανε την ΟΚΝΕ το 1943... πολεμήσανε με λύσσα τον ΔΣΕ δεν θέλανε Κ.Ο 1958 1974 αρνηθήκανε με λύσσα την υποψηφιότητα του με την ...ΕΔΑ.... ΤΟ 1951 απτελεί Αλητεία που δεν μας παραξενεύει. Αυτή είναι η ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

25 Μαρτίου 2017 στις 10:42 μ.μ.

Για το δικό σου κατάντημα να Ντρέπεσαι. Οσοι είμαστε με το ΚΚΕ είμαστε στην Αντίθεση Τάξη απέναντι σε Τάξη και τίποτα άλλο. Η αριστερά χάρισμα σου.

Ανώνυμος
26 Μαρτίου 2017 στις 12:06 μ.μ.

Οσοι υποστηρίζουν το κκε εδώ έχουν την μεταφυσική θέση οτι παντα εντός του κόμματος(που τελικά όλα λάθος τα κάνει καζέρτες ,λιβανους βαρκιζες ,εδα,μορατοριουμ με το πασοκ,κυβέρνηση τζανετακη)υπάρχει ένα άλλο ''αγνο'' κκε ,που μόνο που συμφωνεί την ώρα που όλα αυτά γίνονται ,δικαιώνεται μετά από 40 χρόνια παραδέχεται το λάθος κ προχωράει.Πως να σας πιστέψω λοιπόν.Σε τριάντα χρόνια οι επόμενοι από σας θα λένε: ''Λάθος που πήραμε την Κανέλλη που αποδείχτηκε δεξιά κ πράκτορας, λάθος που κατάπιαμε μισή ντουζίνα μνημόνια κάνοντας βόλτες μία φορά τον μήνα κλπ.Όσοι έχουμε ζήσει το κκε του 80 ξέρουμε οτι κουβέντα δεν έλεγε για ΔΣΕ .Αποθέωνε ΕΔΑ ,είχε μορατόριουμ με το ΠΑΣΟΚ κλπ .Τελευταία χρόνια το γύρισε το χαρτί..Και δεν ήταν τίποτα κουκουλοφόροι αρχηγοί.Ο Φλωράκης ήταν κ πολλοί που είναι ακόμα επάνω.Αλλά δεν βαριέσαι λάθος ήταν και πάμε παρακάτω ....

26 Μαρτίου 2017 στις 7:15 μ.μ.

Άριστη από κει ρε.

26 Μαρτίου 2017 στις 8:02 μ.μ.

Σαμιωτάκη τα κόλπα δεν πιάνουνε. Ολες η Καταστροφές στο 100 χρόνια έχουνε μια αιτία. Τα Πολιτικά μέτωπα με Σοσιαλδημοκρατία και Οπορτουνισμό δηλαδή την 5η Φάλαγγα και τα Ενδιάμεσα Στάδια. Συμπέρασμα ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΔΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ δηλαδή ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΖΕΡΤΑ ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΕΛΟΣ ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.

26 Μαρτίου 2017 στις 8:06 μ.μ.

Οπως δεν πιάνουνε και τα κόλπα για την Δεκαετία του 80. Απο το 1936 μέχρι το 1974 παράνομο. 1943 1968 χωρίς ΚΝΕ 1958 1974 χωρίς Κ.Ο απο το 1949 στην Πολιτική προσφυγιά χωρίς Στελέχη χωρίς τίποτα και με λάθος πρόγραμμα απο το 1955.... Σαμιωτάκη λάθος πόρτα χτύπησες. Η συμμορία του ΑΘΛΙΟΥ ΦΑΡΑΚΟΥ μας τελείωσε το 1991 ΟΡΙΣΤΙΚΑ.

26 Μαρτίου 2017 στις 10:26 μ.μ.

Παναγιώτης. Μια και ανέφερες τον Πλουμπίδη να σου θυμίσω ότι την άλλη μέρα της εκτέλεσής του το ΚΚΕ του Ζαχαριάδη έβγαλε ανακοίνωση ότι ... δεν εκτελέστηκε στην πραγματικότητα και ξεκοκαλίζει τα λεφτά της προδοσίας στην Αμερική. Από κει και πέρα το σημερινό ΚΚΕ δεν έχει καμία σχέση με τους αγώνες της εποχής εκείνης και εφόσον καπηλεύεται την μνήμη του Μπελογιάννη θα την καπηλευτούν και οι υπόλοιποι. Καμία αποκλειστικότητα στο ΚΚΕ, πάνε αυτά.

26 Μαρτίου 2017 στις 11:46 μ.μ.

Γιάννης. Ο Πλουμπίδης έκανε το λάθος με το γράμμα που έστειλε στην Ασφάλεια. Η Πρόταση να είναι υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια της ...ΕΔΑ.... ήτανε του ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ τους το αρνήθηκε και τους δολοφόνησε. Για τα υπόλοιπα θα ρωτήσεις την Κυρία ΠΑΠΠΑ που το 1968 πήγε στο Προδοτικό ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ.... Την μέρα που πιάσανε τον ΠΛΟΥΜΠΙΔΗ ο Μενσεβίκος ΥΠΕΞ Γ.ΠΑΣΑΛΙΔΗΣ συναντούσε τον Παπάγο και πήρε την υπόσχεση οτι το ΑΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ δεν θα βγάλει την ...ΕΔΑ... ΠΑΡΑΝΟΜΗ.... Οσο για τους δολοφόνους που τάχα θα τιμήσουνε τον ήρωα ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ Τίποτα παράξενο.

27 Μαρτίου 2017 στις 10:39 μ.μ.

Παναγιώτης. Επειδή έκανε "λάθος" να στείλει το γράμμα έπρεπε να βγει προδότης, ε; Το γράμμα βέβαια που το ΚΚΕ το έβγαλε πλαστό. Έτσι μόνο ίσως σωνόταν ο Μπελογιάννης. Όσοι εξόριστοι και φυλακισμένοι εκλέχτηκαν βουλευτές η εκλογή τους ακυρώθηκε. Ο Ζαχαριάδης θυσίασε και το Μπελογιάννη και τον Πλουμπίδη για να βγει λάδι ο ίδιος. Στην ΕΔΑ συμμετείχε και το ΚΚΕ του Ζαχαριάδη. Αφού τον τιμάει η σεχταριστική αντιδραστική ηγεσία του ΚΚΕ, όλοι έχουν δικαίωμα...

28 Μαρτίου 2017 στις 3:19 μ.μ.

Γιάννης. Κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις αλλα δεν πειράζει. Το γράμμα ήτανε λάθος. Η Μοναδική πιθανότητα να σωθεί ήτανε να είναι υποψήφιος μαζί με τον Μπελογιάννη το 1951 με την ...ΕΔΑ... και να πάνε οι Βουλευτές της στην Δίκη. Αλλα είπαμε....Το ΚΚΕ πήγε να φτιάξει Εκλογικό συνδυασμό Πανδημοκρατικός συνδυασμός για μια χαραμάδα Νομιμότητας. Τα τηλεγραφήματα του Βαβούδη είναι Καταπέλτης. Μετά το 1948.... Οπορτουνιστικές δυνάμεις με την βοήθεια της ...γιουγκοσλαβικής πρεσβείας... και την ανοχή του Αστικού κρατους προσπαθούσανε για την δημιουργία νέου Κόμματος και την διάλυση του ΚΚΕ. Το 2008 ο Συνασπισμός γιόρτασε τα 40 χρόνια του ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ...ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ.... Λέει ο Κρίττας με αναφορές στον ....παρτσαλίδη.... είχαμε έτοιμη την μετατροπή του ΚΚΕ σε ...ομόσπονδο... απο το 1944 αλλά ήρθε ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ και μας τα χάλασε όλα με τον ΔΣΕ. Η ...ΕΔΑ... ήτανε η Σύνδεση με το ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ. Τα είπε όλα. 1943 διάλυση 3ης Κ.Δ λόγω ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ. 1943 ΔΙΆΛΥΣΗ ΟΚΝΕ 1958 διάλυση Κ.Ο. Για τα υπόλοιπα στην Κυρία ΠΑΠΠΑ του προδοτικού ...εσωτερικού....

28 Μαρτίου 2017 στις 3:23 μ.μ.

Γιάννης. Και βέβαια για τον ΜΕΝΣΕΒΙΚΟ ΥΠΕΞ ΤΟ 1921 Γ.ΠΑΣΑΛΙΔΗ που την ημέρα που πιάσανε τον Πλουμπίδη συναντούσε τον Παπάγο που του υποσχέθηκε οτι το Αστικό κράτος δεν θα βγάλει την ...ΕΔΑ.... παράνομη τα λέει όλα για την 5η Φάλαγγα. ΛΟΓΙΚΟ. Το παραμυθάκι της ....λαοκρατίας.... που τον ΟΚΤΩΒΡΗ του 1944 στέρησε την εξουσία απο τον λαό. ΜΑΛΙΣΤΑ.....

28 Μαρτίου 2017 στις 10:25 μ.μ.

Παναγιώτης. Ένα μάτσο γνωστές ασυναρτησίες ατάκτως ειρημένες. Το ΚΚΕ πούλησε και το Μπελογιάννη και τον Πλουμπίδη. Η Κυρία ΠΑΠΠΑ καταδικάστηκε και βρέθηκε κοντά στο εκτελεστικό απόσπασμα. Γλίτωσε μόνο γιατί είχε νεογέννητο και έμεινε 12 χρόνια φυλακή. Ας μη μιλάνε οι σημερινοί μισθοδωτούμενοι βολεμένοι επαγγελαματίες του ΚΚΕ ή ο Ζαχαριάδης που ήταν ασφαλής από μακρυά και έδινε μόνο εντολές. Όποιος δεν προσκυνάει το ιερατείου του κόμματος στην πυρά.

28 Μαρτίου 2017 στις 10:53 μ.μ.

Γιάννης. Θα ρωτήσεις την Κυρία ΠΑΠΠΑ για όλα αυτά του ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ...εσωτερικού.... Η Πρόταση για ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΠΛΟΥΜΠΙΔΗ να μπούνε στα Ψηφοδέλτια της ...ΕΔΑ... ήτανε του ΗΡΩΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ τους το αρνήθηκε και τους δολοφόνησε. Τα Ντοκουμέντα είναι καταπέλτης και η αντίδρασή σου η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ.

28 Μαρτίου 2017 στις 10:54 μ.μ.

Γιάννης. Και βέβαια για τον ΜΕΝΣΕΒΙΚΟ ΥΠΕΞ Γ.Πασαλίδη μιλιά.... ΛΟΓΙΚΟ...

28 Μαρτίου 2017 στις 11:19 μ.μ.

Γιάννης. Ατιμε ΛΕΝΙΝ που έστελνες Στελέχη παράνομα στην Ρωσσία απο την Ασφάλεια στο Εξωτερικό που ήσουνα. Γιατί ταλαιπωρείς τον ευατό σου. Πέστο στα ίσια. Δεν έπρεπε να υπάρχουνε Κ.Ο μέσα στην χώρα. Ολα στο Οπορτουνιστικό μπάχαλο της ....ΕΔΑ..... οτι λέγανε Μενσεβίκοι και Εσέροι στον ΛΕΝΙΝ 1905 1917. Τι το θές το κόμμα των Μπολσεβίκων. Ελα μαζί μας στο Μπάχαλο. Ελα πέστο μη ντρέπεσαι.....

28 Μαρτίου 2017 στις 11:40 μ.μ.

Γιάννης.Ο ΗΡΩΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ έκανε 9 φυλακή σε Κέρκυρα Νταχάου χώρια τις Φυλακές πριν το 1936 και 17 χρόνια Εξοριστος σε Μποροβίτσι και Σοργκούτ απο αυτούς που μετά το 1956 δολοφονήσανε τον Σοσιαλισμό στην ΕΣΣΔ. Για αυτό δεν μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου και δεν είναι ίσα και όμοια Κομμουνιστές με προδότες του ....εσωτερικού.... τύπου ....παρτσαλίδη.... και της Κυρίας ΠΑΠΠΑ που κατηγορησε Βαβούδη Ιμβριώτου για προδότες και μετά λασπολογούσε τον ΗΡΩΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ. Τίποτα παράξενο.....

29 Μαρτίου 2017 στις 10:23 μ.μ.

Παναγιώτης. Βλέπω τέσσερα σχόλια, πολύ τσούξιμο...το φυσάς και δεν κρυώνει, ε; Ο Ζαχαριάδης τους πούλησε όλους και πάτησε επί πτωμάτων για να μείνει στην εξουσία ως Γ.Γ. Ενοχοποίησε τους πάντες για να βγει λάδι και το ΚΚΕ συμμετείχε στην ΕΔΑ του Πασαλίδη επί εποχής του. Οι φυλακίσεις και εξορίες δεν τον ξεπλένουν. Μόνο που ο Λένιν ήταν στο εξωτερικό και γύρισε με την επανάσταση, δεν την κοπάνησε για να κάνει "κομμουνισμό" απ' έξω εκ του ασφαλούς. Τα μισθοδωτούμενα βολεμένα κομματικά στελέχη δε φτάνουν το Λένιν ούτε κατά διάνοια, καλό είναι να μη μιλάνε οι γιαλαντζί "κομμουνιστές" όπου δεν τους παίρνει.

29 Μαρτίου 2017 στις 11:00 μ.μ.

Γιάννης. Η Απόλυτη δικαίωση το σχόλιο σου. Είπαμε πες το καθαρά. Δεν έπρεπε να υπάρχουνε Κ.Ο στην χώρα. Ολα στο Οπορτουνιστικό Μπάχαλο της ...ΕΔΑ... που φτιάχτηκε με την βοήθεια της ...γιουγκοσλαβικής πρεσβείας.... και την ανοχή του Αστικού κράτους. Το ΚΚΕ Εκλογικό συνδυασμό πήγε να φτιάξει για μια χαραμάδα Νομιμότητας μαζί με της Κ.Ο. Ολους τους πούλησε το ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και η ...λαοκρατία.... που στέρησε την εξουσία απο τον λαό τον Οκτώβρη του 1944 με τον ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ Δρόμο έτοιμο. Και καθυστέρησε στο να πέσει όλο το βάρος στον ΔΣΕ όπως πίεζε απο την 1η μέρα ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ με αποτέλεσμα να προλάβει να οργανωθεί το Αστικό κράτος. Ολα φυσιολογικά για την ΑΡΙΣΤΕΡΑ που αυτή είναι η αποστολή της. Ατιμε ΛΕΝΙΝ έστελνες παράνομα στελέχη απο το 1905 1917 στην Ρωσσια. Γιατί δεν πήγες με την 5η Φάλαγγα την ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

29 Μαρτίου 2017 στις 11:12 μ.μ.

Γιάννης. Να σε ενημερώσω ο ΛΕΝΙΝ έφυγε στο Εξωτερικό μετά την Αποτυχημένη Επανάσταση του 1905. Προσπαθώ να σε προστατέψω. Μην Εκτίθεσαι. Για την Κυρία ΠΑΠΠΑ του προδοτικού ...εσωτερικού.... και τον Μενσεβίκο ΥΠΕΞ του 1921 Γ.Πασαλίδη θα πεις κατί.....

30 Μαρτίου 2017 στις 9:51 μ.μ.

Παναγιώτης. Βλέπω το γνωστό ποιηματάκι και τίποτα καινούριο. Ο Ζαχαριάδης τους πούλησε όλους και πάτησε επί πτωμάτων για να μείνει στην εξουσία ως Γ.Γ. Ενοχοποίησε τους πάντες για να βγει λάδι και το ΚΚΕ συμμετείχε στην ΕΔΑ του Πασαλίδη επί εποχής του. Οι φυλακίσεις και εξορίες δεν τον ξεπλένουν. Μόνο που ο Λένιν ήταν στο εξωτερικό και γύρισε με την επανάσταση, δεν την κοπάνησε για να κάνει "κομμουνισμό" απ' έξω εκ του ασφαλούς. Είχε φύγει αλλά ξαναγύρισε. Τα μισθοδωτούμενα βολεμένα κομματικά στελέχη δε φτάνουν το Λένιν ούτε κατά διάνοια, (ούτε καν την Έλλη Παππά)καλό είναι να μη μιλάνε οι γιαλαντζί "κομμουνιστές" όπου δεν τους παίρνει. Κοίτα να προστατέψεις τον εαυτό σταματώντας. Δε σε παίρνει...

30 Μαρτίου 2017 στις 10:19 μ.μ.

Γιάννης. ΤΟ ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ τους πούλησε όλους με την ....λαοκρατία.... και δεν πήρε ο λαός την Εξουσία τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944. Οευρωκομμουνιστικός δρόμος έτοιμος με το ΚΚΕ ...ομόσπονδο.... και χωρίς ΟΚΝΕ απο το 1943. ...λαοκρατία....οι οποία σαμποτάρισε να πέσει ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ στον ΔΣΕ απο την αρχή όπως πίεζε απο την 1η μέρα ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ. Ηρθε και ο ΤΙΤΟ αποτελείωσε το έργο με το κλείσιμο των Συνόρων το 1948...και ξεκίνησε με την ΑΝΟΧΗ του Αστικού κράτους η δημιουργία καινούργιου κόμματος και την διάλυση του ΚΚΕ. Εκλογικό συνδυασμό πήγε να φτιάξει το ΚΚΕ για μια χαραμάδα νομιμότητας μαζί με τις Κ.Ο. Ο ΛΕΝΙΝ ήτανε στο Εξωτερικό απο το 1905 μέχρι το 1917. Εφυγε ξανά το καλοκαίρι του 1917 όταν η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΕΡΕΝΣΚΙ πήγε να τον Σκοτώσει. Καταλαβαίνω το μίσος σας. Ετοιμα Στρωμένα ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ και ήρθε και τα χάλασε όλα. Πες το καθαρά δεν είναι κακό. Ατιμε ΛΕΝΙΝ έστελνες παράνομα στελέχη στην Ρωσσία. Δεν πήγαινες με την 5η Φάλαγγα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. Για ΠΑΣΑΛΙΔΗ...., Και την κυρία ΠΑΠΠΑ του ..εσωτερικού.... μιλιά ΛΟΓΙΚΟ....

31 Μαρτίου 2017 στις 10:31 μ.μ.

Παναγιώτης. Το παραμύθι όσες φορές και να το πεις δεν παύει να είναι ασυναρτησίες και διαστρεβλώσεις. Ο Λένιν έφυγε και ξαναγύρισε για την επανάσταση. Δεν κάθισε εκ του ασφαλούς να ρίξει όλες τις ευθύνες στους άλλους και να στέλνει κόσμο για σφαγή προκειμένου να βγάλει απ' τη μέση πιθανούς ανταγωνιστές για την ηγεσία του κόμματος. Η Παππά ξεβράκωσε το κόμμα και είπε την πραγματική επιθυμία του Μπελογιάννη, γι'αυτό τσούζει. Επίσης ο Ζαχαριάδης ήθελε να γυρίσει να δικαστεί από το αστικό κράτος όταν τον έστειλαν εξορία, προφανώς για να τα ρίξει όλα στους άλλους. Τι να σου πω...ίδιος ο Λένιν. Έχεις μπερδέψει τις βούρτσες .... με τις βούρτσες! Τελείωνε..

1 Απριλίου 2017 στις 12:20 π.μ.

Γιάννης. Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Πες το στα ίσα δεν είναι κακό. Δεν ήθελες να υπάρχει ΚΚΕ. Ολα στο Οπορτουνιστικό Μπάχαλο της ...ΕΔΑ.... όπως τα είχε κανονισει το ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ που οδήγησε τον λαό στην Σφαγή και δεν πήρε την Εξουσία τον Οκτωβρη του 1944. Ο ΛΕΝΙΝ απο το 1905 μέχρι το 1917 ήτανε στο Εξωτερικό. Ατιμε ΛΕΝΙΝ έστελνες Στελέχη στην Ρωσσία παράνομα. Δεν πήγαινες με την 5η Φάλαγγα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. Η Κυρία ΠΑΠΠΑ του προδοτικού ....εσωτερικού....κατηγορούσε για προδότες Βαβούδη Ιμβριώτου. Τον Μπελογιάννη δεν μπορεί να τον λερώσει με τίποτα. Για ρώτα την Σαριγκούλη που ήτανε φίλη της. Ηθελε να έρθει να δικαστεί για να αποκαλυφφθεί το ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. Για τον Πασαλίδη Μούγκα.... ΛΟΓΙΚΟ.....

1 Απριλίου 2017 στις 1:00 π.μ.

Γιάννης. Οταν τον στέλνανε εξορία στην ΕΣΣΔ τα ...παιδιά... Ολόιδιος ο Λενιν και ο Στάλιν. Σας χάλασε τον Ευρωκομμουνιστικό δρόμο που είχατε έτοιμο απο το 1944. Δεν πειράζει.......

1 Απριλίου 2017 στις 11:05 μ.μ.

Τζαμαρία. Όσες φορές και να παίξεις την κασέτα, χωρίς να απαντάς σε τίποτα, δεν αλλάζει κάτι. Ούτε καν κανένα link δε βάζεις για να παραπέμψεις κάπου, πολύ προχειρότητα. Τελείωνε λοιπόν, το έβγαλες το μεροκάματο.

2 Απριλίου 2017 στις 12:16 π.μ.

Γιάννης. Τα εγκλήματα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ διαχρονικά. ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΔΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ δηλαδή ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΖΕΡΤΑ ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΕΛΟΣ Ουτε βήμα πίσω

2 Απριλίου 2017 στις 9:57 μ.μ.

Τζαμαρία. Αρκετά γελάσαμε μαζί σου. Όσες φορές και να παίξεις την κασέτα, χωρίς να απαντάς σε τίποτα, δεν αλλάζει κάτι. Τελείωνε λοιπόν, το έβγαλες το μεροκάματο.

3 Απριλίου 2017 στις 1:40 π.μ.

Γιάννης. ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΔΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ δλαδή ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΖΕΡΤΑ ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΕΛΟΣ Ουτε βήμα πίσω

3 Απριλίου 2017 στις 9:42 μ.μ.

Τζαμαρία. Αρκετά γελάσαμε μαζί σου. Όσες φορές και να παίξεις την κασέτα, χωρίς να απαντάς σε τίποτα, δεν αλλάζει κάτι. Τελείωνε λοιπόν, το έβγαλες το μεροκάματο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger