Home » , » Χ. Σπίρτζης: οργανωμένα παράνομα οικονομικά συμφέροντα, εταιρειών πίσω απ' τις καταστροφές στα ΜΜΜ (Βίντεο)

Χ. Σπίρτζης: οργανωμένα παράνομα οικονομικά συμφέροντα, εταιρειών πίσω απ' τις καταστροφές στα ΜΜΜ (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017 | 9:54 μ.μ.

Είναι εντυπωσιακή η καταγγελία που έκανε σήμερα στην βουλή -την ακούσαμε στο τηλεοπτικό δελτίο του Σκάι και την παραθέτουμε σε βίντεο- ο Χρήστος Σπίρτζης.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα, λοιπόν, του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών οι περισσότερες φθορές που έχουν υπάρξει σε λεωφορεία, τρόλεϊ και σταθμούς ΜΕΤΡΟ και ΗΣΑΠ, δεν έχουν δράστες κάποιους «μπαχαλάκηδες» αλλά πίσω τους κρύβονται οργανωμένα παράνομα οικονομικά συμφέροντα, εταιρειών.

«Η γνώμη μου είναι -και τη λέω πολύ ανοιχτά και δημόσια- ότι αυτοί οι βανδαλισμοί, η πλειοψηφία αυτών των φαινομένων δεν οφείλονται ούτε σε ομάδες πολιτικές, ούτε σε χουλιγκανισμό από τα γήπεδα -υπάρχουν και τέτοια-, αλλά οφείλονται και συνδέονται με συγκεκριμένες ομάδες εξυπηρέτησης συγκεκριμένων συμφερόντων», τόνισε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο υπουργός.

Προφανώς κάτι περισσότερο θα γνωρίζει από μας το κυβερνητικό στέλεχος.
«Αρχισαν να εκδηλώνονται –σ.σ οι καταστροφές στα ΜΜΜ- όταν ανακοινώσαμε την πολιτική απόφαση του να φυλάσσονται οι σταθμοί του ΜΕΤΡΟ όχι από ιδιωτικές εταιρείες αλλά από την ελληνική αστυνομία και εξελίχτηκαν αυτά τα φαινόμενα στην συνέχεια όταν είχαμε τις αποκαλύψεις για το κύκλωμα και τα εργοστάσια πλαστών εισιτηρίων», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Να αποδομήσει τις σοβαρές καταγγελίες  Σπίρτζη επιχείρησε το τηλεοπτικό ρεπορτάζ του Σκάι προβάλλοντας το «σοβαρό επιχείρημα» ότι κατά καιρούς βλέπουν την δημοσιότητα ανακοινώσεις «ανάληψης ευθύνης», καταστροφών ΜΜΕ από αυτοαποκαλούμενες αναρχικές ομάδες, λες και δεν μπορεί οποιοσδήποτε να συντάξει ένα τέτοιο κείμενο και να βάλει όποια υπογραφή θέλει.

>
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger