Home » , , » Μανώλης Κεφαλογιάννης: Απατεωνάκος της συμφοράς;

Μανώλης Κεφαλογιάννης: Απατεωνάκος της συμφοράς;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 23 Απριλίου 2017 | 9:53 μ.μ.



«Είμαστε όλοι καραγκιόζηδες, τόσο οι πολιτικοί όσο και οι δημοσιογράφοι, χωρίς να εξαιρώ τον εαυτό μου... Eγκλωβισμένοι στο σύστημα της διαπλοκής, δεν συγκρουόμαστε μαζί της».

Μανώλης Κεφαλογιάννης- Μάης του 2006 σαν υπουργός Ναυτιλίας (Μην παραλείψετε να διαβάσετε αυτή μας την ανάρτηση).

Ξεφυλλίζεις τις Κυριακάτικες εφημερίδας και αναρωτιέσαι (ρητορικά φυσικά): Είχαμε και έχουμε αυτό το πολιτικό προσωπικό που μας αξίζει;
Κι αυτό γιατί βλέπουμε τα «άπλυτα» των εθνοπατέρων μας.

Απ’ την μια ζαλίζεσαι με το ύψος από τις μίζες που φέρεται να έχουν πάρει υψηλόβαθμοι καραβανάδες καθώς και ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας Γιάννος Παπαντωνίου, από την άλλη βλέπεις την σαπίλα και την ροπή στην απατεωνιά (ακόμα και "ψιλικατζίδικη") κάποιων εθνοπατέρων μας.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Documento ο αυτοχαρακτηριζόμενος Καραγκιόζης (θίγει και τον λαϊκό μας ήρωα) επικεφαλής της ευρωομάδας των ευρωβουλευτών της Ν.Δ Μανώλης Κεφαλογιάννης έχει μια συμπεριφορά απατεωνάκου της συμφοράς.

Αν ισχύουν οι καταγγελίες που έχουν γίνει σε βάρος του νεοδημοκρατικού στελέχους και τις οποίες δημοσιεύει η εφημερίδα, ο πρώην υπουργός  τσέπωνε «χρήμα ζεστό, της τάξης των 50.880 ευρώ τον χρόνο, μαύρο και αφορολόγητο που καταβαλλόταν κάτω από το τραπέζι στον ευρωβουλευτή από τον Ιούλιο του 2014 και το οποίο δεν εμφανίζεται σε καμιά δήλώση πόθεν έσχες».
Και ο τρόπος που το έκανε ήταν απλός. Είχε προσλάβει μια συνεργάτιδά του στο γραφείο του η οποία μισθοδοτούταν από τον προϋπολογισμό της Ευρωβουλής. Αν και οι καθαρές αποδοχές της ήταν 6.912 ευρώ τον μήνα ο Κεφαλογιάννης είχε κάνει συμφωνία με την συνεργάτιδα του οτι για την την προσλάβει έπρεπε να του δίνει μίζα 4.240 ευρώ τον μήνα και να κρατούσε τα υπόλοιπα απ’ τον μισθό της.
Ετσι και μόνο απ’ αυτή την κομπίνα του οι «μηνιαίες απολαβές του Κεφαλογιάννη έφταναν σε 18.000 ευρώ».

Και αναρωτιέται κανείς. Αν αυτός ο εθνοπατέρας που έχει περάσει από μια σειρά καίριες κυβερνητικές θέσεις, (σκεφτείτε μόνο ότι χρημάτισε υπουργός Ναυτιλίας ένα πόστο που οδήγησε τον ομοϊδεάτη του Παυλίδη σε πολιτική αποστρατεία όταν αποκαλύφθηκαν οι μίζες που έπαιρνε από εφοπλιστές για να δρομολογεί τα πλοία τους στις λεγόμενες «άγονες γραμμές»), έφτασε στο σημείο να κάνει αυτή την φτηνιάρικη λαμογιά στην υπόλοιπη πολιτική διαδρομή του τί άλλη παρόμοια «δραστηριότητα» έχει κάνει;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger