Home » , » Υπόγειες διαδρομές

Υπόγειες διαδρομές

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 1 Απριλίου 2017 | 5:51 μ.μ.

Πηγή: ΚΟΝΤΡΑ

Την πιο προκλητική δήλωση, πιο προκλητική και απ’ αυτές του Καραμανλή, του Ρουσόπουλου, της οικογένειας Πελέκη (Βουλγαράκη), μετά την αθώωση των πρωταγωνιστών του σκανδάλου του Βατοπεδίου, την έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης (πρώην εισαγγελέας, πρώην «αντιτρομοκρατικάριος», πρώην διοικητής της ΕΥΠ/ΚΥΠ), Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. Δηλαδή, αυτός που λόγω της θέσης του δε θα έπρεπε να μιλήσει ή έστω να περιοριστεί στην καθιερωμένη σε τέτοιες περιπτώσεις δήλωση ότι «η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη και έκρινε».

«Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κώστας Καραμανλής, επειδή δεν είναι παιδιά του εργαστηριακού σωλήνα της διαπλοκής, είναι απρόσβλητοι στους ιούς της», δήλωσε ο Παπαγγελόπουλος, επιλέγοντας τη φυλλάδα του… μη διαπλεκόμενου Μαρινάκη ως μέσο προπαγάνδας. Και συνέχισε: «Εχω πει πολλές φορές ότι τους λαοπρόβλητους ηγέτες, τα ντόπια και ξένα συμφέροντα, οι νταβατζήδες της διαπλοκής, οι λακέδες και τα γιουσουφάκια της ενημέρωσης προσπαθούν να εξουδετερώσουν με κάθε τρόπο. Αυτό συνέβη με τον Κώστα Καραμανλή, αυτό συμβαίνει και σήμερα με τον Αλέξη Τσίπρα. Δυστυχώς όλοι αυτοί δέσμιοι της υλιστικής προσέγγισης των πραγμάτων και της τεχνοκρατικής αντίληψης υστερούν σε πνευματικότητα και αγνοούν την Ιστορία και τα διδάγματά της. Τα δημόσια πρόσωπα όσο περισσότερο τα αδικείς τόσο περισσότερο ισχυροποιούνται»!

 Ομως ο Παπαγγελόπουλος δεν έμεινε μόνο σ’ αυτή την τοποθέτηση, αλλά προσχώρησε στη θεωρία της σκευωρίας, στην οποία -σύμφωνα με όσα είπε- συνήργησε και τμήμα του δικαστικού μηχανισμού: «Οι εκπρόσωποι ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger