Home » , , » Γιουχαΐσματα και αποδοκιμασίες στον υπουργό Γ. Σταθάκη (Βίντεο)

Γιουχαΐσματα και αποδοκιμασίες στον υπουργό Γ. Σταθάκη (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 1 Απριλίου 2017 | 8:07 μ.μ.


«O Γ. Σταθάκης είναι τυπικός εκφραστής της ταξικής πολιτικής που εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ. 
Ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών έχει θησαυρίσει  με τις "επενδύσεις" που έχει κάνει σε κερδοσκοπικά funds όπως η JP MORGAN και η BLACK ROCK. Και τώρα έχει αναλάβει να υλοποιήσει "το Μνημόνιο που υπογράψαμε" και το οποίο "περιλαμβάνει ήπια προσαρμογή σε σχέση με τα προηγούμενα", όπως έχει πει ο ίδιος για να συμπληρώσει: "Κανονικά θα προχωρήσουν οι ιδιωτικοποιήσεις του ΟΛΠ και των περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας"», γράφαμε σε περασμένη ανάρτησή μας ενώ σχολιάζαμε σκωπτικά το γεγονός ότι ο σημερινός υπουργός Ενέργειας «ξέχασε» να δηλώσεις στο πόθεν έσχες του «800.000 ευρώ και 38 ακίνητα».

Απ’ ότι παρακολουθούμε στο παρακάτω σημερινό βίντεο, εργαζόμενοι της ΔΕΗ στην Κοζάνη, που αντιδρούν στην ιδιωτικοποίηση της μεγαλύτερης επιχείρησης της χώρας, αποδοκίμασαν με έντονα γιουχαΐσματα αυτό το κυβερνητικό στέλεχος.

Είναι χαρακτηριστικές  οι μαντινάδες που του απεύθυναν σ’ αυτόν και στην κυβέρνησή του:  «Τον τίμιο ιδρώτα ενός λαού, πίνετε, ξεπουλείτε, το άδικο φλόγες να γενεί φωτιά για να καείτε». Ενώ αναφερόμενοι στην Κρητική καταγωγή του υπουργού του «έψαλαν»: «Ο Ψηλορίτης μια φορά εγέναγε ανάρτες, απ΄ ότι φαίνεται εδά γεννά και υποτάκτες».

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger