Home » , » Έκκληση του ΚΚ Βενεζουέλας για ενότητα ενάντια στον ιμπεριαλισμό

Έκκληση του ΚΚ Βενεζουέλας για ενότητα ενάντια στον ιμπεριαλισμό

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη, 25 Απριλίου 2017 | 5:22 μ.μ.

Έκκληση του Κομμουνιστικού Κόμματος Βενεζουέλας (PCV) για αντιιμπεριαλιστική ενότητα δράσης, ώστε να καταπολεμηθούν οι πραξικοπηματίες και η αποσταθεροποίηση της χώρας (ΠΓ).

Προς τον πολίτη Νικολά Μαδούρο, Πρόεδρο της Δημοκρατίας˙

προς την εργατική τάξη και τον εργαζόμενο λαό στις πόλεις και στην επαρχία˙

προς τους πατριώτες αξιωματικούς, βαθμοφόρους και στρατιώτες των FANB˙

προς τις εθνικές καθοδηγήσεις και τα μέλη των κομμάτων και των λαϊκών οργανώσεων του Μεγάλου Πατριωτικού Πόλου, συμπεριλαμβανομένου του PSUV.

Η Βολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας θεωρεί ότι για μια ακόμη φορά απειλείται από την ανάπτυξη των πολιτικών πράξεων βίας τμημάτων της άκρας Δεξιάς, με την άσκηση ενός σχεδίου αποσταθεροποίησης το οποίο σχεδίασε ο ιμπεριαλισμός των ΗΠΑ, για να εξαναγκάσει με τη βία και τον εκφοβισμό μια κυβέρνηση να υπηρετεί την ηγεμονία του πάνω στην ήπειρο και να τερματίσει τις εθνικές διαδικασίες απελευθέρωσης, που ξεκίνησαν στη Λατινική Αμερική στις αρχές του αιώνα. Θέλουν να απωθήσουν τις προοδευτικές αλλαγές, που επέτρεψαν στους εργάτες και σ’ όλο το λαό να αποκτήσει κοινωνικά δικαιώματα και κατακτήσεις, τα οποία τους είχαν αρνηθεί ιστορικά οι κυβερνήσεις που ήταν υποταγμένες στον βορειοαμερικάνικο ιμπεριαλισμό και απόλυτα πειθαρχημένες στα συμφέροντα της μεγαλοαστικής τάξης.

Αυτή τη φορά η επιθετική κλιμάκωση ενάντια στο λαό μας είναι πολύ μεγαλύτερη, εξαιτίας παραγόντων της ολιγαρχίας και της άκρας Δεξιάς. Παράλληλα, με την εχθρική προς το λαό βία και την ανεπαρκή τροφοδοσία, καθώς και το υψηλό κόστος ζωής, τις τελευταίες εβδομάδες τέθηκαν σε διαδικασία εφαρμογής σε διάφορες πόλεις της χώρας τρομοκρατικές ενέργειες, οι οποίες συνοδεύονται από έναν εθνικό και διεθνή επικοινωνιακό πόλεμο. Στόχος είναι να προκαλέσουν σύγχυση και σύγκρουση μεταξύ των συμπατριωτών, για τη δημιουργία γενικού χάους και βίας, που θα εξυπηρετήσουν την τρομακτική έκβαση της πολιτικής σύγκρουσης μέσω ενός πραξικοπήματος και/ή μια άμεση επέμβαση του βορειοαμερικάνικου ιμπεριαλισμού και των διεθνών θεσμών που τον υπηρετούν. Η άκρα Δεξιά της Βενεζουέλας, η οποία ακολουθεί την υπαγόρευση του ιμπεριαλισμού των γιάνκηδων και χρηματοδοτείται απ’ αυτόν, δεν κάνει πίσω από τις παράνομες βίαιες πράξεις και προβοκάτσιες της.

Με τέτοιες προθέσεις, η φιλική προς τους γιάνκηδες Δεξιά, με διάφορες μορφές χειραγώγησης και εκβιασμού, ασκεί πίεση στους αξιωματικούς των FANB (Μπολιβαριανές Εθνικές Ένοπλες Δυνάμεις). Κάνουμε έκκληση στους πατριώτες στρατιωτικούς να μην ενδώσουν στους αντεθνικούς τρομοκράτες και χωρίς κανένα δισταγμό να υποστηρίξουν πλήρως την υπεράσπιση της κυριαρχίας και της εθνικής ανεξαρτησίας καθώς και την ασφάλεια του λαού μας.

Για εμάς, τις κομμουνίστριες και τους κομμουνιστές της Βενεζουέλας, είναι καθαρό ότι οξύνεται η πολιτική ταξική πάλη, δηλαδή, η πάλη για την εξουσία κλιμακώνεται. Οι δυνάμεις που υπηρετούν τα συμφέροντα του βορειοαμερικάνικου και ευρωπαϊκού μονοπωλιακού κεφαλαίου, θέλουν να πάρουν την εξουσία στη Βενεζουέλα και σ’ όλη τη Λατινική Αμερική. Για αυτό το σκοπό σχεδιάζουν να υποτάξουν και να νικήσουν όλες τις κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις που προβάλλουν αντίσταση σ’ αυτούς τους στόχους.

Ενόψει της επικίνδυνης τρομοκρατικής κλιμάκωσης, να θέσουν σε κίνδυνο την κυριαρχία και την εθνική ανεξαρτησία καθώς και τις κατακτήσεις του εργαζόμενου λαού, κάνουμε έκκληση, οι δυνάμεις αυτές να απαντήσουν ενωμένα, ολοκληρωμένα και ενιαία. Είναι αναγκαίο να δραστηριοποιηθεί χωρίς καθυστέρηση η ευρεία αντιιμπεριαλιστική συμμαχία για την εξάρθρωση των τρομοκρατικών σχεδίων πραξικοπήματος. Είναι επείγουσα ανάγκη η κοινή δράση και η κοινή θέση της ανώτατης κυβέρνησης και των κομμάτων του Μεγάλου Πατριωτικού Πόλου, των δυνάμεων του εργατικού και λαϊκού κινήματος και των πατριωτών αξιωματικών των FANB. Είναι αναγκαίο ένα ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΑΪΚΟ ΣΧΕΔΙΟ για να ηττηθούν η τρομοκρατική Δεξιά και ο ιμπεριαλισμός. Το να πράττει κανείς το αντίθετο θα ήταν ανεύθυνο ή πρακτικά [θα σήμαινε] παράδοση. Εμείς, οι πραγματικοί επαναστάτες, δεν παραδινόμαστε, αγωνιζόμαστε ενωμένοι μέχρι τη νίκη.

Ο εργαζόμενος λαός της Βενεζουέλας χρειάζεται, ώστε τα μικροαστικά στρώματα που ασκούν την ηγεμονία στην εθνική εκτελεστική εξουσία, στους άλλους [τομείς] της κρατικής εξουσίας και στο κυβερνητικό κόμμα, να παραιτηθούν αμέσως από κάθε σεχταριστική και αυτάρεσκη στάση, επειδή αυτή αποδυνάμωσε τη μπολιβαριανή διαδικασία και πρακτικά εξυπηρετεί το σχέδιο του εχθρού.

Το ΚΚ Βενεζουέλας εδώ και χρόνια έχει επισημάνει την αναγκαιότητα για μια συλλογική και ενιαία ηγεσία της μπολιβαριανής διαδικασίας αλλαγών, όμως οι μικροαστικές τάσεις που έχουν ασκήσει η ηγεμονική ηγεσία της κυβέρνησης, δεν έδωσαν καμιά προσοχή σ’ αυτές τις εκκλήσεις και προτάσεις. Ως εκ τούτου, στη σημερινή κατάσταση υποστηρίζουμε σθεναρά αυτή την αναπόφευκτη αναγκαιότητα: Ενότητα δράσης όλων των πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων που είναι έτοιμες να υπερασπιστούν την πατρίδα ενάντια στον ιμπεριαλιστικό εχθρό και τους λακέδες του.

Ενόψει, όμως, της ταλάντευσης και της ασυνέπειας της μικροαστικής τάξης που ασκεί την εξουσία, κάνουμε έκκληση στα πιο συνειδητά και στα πιο μαχητικά τμήματα του εργατικού και λαϊκού κινήματος, στους αγρότες, στα μεσαία στρώματα και στους επαναστάτες διανοούμενους καθώς και στους πατριώτες αξιωματικούς, για το σχηματισμό ενός μπλοκ δυνάμεων που θα τεθεί επικεφαλής μιας πλατιάς πατριωτικής και αντιιμπεριαλιστικής συμμαχίας, προκειμένου να ματαιώσει τις προσπάθειες παραπλάνησης της φιλικής προς τους γιάνκηδες Δεξιάς, αλλά να ξεπεράσει και τις ρεφορμιστικές-συνθηκολογικές τάσεις, οι οποίες, προερχόμενες από τις κυβερνητικές αρχές, τείνουν να παρέχουν πλεονεκτήματα στη μεγαλοαστική τάξη και να συμβιβάζονται με τη δεξιά σοσιαλδημοκρατία.

Μόνο η πιο ευρεία ενότητα του λαού υπό την ηγεμονία της συνειδητής και οργανωμένης εργατικής τάξης εγγυάται την υπεράσπιση της μπολιβαριανής πατρίδας και την επαναστατική εμβάθυνση των αλλαγών, με προοπτική την πραγματική οικοδόμηση του σοσιαλισμού πάνω σε επιστημονική και συνεπή βάση.

ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ, ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ!

Το Πολιτικό Γραφείο της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Βενεζουέλας – Καράκας, 19 Απριλίου 2017.

Πηγή: orizondas.blogspot.gr – (Μετάφραση – Επιμέλεια: Παναγιώτης Γαβάνας) - μέσω "Ημεροδρόμου"

H ανακοίνωση του ΚΚ Βενεζουέλας εδώ 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 11 σχόλια

25 Απριλίου 2017 - 5:48 μ.μ.

Δυστυχώς για τον λαό της Βενεζουέλας και για τους Κομμουνιστές η τραγωδία είναι μπροστά και αναμενόμενη με τον λαό στην Απόλυτη Εξαθλίωση μετά απο 19 χρόνια ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ χωρίς Ευρώ και Ε.Ε που θα έφερνε ...σοσιαλισμό με Στάδια...... Επίσης το Κ.Κ απειλείται να βγει παράνομο με νόμο το 1965 απο την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Δυστυχώς η Τραγωδίες είναι επαναλαμβανόμενες γιατί η Καταστροφή απο τον Οπορτουνισμό είναι τεράστια και τα Κ.Κ δεν έχουν συνέλθει. Η Τραγωδία του Λαού της ΧΙΛΗΣ το 1973 με τις Αυταπάτες και τα Φούμαρα της Κυβέρνησης Αλιέντε Λ.Κορβαλάν δεν τους διδάξανε τίποτα. Εδω και 19 χρόνια έχουνε Καραμπινάτο καπιταλισμό με την Αστική τάξη στην Χλιδή και τον λαό στην απόλυτη εξαθλίωση να ψάχνει στα Σκουπίδια για φαγητό. Ετσι σήμερα οτι θα συμβεί είναι ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ απο την Στιγμή που το Κ.Κ έχει χάσει την Ιστορική του Αποστολή Εγκλωβισμένοι στην Στήριξει μιας κυβέρνησης που θα τους Βγάλει Παράνομους. Τα Κ.Κ για να μπορούν να επιτελέσουν την Ιστορική τους αποστολή δεν πρέπει σε Καμμία περίπτωση να Συμμετέχουν η Στρίζουν κυβέρνηση στο Εδαφος του Καπιταλισμού. Πρέπει να Συμμετέχουνε στις ΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ απο Θέσεις Εργατικής Λαικής Αντιπολίτευσης να προετοιμάζουνε τον λαό μέσα απο την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για τον Σοσιαλισμό με Κοινωνικοποίηση των Μέσων παραγωγής. Θα ζήσουνε μια τραγωδία και σφαγή γιατί εξαθλιώσανε τον λαό χωρίς να του προσφέρουνε διέξοδο. Ταυτόχρονα Δυσφημήσανε τον Σοσιαλισμό παντού τραβήξανε την Κούβα προς τον Καπιταλισμό και το Κολομβιανό Αντάρτικο στην παράδοση. Η Σφαγή στην Κολομβία ήδη ξεκίνησε. Αυτά ειναι τα τραγικά αποτελέσματα όταν τα Κ.Κ δεν ξεκαθαρίζουνε με την 5η Φάλαγγα του ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΥ σε όλες του τις Αποχρώσεις.

25 Απριλίου 2017 - 6:15 μ.μ.

Το ότι Το Κ.Κ Βενεζουέλας καλεί τον Μαδούρο και τα υπόλοιπα Αστικά Κόμματα να βοηθήσουνε δείχνουνε το μέγεθος της ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ και της παράλυσης που επικρατεί στο Κ.Κ. Καλει αυτούς που έχουνε διαλλέξει για ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ Ρώσσους Κινέζους Ιρανούς κ.α να κάνουνε ....αντιιμπεριαλιστικό αγώνα μαζί τους. Ο Μόνος δρόμος που έχουνε αν και είναι πολύ αργά μετά απο 19 χρόνια Αυταπατών. Να ξεκαθαρίσουνε το Κόμμα απο την 5η ΦΑΛΑΓΓΑ που τους έφερε εδώ. Και να προχωρούσουνε έστω και τώρα στην Προετοιμασία του λαού για την Σύγκρουση με το Σύνολο της Αστικής Τάξης και την Αστική Κυβέρνηση ΜΑΔΟΥΡΟ για την Εργατική Λαική Εξουσία με Κοινωνικοποιημένα τα μέσα παραγωγής και Δικτακτορία του Προλεταριάτου. Αυτή είναι η μόνη διέξοδος που έχουν αν και το τονίζω είναι ηδη πολύ αργά. Δυστυχώς ο λαός θα πληρώσει με το αίμα του Το ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.

25 Απριλίου 2017 - 9:03 μ.μ.

Οσοι επιμένουν ακόμη, ~45 χρόνια μετά την Χιλή, στα "Μεταβατικά Στάδια", ας κοιτάξουν σήμερα την Βενεζουέλα.
Το τι θα γίνει εκεί το καταλαβαίνει ο καθένας, ....δυστυχώς!
Ποιός θα μπορεί μετά να μιλάει για σοσιαλισμό η κομμουνισμό στην Βενεζουέλα;
Τελικά, βάλτε όλοι το χέρι στην καρδιά και απαντήστε: Αυτά τα 19 χρόνια έγινε βήμα εμπρός η πίσω;

25 Απριλίου 2017 - 9:07 μ.μ.

Παναγιώτη σωστά είναι αυτά που λες για τη Βενεζουέλα. Το θέμα είναι τι πρέπει να γίνει. Εγώ πιστεύω ότι ο δήθεν σοσιαλισμός των τσαβιστών χρεοκόπησε και ήρθε η ώρα να φύγει δεν οικοδομείς "σοσιαλισμό" με το μισό λαό απέναντί σου και κάθε μέρα στο δρόμο να διαδηλώνει πνιγμένος στη φτώχεια και την εξαθλίωση. Ακόμα και αυτό που λες με το ΚΚ το οποίο είναι σωστό είναι καθαρά δείγμα ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ από μεριάς καθεστώτος. Δεν βλέπω όμως το ΚΚ την ίδια ώρα να καλεί το λαό σε λαϊκή-επαναστατική ανατροπή του καθεστώτος ΤΩΡΑ αυτό είναι αντιφατικό. Ούτε το κόμμα σου το βλέπω πολύ ένθερμο αυτής της σωστής αντίληψης. Εμένα και μόνο αυτές οι καθαρές ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ μεθοδεύσεις ενάντια στο ΚΚ μου είναι αρκετές για να απαιτώ την πτώση του καθεστώτος Μαδούρο γιατί πολύ απλά ήρθε η ώρα του. Και να σου πω και κάτι άλλο; Αν είναι μάγκας ο Μαδούρο και πιστεύει ότι υπάρχει πραξικόπημα άρα θεωρεί ότι έχει το λαό μαζί του τότε γιατί δεν παραιτείται και να πάει σε εκλογές; Και ας αποφασίσει ο λαός μετά. Τι φοβάται; Δεν λέω ότι αυτή είναι η λύση αλλά έστω και αυτό το αυτονόητο ας έκανε δεν γίνεται αυτό το πράγμα κάθε μέρα ο μισός λαός έξω να διαδηλώνει και να διαμαρτύρεται αυτό δεν είναι λογικό τουλάχιστον να έκανε το αυτονόητο να παραιτηθεί και ας πήγαινε σε εκλογές. Ούτε αυτό δεν κάνει γιατί ξέρει ότι πλέον δεν έχει την πλειοψηφία μαζί του άλλωστε και στις βουλευτικές εκλογές του 2015 το κόμμα του έχασε πράγμα που αποδεικνύει ότι ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΤΣΑΒΙΣΜΟΣ.

Όποιος λοιπόν υπερασπίζεται το Μαδούρο και μιλά και ως κομμουνιστής ας το ξανασκεφτεί καλύτερα. Για το λαό της Βενεζουέλας λοιπόν η λύση είναι μονόδρομος και δεν χωράνε μισόλογα: ΚΑΤΩ Ο ΤΣΑΒΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ-ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΗΠΑ-ΕΕ-ΡΩΣΙΑ-ΚΙΝΑ

ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ-ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ

V For Viva La Revolution

26 Απριλίου 2017 - 12:46 μ.μ.

Θα τα πάρουμε απο την Αρχή. Το Κ.Κ Βενεζουέλας δεν είναι με τον Δεξιό Οπορτουνισμό. Το πρόβλημα δημιουργείται απο την στιγμή που στο πρόγραμμα του έχει την Κεντρίστικη Λογική των Πολιτικών μετώπων και των Ενδιάμεσων Σταδίων που ποτέ δεν οδηγούνε στον Σοσιαλισμό. Εγκλωβισμένο σε αυτή την λογική εδω και 19 χρόνια στηρίζει την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ στο έδαφος του Καπιταλισμού ΤΣΑΒΕΣ ΜΑΔΟΥΡΟ οπότε Νομοτελειακά φτάσανε εδώ. Επρεπε απο την Αρχή να κινηθούνε στην λογική της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ και της συμμετοχής στο Αστικό Κοινοβούλιο απο θέσεις Εργατικής Λαικής Αντιπολίτευσης. Τώρα πια είναι πολύ αργά. Η Κούβα καταστράφηκε βαδίζοντας προς τον Καπιταλισμό το Κολομβιανό Αντάρτικο παραδόθηκε και δυστυχώς είναι η ώρα του λογαριασμού. Βεβαια για την Κούβα η ευθύνες βρίσκονται και στην ΕΣΣΔ μετά το 1956 και στην ΚΟΜΕΚΟΝ για να τα λέμε όλα. Είχανε την Ατυχία οι Κουβανοί Σύντροφοι να την Συναντήσουν σε πορεία Ανατροπής ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

26 Απριλίου 2017 - 1:30 μ.μ.

Kαι, τουλάχιστον στην Χιλή, χρειάστηκε πραξικόπημα για να γκρεμιστεί ο Αλλιέντε. Οσο να πείς, μπορεί να ήταν μια στρατιωτική νίκη για την Αντίδραση, αλλά ήταν ταυτόχρονα μια ιδεολογική/ηθική ήττα γι αυτήν. Πολιτικά λοιπόν τότε είμασταν περίπου στο "σημειώσατε Χ".
Τώρα;
Ο οππορτουνισμός είναι η ίδια η ήττα του κομμουνιστικού και εργατικού κινήματος.
Για την οποία οι οππορτουνιστές είναι ...ευτυχείς!
Γιατί ο μεγαλύτερος φόβος τους δεν είναι η Αντίδραση και ο Ιμπεριαλισμός αλλά η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

26 Απριλίου 2017 - 3:08 μ.μ.

Σεχτάρ. Ευτυχείς δεν θα πει τίποτα. Καπιταλισμό να έχουμε και πάρε τους την ψυχή...

26 Απριλίου 2017 - 4:48 μ.μ.

αναμεσα σε θερμα και ψυχρα πραξιπηματα ο τσαβες δεκαεξη χρονια στην εξουσια. το κκε που κατεχει την γνησια στρογγυλη σφραγιδα του λενιν ας ειναι πιο επιεικες. (την αστικοποιηση να φοβαται οχι τον οπορτουνισμο)

26 Απριλίου 2017 - 6:56 μ.μ.

Το Κ.Κ Βενεζουέλας θα βγει παράνομο με νόμο του 1965 απο την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Μαδούρο Τσάβες. Τις καλύτερες υπηρεσίες στον Καπιταλισμό τις προσφέρει ο Οπορτουνισμός. Ο Λαός της Βενεζουέλας ζει στην Απόλυτη εξαθλίωση με την Αστική τάξη στην Χλιδή μετά απο 19 χρόνια αυταπάτες και φούμαρα με τα Στάδια...... Απο την τραγωδία στην Χιλή κανένα συμπέρασμα για να μη ξανασυμβεί.

26 Απριλίου 2017 - 7:00 μ.μ.

Τους χρειαζόντουσαν να οδηγήσουνε την Κούβα προς τον Καπιταλισμό. Το πετύχανε. Πετύχανε και την παράδοση του Κολομβιανού Αντάρτικου με την σφαγή να έχει ξεκινήσει τώρα είναι η ώρα να πληρώσει ο λαός της Βενεζουέλας με το αίμα του όλα αυτά. Είναι ώρα για Συμπεράσματα. Το ΚΚΕ δικαιώθηκε Απόλυτα.

26 Απριλίου 2017 - 7:29 μ.μ.

Ο Λαός στην Χώρα μας έχασε την Εξουσία τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944 λόγω ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ με Σοσιαλδημοκρατία και Οπορτουνισμό δεμένος χειροπόδαρα με ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΖΕΡΤΑ. Με ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ η Αστική Τάξη ήταν αδύνατο να σώσει τον Καπιταλισμό. Ποιόν είπες οτι πρέπει να Φοβόμαστε...........

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger