Home » , » Νέα αναρχική δύναμη ανταρτών, oι Διεθνείς Επαναστατικές Λαϊκές αντάρτικες δυνάμεις, σχηματίστηκαν στο Δυτικό Κουρδιστάν (Βίντεο)

Νέα αναρχική δύναμη ανταρτών, oι Διεθνείς Επαναστατικές Λαϊκές αντάρτικες δυνάμεις, σχηματίστηκαν στο Δυτικό Κουρδιστάν (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 1 Απριλίου 2017 | 8:17 μ.μ.

Γράφει η Μαρία Π.

"Σήμερα, η επανάσταση είναι κάτω από επίθεση. Όπως στην Κομμούνα του Παρισιού και σε τόσες άλλες στιγμές της ιστορίας, οι επαναστατικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν το μεγαθήριο της καπιταλιστικής ηγεμονίας που έχει έρθει για να καταβροχθίσει το νέο κόσμο και να υποδουλώσει όλους μας για άλλη μια φορά. Αυτό είναι το δικό μας Στάλινγκραντ.

Η επανάσταση πρέπει να υπερασπιστεί! Ως εκ τούτου ανακοινώνουμε την δημιουργία των Διεθνών Επαναστατικών Λαϊκών Αντάρτικων Δυνάμεων (IRPGF) για να υπερασπιστούμε την επανάσταση στο Δυτικό Κουρδιστάν.

Οι Διεθνείς Επαναστατικές Λαϊκές Αντάρτικες Δυνάμεις (IRPGF) είναι μια μαχητική ένοπλη αυτο-οργανωμένη και οριζόντια συλλογική εργασία για την υπεράσπιση των κοινωνικών επαναστάσεων σε όλο τον κόσμο, την άμεση αντιμετώπιση του κεφαλαίου και του κράτους, και την προώθηση του αναρχισμού.

Είμαστε δεσμευμένοι αντιφασίστες, αντικαπιταλιστές, αντιιμπεριαλιστές και ενάντια σε όλες τις μορφές της πατριαρχίας και κυριαρχίας. Σας ανακοινώνουμε τη συμμετοχή μας στο Διεθνές Τάγμα Ελευθερίας και δηλώνουμε την υποστήριξη και τη συμμαχία μας με την YPJ, το YPG, το PKK, το Διεθνές Αντιφασιστικό Τάγμα (ΑΙΤ) και τις οργανώσεις μέλη του Διεθνούς Τάγματος Ελευθερίας. Δηλώνουμε ανοικτά αγώνα μας ενάντια σε όλες τις ιμπεριαλιστικές, φασιστικές και αντεπαναστατικές δυνάμεις.

ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ROJAVA!

Νίκη για τα οδοφράγματα, τις κοινωνικές εξεγέρσεις και τις Κομμούνες.

Μαχητικές οριζόντιες αυτο-οργανωμένες συλλογικότητες και κοινότητες για την επανάσταση και τον Αναρχισμό.

Διεθνείς Επαναστατικές Λαϊκές Αντάρτικες Δυνάμεις (IRPGF)"


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 10 σχόλια

1 Απριλίου 2017 στις 8:46 μ.μ.

Πολύ κιτς για να μην είναι στημένο!
Φαίνεται το Daesh δεν τράβηξε....

1 Απριλίου 2017 στις 10:15 μ.μ.

Σεχτάρ. Απόλυτα σωστός. Να προσέξουνε μόνο μη σπάσουνε κανένα χέρι.......

2 Απριλίου 2017 στις 1:07 π.μ.

@Παναγιώτης Τζαμαρια
Τι λέει παιδιά; Επαναστάτες του καναπέ και του πληκτρολογίου που κριτικάρουν ανθρώπους που έχουν βάλει το κεφάλι τους στον πάγκο του χασάπη;
Κκέδες; Ναι; Όχι;
Τελευταία ντουφεκιά στον Γράμμο, και πέραν αυτού, ουδέν. Και όχι μόνο. Αλλά και τα υπόλοιπα εγχειρήματα, ένοπλα, είτε μιλάμε για τον λεγόμενο τρίτο κόσμο, είτε για αντάρτικα πόλης στο καπιταλιστικό κέντρο, λοιδωρούνται τα μάλα από την γραφειοκρατία του ιερού άβατου του περισσού.

Δεν πειράζει. Όπως είπε και ο σύντροφος Κουτσούμπας, μέσα στην ζώνη του ευρώ, καλύτερα.
Η ουρά της αστικής τάξης, και συνάμα ένα από τα καλά της δεκανίκια.
Συνεχίστε να κριτικάρετε ανθρώπους που οπλίστηκαν και όλα θα πάνε καλά. Έτσι κι αλλιώς, ένας είναι ο εχθρός.

2 Απριλίου 2017 στις 10:29 π.μ.

1.07. Εξοδος απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής μέσα απο την Λαική Συμμαχία. Τις γνωρίζουμε τις επιχειρήσεις Γκλάντιο Κόκκινη προβιά και όλες τις προβοκάτσιες του Καπιταλισμού. Ο Καπιταλισμός είναι στο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ παγκόσμια και στην χώρα μας απο το 1919.

2 Απριλίου 2017 στις 12:00 μ.μ.

1.07. Εχουνε μπλέξει ανάμεσα σε Ενδοκαπιταλιστικές διαφορές και πουλάνε παραμύθια. Τον Γράμμο και γενικά την ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΠΟΠΟΙΙΑ ΤΟΥ ΔΣΕ ούτε να την πιάνεις στο στόμα σου. Το πολύ μέχρι ...ανθρώπινο καπιταλισμό....Εξοδο απο το Ευρώ και την Ε.Ε ζητάνε Εφοπλιστές Φαρμακοβιομήχανοι Ξενοδόχοι Καρατζαφέρης Μπαλτάκος Μιχολολιάκος ΛΕΠΕΝ ΦΑΡΑΤΖ Τερέζα Μέι κ.α. Αρα είσαι ουρά της Αστικής Τάξης για Εθνικό Καπιταλισμό. ΑΞΙΟΣ.

2 Απριλίου 2017 στις 4:46 μ.μ.

Τρικυμία μέσα στο κεφάλι. Απο την μια τάχα μου δήθεν ...αντάρτικα πόλης... και απο την άλλη επιστροφή στον Εθνικό Καπιταλισμό και για σύμμαχο τους ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ Ρωσσίας Κίνας Ιράν. Κάτι παράξενο πρέπει να τους δίνουν να πίνουνε........

2 Απριλίου 2017 στις 7:45 μ.μ.

....δολλάρια!

6 Απριλίου 2017 στις 5:51 μ.μ.

Δεν ξέρω αν είναι στημένο ή όχι, πάντως δεν θεωρείτε και πολύ επαναστατικό, το γράψιμο συνθημάτων και συμβόλων σε τοίχους και οι ριπές στο αέρα, μπροστά σε κάμερες…

6 Απριλίου 2017 στις 7:01 μ.μ.

Οι "μενουμε-ευρωπηδες" πωλητές ριζοσπάστη του Περισσού καλό είναι να μη μιλάνε για ένοπλους αντάρτες, γελάνε μέχρι και οι πέτρες...

6 Απριλίου 2017 στις 11:55 μ.μ.

Λαική Συμμαχία για Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Γελάνε όλοι μαζί σου......

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger