Home » , » Οι χρήστες του twitter σχολιάζουν τις σεξιστικές δηλώσεις Δένδια

Οι χρήστες του twitter σχολιάζουν τις σεξιστικές δηλώσεις Δένδια

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 13 Απριλίου 2017 | 12:09 π.μ.


Πόσο σαπίλα και ανηθικότητα μπορεί να κρύβει κάποιος μέσα του, που όχι απλώς δεν μετανιώνει για μια άκρως σεξιστική δήλωση, η οποία ταυτόχρονα προσβάλει την μνήμη μιας μεγάλης καλλιτέχνιδας, αλλά θεωρεί την ελεεινή παπαριά του «ευφυολόγημα» και κρίνει σκόπιμο ότι πρέπει να την μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους;

Ο λόγος φυσικά για τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας Νίκο Δένδια και τα όσα είπε στην βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης για την Εξεταστική για την Υγεία απευθυνόμενος  προς τον Ευκλείδη Τσακαλώτο:
«Ο κύριος υπουργός, φαντάζομαι, θέλησε ως αμοιβή της εξαιρετικής εργασίας την οποία παρέχει διαπραγματευόμενος, να έχει, αν θυμάμαι καλά κύριε υπουργέ, συνάντηση για κοκτέιλ με τη Σκάρλετ Γιόχανσον. Έτσι δεν είχατε πεί; Λοιπόν, έτσι που τα πάτε και η μακαρίτισσα η Γεωργία Βασιλειάδου και πολύ σας πέφτει». (Το ότι εισέπραξε την επιδοκιμασία των ομοϊδεατών του αυτό δεν δείχνει τίποτε άλλο παρά το ήθος των βουλευτών της δεξιάς).

Δεν θα γράψουμε εμείς τίποτα περισσότερο. Θα αφήσουμε να σχολιάσουν την στάση του νεοδημοκρατικού στελέχους χρήστες του twitter:








Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger