Home » , » Τραυματισμένος ο Λ. Παπαδήμος από έκρηξη τρομοφακέλου (Βίντεο)

Τραυματισμένος ο Λ. Παπαδήμος από έκρηξη τρομοφακέλου (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 | 8:27 μ.μ.

Για απόπειρα δολοφονίας του Λουκά Παπαδήμου κάνουν λόγω ξένα ΜΜΕ που μεταδίδουν την είδηση της έκρηξης παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στα χέρια του πρώην πρωθυπουργού.
Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία θεωρεί αποστολέα του τρομοπακέτου ασύλληπτα μέλη της συνωμοσίας των Πυρήνων. (O φάκελος έφερε αποστολές την Ακαδημία Αθηνών, ενώ μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστό το πώς έχει διακινηθεί ο παγιδευμένος φάκελος).

Ο Λ. Παπαδήμου βρίσκεται στο νοσοκομείο Ευαγγελιασμός όπου και του γίνονται ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν απαιτείται να χειρουργηθεί . Ο ίδιος φέρει θλαστικά τραύματα στο θώρακα και στην κοιλιά, καθώς και εισπνευστικό έγκαυμα.

Στο αυτοκίνητο που σημειώθηκε η έκρηξη υπήρχε ο οδηγός του κ. Παπαδήμου –ο οποίος έχει τραυματιστεί ελαφρά- καθώς και ο σωματοφύλακάς του.

Δημοσιογραφικές αναφορές οι οποίες επικαλούνται αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η οργάνωση Συνωμοσία των Πυρήνων παρά τις συλλήψεις που έχουν γίνει έχει καταφέρει να στρατολογήσει νέα μέλη με επιχειρησιακή δυνατότητα.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

25 Μαΐου 2017 στις 9:50 μ.μ.

σημιτης, στουρναρας, καμινης κλπ
πες μου ποιοι τυχον σε προσετρεξαν να σου πω ποιος εισαι
οι εσκιμωοι λεγεται εχουν σαραντα διαφορετικες λεξεις για το χιονι
το κκε αντιθετα φαινεται ερμηνευει σαραντα διαφορετικες εννοιες με τον ορο προβακατορας

25 Μαΐου 2017 στις 11:56 μ.μ.

Σε περιμένουμε στην ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Χωράμε όλοι σε Ταξική βάση. Μέσα στον καθημερινό αγώνα γίνεται και η Ιδεολογική διαπάλη και οι Κομμουνιστές προβάλουμε την δικιά μας για ζύμωση. Και η ζωή τα ξεκαθαρίζει όλα. ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger