Home » , » Η προς δοσίλογους επιστολή - βόμβα το ανάγνωσμα…

Η προς δοσίλογους επιστολή - βόμβα το ανάγνωσμα…

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 28 Μαΐου 2017 | 9:43 π.μ.

Γράφει ο  mitsos175.

Πολιτικοί, απατεώνες, πουλημένοι, δοσίλογοι, πλιατσικολόγοι, τραπεζίτες, τοκογλύφοι, χαχόλοι, φασίστες, προσκυνημένοι, κλπ, σας γράφω αυτή την επιστολή όχι για να σας κάνω να σκεφτείτε, γι αυτό χρειάζεται κάτι που δεν έχετε, αλλά για να μην λέτε ότι κανείς δεν σας ενημέρωσε.

Είναι αλήθεια πως μας κάνετε άλλοτε να γελάμε με τις κουταμάρες που λέτε στα δικά σας ΜΜΕ, άλλοτε να θυμώνουμε με τα προκλητικά κουραφέξαλα που αραδιάζετε, άλλοτε να κλαίμε για την καταστροφή που προκαλείτε. Σίγουρα μας κάνατε να πονέσουμε και να τρομάξουμε. Ένα πράγμα όμως δεν πρόκειται ποτέ να καταφέρετε: Να μας κάνετε να σας συμπαθήσουμε. Αυτό με το στανιό δεν γίνεται. Επομένως μην μπαίνετε στον κόπο, τζάμπα η προπαγάνδα.

Έμαθα συλλάβατε τον Γιώργο Φιλιππάκη επειδή έγραψε κάτι που σας ενόχλησε. Γιατί δεν είπε το «ποίημα», δεν υπέγραψε δήλωση κοινωνικών φρονημάτων ίσως; Μπορεί κι επειδή έβγαλε είδηση η οποία ανέφερε την συνάντηση Στουρνάρα και Παπαδήμου. Να υποθέσω δεν συζήτησαν για το ποδόσφαιρο.

Ο πραγματικός λόγος που νομίζω ότι πιάσατε τον Φιλιππάκη δεν είναι η δική του γνώμη. Είναι η γνώμη του κόσμου. Ο δημοσιογράφος με αυτή την ανάρτηση εξέφρασε την άποψη πάρα πολλών. Αυτό είναι λόγος να ανησυχείτε. Επειδή λοιπόν για τεχνικούς λόγους δεν μπορείτε να συλλάβετε κάμποσα εκατομμύρια, πιάνετε έναν με την ελπίδα οι υπόλοιποι να φοβηθούν.

Ποιοι το έκαναν αυτό; Α ναι! Οι φασίστες κατά καιρούς. Στην Κατοχή πχ τα SS δεν εξέταζαν αν συμμετείχαν ή δεν συμμετείχαν στην Αντίσταση, έμπαιναν σε ένα χωριό και τους ξεκλήριζαν όλους. Μετά η προηγούμενη χούντα του Παπαδόπουλου. Εδώ μπορώ να πω πως την αντιγράφετε κυριολεκτικά κατά γράμμα.
Έπειτα από την ηρωική απόπειρα του Παναγούλη, που αν πετύχαινε ίσως άλλαζε πάρα πολλά και γίνονταν θρυαλλίδα εξελίξεων, η χούντα είχε πει μεταξύ άλλων, πως πλήττονταν ο τουρισμός!


Κανένας να νιώσει λύπη για τον Παπαδήμο. Είναι κι αυτός άλλος ένας που συμμετείχε στην συμμορία που τσεκούρωσε τα εισοδήματα μας, που μας οδήγησε στην εξαθλίωση, που μας έφτασε στην φτώχεια και στην μιζέρια. Είναι λοιπόν απόλυτα φυσικό να μην νιώθει ο λαός κανένα αίσθημα συμπάθειας για κάποιον που υπήρξε δυνάστης του.

Αίτια της τρομοκρατίας είστε εσείς, η πολιτική σας. Πολιτική εξόντωσης και πλιάτσικου. Κοροϊδίας και τρόμου. Αδικίας και καταπίεσης. Ο κόσμος φταίει που χαίρεται με τέτοιες ενέργειες ή εσείς οι ίδιοι που τον καταστρέψατε; Τι περιμένατε;

Κάτι ακόμα: Εξωθείτε κι άλλο τα πράγματα στα άκρα. Καθημερινά εξοντώνετε συστηματικά τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, κάθε αδύναμο. Η απελπισία που σπέρνετε, θα κάνει πολύ πικρούς καρπούς. Παρά πολλοί θα εξαθλιωθούν, αλλά ορισμένοι θα πουν «χαμένοι για χαμένοι»... Τότε, εσείς θα χάσετε. Όσους και όποιους να κατηγορήσετε, η ευθύνη είναι μόνο δική σας και μόνο.

Και κάτι τελευταίο. Με την ποινικοποίηση της γνώμης του Φιλιππάκη που προσπαθήσατε, σίγουρα θα νιώσατε την πρώτη λαϊκή "σταγόνα". Δεν είναι από φτύσιμο. Είναι η αρχή ενός ωκεανού που θα σας πνίξει. Και δεν θα είναι μακριά η "φουρτούνα" που σας περιμένει.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger