Home » , » Μαζική συμμετοχή στο Κ*ΒΟΞ στην εκδήλωση για τις άδειες των πολιτικών κρατουμένων.

Μαζική συμμετοχή στο Κ*ΒΟΞ στην εκδήλωση για τις άδειες των πολιτικών κρατουμένων.

Από giorgis , Παρασκευή 12 Μαΐου 2017 | 7:08 π.μ.

Του Γ. Γ. 

Τελικά αποδείχτηκε πολύ μικρός ο χώρος του Κ*ΒΟΞ για την εκδήλωση – συζήτηση που έγινε χτες για τις άδειες των πολιτικών κρατουμένων.

Με αμείωτο ενδιαφέρον ο κόσμος –κύρια νεολαία- που κατέκλυσε την αίθουσα και έξω απ’ αυτή, παρακολούθησε τις τηλεφωνικές παρεμβάσεις πολιτικών κρατούμενων, τις τοποθετήσεις πρώην πολιτικών κρατουμένων καθώς και την συνόψιση του όλου θέματος που έκαναν οι δικηγόροι Γιάννα Κούρτοβικ και Αννα Παπαρρούσου.

Μεστή και περιεκτική ήταν η εισήγηση στην συζήτηση που έκανε μια συντρόφισσα από το Κ*ΒΟΞ.

Χαρακτηριστικά αποσπάσματά της:

Το ζήτημα της χορήγησης άδεια για τους πολιτικούς κρατούμενους είναι κατά βάση ένα απλό ζήτημα. Και είναι απλό με την έννοια ότι δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φαντασία ούτε και πολύπλευρη πολιτική ανάλυση για να αντιληφθεί κάποιος τί συμβαίνει.
Το καθεστώς εξαίρεσης που έχει επιβληθεί εδώ και πολλά χρόνια στους πολιτικούς κρατούμενους είναι εμφανές, από την στιγμή που συλλαμβάνονται από τον τρόπο αντιμετώπισης τους από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, διατρέχοντας στην συνέχεια όλο το σκέλος της δικαστικής και ποινικής τους αντιμετώπισης και καταλήγοντας μετά από πολυετείς εγκλεισμούς στην στέρηση στοιχειωδών κεκτημένων μετά από πολύχρονους αγώνες, δικαιωμάτων, όπως ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger