Home » , » Οι φασίστες του Ισλάμ σκορπούν τρόμο κάνοντας επιθέσεις σε αμάχους, οι Χριστιανοί ναζί τρομοκρατούν

Οι φασίστες του Ισλάμ σκορπούν τρόμο κάνοντας επιθέσεις σε αμάχους, οι Χριστιανοί ναζί τρομοκρατούν

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 28 Μαΐου 2017 | 8:38 π.μ.

 Γράφει ο mitsos175.  

«Ένας άνδρας μαχαίρωσε και σκότωσε δύο επιβάτες μέσα σε έναν συρμό, στο Πόρτλαντ του Όρεγκον, όταν εκείνοι προσπάθησαν να τον σταματήσουν να παρενοχλεί δύο γυναίκες που έμοιαζαν να είναι μουσουλμάνες... Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο δράστης άρχισε να προσβάλει τις δύο γυναίκες με εθνικιστικά και θρησκευτικά συνθήματα, μέσα σε έναν συρμό του προαστιακού σιδηροδρόμου στον σταθμό Χόλιγουντ Τράνζιτ, σύμφωνα με την αστυνομία του Πόρτλαντ. Επενέβησαν τρεις άνδρες και ο δράστης τους μαχαίρωσε, σκοτώνοντας τους δύο από αυτούς και τραυματίζοντας ελαφρά τον τρίτο. Ο δράστης, ο 35χρονος Τζέρεμι Τζόζεφ Κρίστιαν, συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα, αφού είχε αποβιβαστεί από το τρένο. Κατηγορείται για δύο φόνους, για απόπειρα δολοφονίας, εκφοβισμό και οπλοκατοχή. Σε ανακοίνωσή του με αφορμή την επίθεση αυτή, το Συμβούλιο Αμερικανο-Ισλαμικών Σχέσεων κατηγορεί εν μέρει την αντιμεταναστευτική ρητορική του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για την αύξηση των επεισοδίων σε βάρος μουσουλμάνων...»

Σε τι διαφέρει αυτός ο εγκληματίας από τους φονιάδες του ISIS; Σε τίποτα απολύτως.
Το σύστημα όταν τα βρίσκει σκούρα δημιουργεί τις συνθήκες ώστε να αναπτυχθεί ο φασισμός. Πρόκειται για εκκόλαψη αυγών του φιδιού. Ο τρομοκρατημένος εργάτης δεν θα ασχοληθεί με την απάνθρωπη εκμετάλλευση ενώ θα κατηγορήσει για όλα τον αδερφό του με διαφορετικό χρώμα, θρησκεία ή εθνικότητα, οπότε οι καταπιεστές θα συνεχίζουν το πλιάτσικο.

Ο ένας φασίστας σιγοντάρει τον άλλον. Όμως οι φασίστες του Ισλάμ σκορπούν τρόμο κάνοντας επιθέσεις σε αμάχους έτσι και οι Χριστιανοί ναζί τρομοκρατούν, δολοφονούν, καταδιώκουν κάθε διαφορετική φωνή. Και οι μεν και οι δε χρησιμοποιούν αλλήλους ως παράδειγμα και ως άλλοθι για τα δικά τους εγκλήματα.

Οι θρησκείες δεν έχουν αυτοσκοπό τη βία. Όμως κάποιες ερμηνείες τους δικαιολογούν τη βία και την ανισότητα. Αυτό είναι η Αχίλλειος πτέρνα όλων των θρησκειών, αφού κάποιοι τις καπηλεύονται και μαζί με την ελπίδα πουλάνε μίσος, φόβο κι υποταγή. Η πρόκληση για τις θρησκείες είναι να απορρίψουν οι ίδιες τους φανατικούς, που τελικά κάνουν τη μεγαλύτερη ζημιά σ’ αυτές. Όμως αυτό είναι αδύνατον λόγω πολλών παραγόντων που έχουν σχέση με την ίδια τη θρησκεία.

Οι άνθρωποι όταν υπάρχει Ισότητα, Αλληλεγγύη, Σεβασμός, Ελευθερία είναι ειρηνικοί πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Μάλιστα διεκδικούν περισσότερα δικαιώματα, σκέπτονται λογικά κοκ. Όταν όμως γίνεται πόλεμος τα πράγματα αλλάζουν. Υπάρχουν άλλες προτεραιότητες: Η νίκη που εκφράζεται με τη συντριβή του αντιπάλου, έστω κι αν αυτός είναι ο γείτονας με τον οποίο ζούσαμε αρμονικά χρόνια τώρα. Ή κάποιος άγνωστός που δεν μας πείραξε ποτέ πριν. Όταν οι άνθρωποι πονάνε ή πανικοβάλλονται δεν σκέπτονται καθαρά. Τότε χειραγωγούνται εύκολα.

Η υιοθέτηση του φασισμού από τους αστούς πολιτικούς έχει αυτά τα αποτελέσματα. Κάποιοι καλλιεργούν ρατσισμό κι ότι καλλιεργείς συνήθως καρποφορεί κι αναπτύσσεται. Σύντομα θα έχουμε τον αντίστοιχο «χριστιανικό ISIS» μια νέα Ku Klux Klan, όπου θα σφαγιάζουν Μουσουλμάνους μέσα στα τεμένη της Ευρώπης, όπως ακριβώς οι αντίστοιχοι φονιάδες που εμφανίζονται δήθεν ως εκπρόσωποι του Ισλάμ, επιτίθενται σε Xριστιανούς μες τις Εκκλησίες. Είναι δυστυχώς θέμα χρόνου. Βέβαια οι πραγματικοί εγκέφαλοι όλων αυτών χρησιμοποιούν και τους μεν και τους δε για να κυβερνούν, πιο σωστά να αδικούν, ανενόχλητοι, διαιρώντας τον κόσμο χρησιμοποιώντας ως όργανα φανατικούς ηλιθίους.

Συμπέρασμα: Αν θέλουμε να πολεμήσουμε τους πραγματικούς τρομοκράτες, πρέπει να παλέψουμε για Κοινωνία Ισότητας, Ελευθερίας και Αλληλοσεβασμού. Αλλιώς θα έχουμε ένα νέο Μεσαίωνα με τις Σταυροφορίες του, τους Ανίερους πολέμους, στον Σκοταδισμό και τη Δεισιδαιμονία…

ΥΓ: Μην ξεχνάμε, η Ράκκα απελευθερώνεται σήμερα από το ζυγό των Σουνιτών φανατικών από Σουνίτες Μουσουλμάνους Κούρδους… 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger