Home » , » Όταν υιοθετείς ακροδεξιά πολιτική ενισχύονται οι φασίστες.

Όταν υιοθετείς ακροδεξιά πολιτική ενισχύονται οι φασίστες.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 16 Μαΐου 2017 | 6:35 π.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Θα έλεγα καλά στον Δένδια «καλά να πάθεις» αφού όταν ο φασίστας βιαιοπραγούσε απέναντι στη Δούρου και την Κανέλλη, η ΝΔ πήρε το μέρος των Χρυσών Αυγών Φιδιού καθώς οι χαχόλοι της πανηγύριζαν και δικαιολογούσαν τον Κασσιδιάρη.
Θα το έλεγα, αν δεν ήξερα ότι υπάρχει κόλπο και μάλιστα βρώμικο. Δεν είναι η πρώτη φορά που στη βουλή γίνεται της κακομοίρας. Ύβρεις ακόμα και κάποια σπρωξίματα είχαν γίνει κι άλλοτε μάλιστα μεταξύ δυο πολύ αγαπημένων σήμερα συνεργατών, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Κι εδώ θέλω να καταλήξω.

Η πολιτική όλων των κομμάτων της Βουλής - πλην ΚΚΕ- είναι ίδια. Αποσκοπεί στην περιφρούρηση του Καπιταλισμού και τη διαιώνιση της αδικίας και της εκμετάλλευσης. Το έχουμε πει θα το ξαναπούμε: Όταν υιοθετείς ακροδεξιά πολιτική ενισχύονται οι φασίστες. Όταν πεθαίνουν αθώοι πρόσφυγες από αυτά που κάνεις, οι ναζί δυναμώνουν. Όταν χτυπάς το φτωχό, παίρνεις τα πάντα από αυτόν και τα δίνεις στον πλούσιο ενώ ταυτόχρονα σπιλώνεις τα θύματα, κάνεις Φασισμό, επομένως ξεπλένεις τα ναζιστικά εγκλήματα.

Νομίζει η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι λοιποί δοσίλογοι, πως μπορούν να ελέγξουν τα τέρατα που οι ίδιοι ταΐζουν με ανθρώπινο αίμα.
Πως οι λυσσασμένοι λυκάνθρωποι θα χορτάσουν με τη σάρκα Κομμουνιστών, Προσφύγων ή Αναρχικών. Μόλις όμως οι Ναζί βρουν ευκαιρία θα τους δαγκώσουν όλους.
Έγινε στο παρελθόν, κυρίως στη Γερμανία, γίνεται σήμερα στην Ελλάδα μπροστά στα μάτια μας.

Μετά τους Μετανάστες ήρθε η σειρά των Ελλήνων, μέχρι που ο κόσμος αγανάκτησε κι αφού έκανε «καλοκαιρινά» τα γραφεία τους, τις φωλιές των φιδιών δηλαδή, κάπως σταμάτησαν. Για πολύ λίγο, γιατί τα ΜΜΕ και η Πολιτική παίζουν το ρόλο της κλώσσας και του ακροδεξιού πλυντηρίου.

Η ΧΑ δεν παρουσιάστηκε ξαφνικά. Υπήρχε πριν. Μόνο που πριν ήταν μέσα στη ΝΔ και σε άλλα αστικά κόμματα εξουσίας. Ήταν και είναι το Παρακράτος της Δεξιάς. Ήταν αυτοί που κυνηγούσαν, δολοφονούσαν και τρομοκρατούσαν τους πραγματικούς αντιπάλους κάθε κυβέρνησης. Που χτυπούσαν ύπουλα κάθε φωνή Αντίστασης, κάθε Αγωνιστή που πάλευε για Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Τώρα λοιπόν μετά την κατάρρευση της Χώρας εξ αιτίας των πολιτικών που υπερασπίζονταν με λύσσα, ο πυρήνας του Συστήματος παρουσιάζεται δήθεν ως «Αντισυστημικός»!
Αυτό κι αν είναι ειρωνεία! Οι νοσταλγοί της Χούντας κατά του Συστήματος! Οι απόγονοι των ΕΑΤ ΕΣΑ! Των Γερμανοτσολιάδων! Οι λάτρεις των SS! Οι βασανιστές εξόριστων στα ξερονήσια!

Φυσικά δεν πείθουν κανένα. Δεν έχουν καμιά κινητοποίηση κατά των πλουσίων κηφήνων, που μας λεηλατούν, καμιά κίνηση που ζητά να αλλάξει προς το καλύτερο η Κοινωνία, αλλά κάνουν κάτι πολύ απλό και αποτελεσματικό: Καπελώνουν. Εκμεταλλεύονται την οργή, το θυμό και την αγανάκτηση του κόσμου για τη Χρεοκοπία. Χρεοκοπία Οικονομική, Ηθική, Πολιτική, Χρεοκοπία όλου του σάπιου και διεφθαρμένου Καθεστώτος, που υπενθυμίζουμε, κάνουν τα πάντα για να προφυλάξουν. Έτσι προσπαθούν να στρέψουν τον κόσμο αλλού, να μη ζητήσει ουσιαστική Αλλαγή, αλλά να αρκεστεί στην εκτόνωση του θυμού.

Κάνουν θέατρο. Που και που για να δείξουν ότι υπάρχουν, ρίχνουν μερικές ελαφριές φάπες σε κάποιους που ο κόσμος σιχαίνεται. Έτσι ενισχύουν την προπαγάνδα τους και το χειρότερο έχουν άλλοθι για να κάνουν την πραγματική επίθεση σε όσους μάχονται στ' αλήθεια την αδικία των Μνημονίων.

Τους πήραμε χαμπάρι. Τους προειδοποιούμε πως έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα από τότε που οι παρακρατικοί μας δολοφονούσαν μέσα στα σπίτια μας. Κάθε τραμπουκισμός εναντίον απλών ανθρώπων που αγωνίζονται, δεν θα μείνει αναπάντητος. Κάθε προσπάθεια καπελώματος θα έχει επίσης την ανάλογη αντιμετώπιση.
Γιατί δεν είναι καθόλου τυχαίος ο χρόνος επιθέσεων του Τζήμερου και του Κασσιδιάρη. Όταν πρόκειται να γίνουν μεγάλες κινητοποιήσεις των εργαζομένων κατά των νέων μέτρων… 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

16 Μαΐου 2017 στις 2:51 μ.μ.

Μήτσο οταν ο Δήμας την ΝΔ διεκδικούσε την προεδρία το 2014 δήλωσε οτι δεν θέλει να βγει πρόεδρος με τις ψήφους τις Χρυσής Αυγής. Αντίθετα στον Εκλογικό νόμο ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ Βούτσης τις ήθελε. Δεν μυρίζανε.... Στο Καστελόριζο η Αριστερά ήταν αγκαλιά με τους Φασίστες. Η Δίκη καθυστερεί συστηματικά με ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Το λάθος της ΛΙΑΝΑΣ ήταν οτι ανακατεύτηκε. Δεν χρειαζότανε. Την καλύτερη βοήθεια πρόσφερε προχτές ο Κασιδιάρης στην Αριστερή κυβέρνηση. Αγαπες Αντιμνημονιακές είναι αυτές δεν κρύβονται....

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger