Home » , » Συγκέντρωση – Παρέμβαση στον όμιλο Real Group του Ν. Χατζηνικολάου, Τετάρτη 31/05 στις 12:30

Συγκέντρωση – Παρέμβαση στον όμιλο Real Group του Ν. Χατζηνικολάου, Τετάρτη 31/05 στις 12:30

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 | 5:41 μ.μ.

Πηγή: Κατάληψη ΕΣΗΕΑ

ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ «REAL GROUP» ΤΟΥ Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ 
REAL ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 

Την ώρα που οι εργαζόμενοι στον όμιλο Real Group παραμένουν επί 5μήνες απλήρωτοι, το αφεντικό του ομίλου Νίκος Χατζηνικολάου όχι μόνο τους καλεί να δουλεύουν ακόμα πιο εντατικά και σε όλα τα μέσα που κατέχει (εφημερίδα Real News, sites real.gr και enikos.gr, και Real Fm), άλλα άνοιξε και νέα καθημερινή εφημερίδα, τις Αληθινές Ειδήσεις, πάνω στις πλάτες των ίδιων εργαζόμενων, χωρίς να τους δώσει δεκάρα τσακιστή! 

Ο νεόκοπος μιντιάρχης έχει να πληρώσει τους εργαζόμενους από το 2016 με εξαίρεση το δώρο Πάσχα, ενώ οι οφειλές προς τους μπλοκάκηδες πάνε ακόμα πιο πίσω. Τα σωματεία του κλάδου σφυρίζουν αδιάφορα μπροστά στην ασύδοτη λειτουργία παλιών και νέων παικτών στα media, ενώ, η πρόσφατη εκλογή του Νίκου Χατζηνικολάου ως προέδρου της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών, μόνο ως επιβράβευση για την εργοδοτική του συμπεριφορά ερμηνεύεται.

Να οργανώσουμε τις αντιστάσεις μας 
και να υπερασπιστούμε τα εργατικά μας συμφέροντα! 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Τετάρτη 31.5, στις 12:30 
στα γραφεία του ομίλου REAL GROUP, 
Λ. Κηφισίας 215, Μαρούσι 

• Πρόσβαση με λεωφορεία 550, Α7 (στάση “Σχολεία”)
• Με Ηλεκτρικό: στάση ΗΣΑΠ Μαρούσι

Συνέλευση εργαζομένων/ανέργων/φοιτητών στα ΜΜΕ 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

25 Μαΐου 2017 στις 11:45 μ.μ.

Με τόσες εκπομπές και στελέχη του ΚΚΕ (Κανέλη, Μπογιόπουλος, Ελληνοφρένεια) θα αρχίσει να κάνει τα ίδια με Τυποεκδοτική και 902. Έχει το know how!

26 Μαΐου 2017 στις 6:09 μ.μ.

Σωστός ο Γιάννης! Κολλητάρι του ΚΚΕ ο Χατζηνικόλας και όχι ευνοούμενος του συστήματος και αβανταδόρος των κομμάτων εξουσίας. Το κρέας ψάρι και όποιον πάρει ο χάρος.

26 Μαΐου 2017 στις 6:12 μ.μ.

Ο Μπογιόπουλος και η Κανέλλη πληρώνονται κρυφά στο Real για να έχουν όρεξη να κάνουν αντισυριζέικη προπαγάνδα, να ανατραπεί η αριστερή κυβέρνηση και μετά να έλθουν οι μνημόνια κοίτα να φέρουν μνημόνια!

26 Μαΐου 2017 στις 11:29 μ.μ.

Α, μάλιστα το ότι η Κανέλη, ο Μπογιόπουλος και η Ελληνοφρένεια είναι του ΚΚΕ και κάνουν εκπομπές - και καθημερινές - στο Real του Χατζηνικολάου μόνο εγώ το βλέπω... Προφανώς "το κρέας ψάρι"!

27 Μαΐου 2017 στις 10:46 π.μ.

Ο Χατζηνικολάου είναι εκδότης και επιχειρηματίας με ευρύτερο ρόλο. Το να φαίνεται αντικειμενικός, μετρημένος υπεύθυνος και τάχα πολυφωνικός είναι μέρος του παραμυθιού, άλλωστε ο Μπογιόπουλος, η Κανέλλη και η Ελληνοφρένεια πουλάνε πολύ, νούμερα θέλει να πιάνει και κέρδη. Σε άλλη εποχή, πχ στις εποχές Σημίτη και Καραμανλή δεν τους είχε ούτε θα τους έβγαζε ποτέ για ευνόητους λόγους. Πολιτικά έξυπνο είναι διότι όλοι οι άλλοι πλην ΚΚΕ έχουν φανερά πλέον την ίδια πολιτική, και πριν συνέβαινε αυτό αλλά δεν φαινόταν. Ποιός άλλος λοιπόν να βγει στο ραδιόφωνο και να ασκήσει κριτική ΠΕΙΣΤΙΚΑ στην κυβερνητική πολιτική ή τις θέσεις των άλλων αστικών κομμάτων όταν όλοι λένε και κάνουν τα ίδια; Ποιόν θα άκουγε ο ακροατής;

27 Μαΐου 2017 στις 10:00 μ.μ.

Το θέμα είναι ότι έτσι τα στελέχη του ΚΚΕ βοηθάνε το Χατζηνικολοάου να πουλήσει το παραμύθι του και του δίνουν και άλλοθι να καταπατά τα δικαιώματα τον εργαζομένων. Και φυσικά η "κριτική" του ΚΚΕ μόνο επικίνδυνη για το σύστημα δεν είναι, γι' αυτό και προβάλλεται τόσο πολύ άλλωστε.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger