Home » , , » Αντιφασιστική επίθεση στα Γραφεία - ορμητήρια ρατσιστικών επιθέσεων της Χ.Α στον Ασπρόπυργο

Αντιφασιστική επίθεση στα Γραφεία - ορμητήρια ρατσιστικών επιθέσεων της Χ.Α στον Ασπρόπυργο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 | 10:03 μ.μ.

Η είδηση που διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της ημερήσιας εφημερίδας της Δυτικής Αττικής "Θριάσιο" μας λέει ότι σήμερα περίπου 15 άτομα αιφνιδίασαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής, ενώ άνοιγαν τα γραφεία του Τομέα της Δυτικής Αττικής στον Ασπρόπυργο και τους επιτέθηκαν με σφυριά.

 "Με αλεξίσφαιρα και αντιανεμικά που έφεραν διακριτικά της ΕΛΑΣ και την προσταγή «πέστε κάτω Αστυνομία»", οι επιτιθέμενοι πραγματοποίησαν "καταδρομική επιδρομή" που είχε σαν αποτέλεσμα να χτυπηθούν 4 μέλη της Χ.Α.

 "Με ασθενοφόρο οι τραυματίες (δυο άνδρες και δυο γυναίκες) μεταφέρθηκαν στο Αττικό Νοσοκομείο και τον Ευαγγελισμό, με δύο να φέρουν πιο σοβαρά τραύματα, ο άνδρας τραύμα στο κεφάλι ενώ πιο σοβαρά- βαρύ συντριπτικό κάταγμα -στο χέρι φέρει η νεαρή γυναίκα η οποία νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό", αναφέρει το δημοσίευμα.

Εδώ να σημειώσουμε ότι οι μετανάστες, εργάτες γης, της περιοχής Ασπρόπυργου-Γκορυτσάς έχουν καταγγείλει σειρά ρατσιστικών δολοφονικών επιθέσεων που δέχονται συστηµατικά από το περασµένο Αύγουστο από οργανωµένη οµάδα φασιστοειδών.

 "Οργανωμένη συμμορία φασιστών βρίσκεται πίσω από τις επιθέσεις, κάτι που γνωρίζει καλά και το τοπικό αστυνομικό τµήµα. Βγαίνουν ως ομάδα, καλύπτουν τα πρόσωπα τους, χρησιμοποιούν σιδερογροθιές και ρόπαλα και έχουν επιλέξει ως κεντρικό στόχο τους Πακιστανούς εργάτες γης. 

Επιθέσεις έφτασαν να γίνονται µέχρι και μέσα στα χωράφια σε ώρα εργασίας. Οι επιθέσεις τους αποτελούν συνέχιση της δράσης των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής που έδρασαν ξανά στην ίδια περιοχή την περίοδο 2011-2012 µε δεκάδες θύματα, ακόμη και γκρεμισμένα σπίτια από το πογκρόµ. Η Χρυσή Αυγή διατηρεί Γραφεία-ορμητήρια στον Ασπρόπυργο", αναφέρει ανάρτηση στην ιστοσελίδα της ¨ΚΕΕΡΦΑ" η οποία μαζί με άλλες συλλογικότητες καλούν σε αντιφασιστική διαδήλωση το Σάββατο 17/6 στην Πλατεία του Δημαρχείου Ασπροπύργου.

Καταλήγει το σχετικό κάλεσμα

Με τη µαζική οργάνωση ΟΛΩΝ στα συνδικάτα, ντόπιων και μεταναστών, µπορούµε να παλέψουµε ενάντια στη φτώχεια, την ανεργία, τη µαύρη εργασία, το ρατσισµό και το φασισµό.
Προχωράμε στην διοργάνωση αντιφασιστικού συλλαλητηρίου το Σάββατο στις 17 Ιούνη στις 7μμ στη Πλατεία Δημαρχείου Ασπρόπυργου.


ΕΝΩΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΗΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ, ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

15 Ιουνίου 2017 στις 10:10 μ.μ.

Ο Φασισμός είναι το μακρύ ΑΝΟΙΧΤΑ δολοφονικό χέρι του Καπιταλισμού και δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί σε καμμία περίπτωση μέσα στα πλαίσια του Καπιταλισμού. Η Αντιμετώπιση του είναι οριστική όταν η Εργατική Τάξη και ο λαός με τον αγώνα τους μέσα απο την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ φύγουμε απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Αυτή είναι η μοναδική λύση και δεν υπάρχει άλλη. Η Ιστορία του 20ου Αιώνα τα λέει όλα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger