Home » , » Μαφιόζικος πόλεμος αδίστακτων καπιταλιστών και πολιτικών

Μαφιόζικος πόλεμος αδίστακτων καπιταλιστών και πολιτικών

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 | 11:34 π.μ.

Πηγή: «ΚΟΝΤΡΑ»

Στην Κρήτη υπάρχει εδώ και εφτά μήνες ένα καράβι που στ’ αμπάρια του βρέθηκαν εκατομμύρια πακέτα λαθραία τσιγάρα. Και ξαφνικά, ο Λοβέρδος ξεσηκώνει μεγάλη φασαρία ρωτώντας αν το καράβι έχει και τσιγάρα ΣΕΚΑΠ (Σαββίδης). Η κυβέρνηση δεν απαντά, μέχρι που πιάνεται ένα άλλο καράβι, στην ίδια περιοχή, να ξεφορτώνει λαθραία τσιγάρα.

Οπότε ο Κουρουμπλής επιβεβαιώνει ότι και το πρώτο καράβι είχε τσιγάρα ΣΕΚΑΠ, αλλά δεν τίθεται θέμα λαθρεμπορίου, γιατί ρυμουλκήθηκε από διεθνή χωρικά ύδατα!

Πάνω στην τούρλα του Σαββάτου, αποκαλύπτεται ότι ο Καμμένος ζητούσε από τον ισοβίτη ιδιοκτήτη του «Noor 1» (που πιάστηκε με 2,5 τόνους ηρωίνης) να καταθέσει την αλήθεια και θα έχει προστασία, θα βγει από τη φυλακή. Η αλήθεια, όπως λέει ο ισοβίτης, είναι πως ήθελαν να τους «δώσει» τον Μαρινάκη. Στην υπόθεση εμπλέκονται ο γνωστός Ζούγκλας (κατά κόσμον Μάκης Τριανταφυλλόπουλος), ένας λιμενικός που ασκούσε χρέη ανακριτικού υπαλλήλου, μια εισαγγελέας που πήγε νυχτιάτικα στον Κορυδαλλό για να πάρει κατάθεση από τον ισοβίτη και ο… Μελισσανίδης. Ο οποίος ισοβίτης έκανε μια θεαματική κωλοτούμπα και αντί να «δώσει» τον Μαρινάκη, «έδωσε» τον Καμμένο και τους υπόλοιπους. Στήσιμο στο στήσιμο, δηλαδή.

Ο Μαρινάκης είναι ήδη ιδιοκτήτης του ΔΟΛ (και του 22% του Mega). Ο Σαββίδης «πρόλαβε» και πήρε το 19,6% του Mega από τον Μπόμπολα, μέσα από διαδικασίες που μπορεί και να κηρυχτούν άκυρες, ενώ ο Μπόμπολας βλέπει την εκδοτική του «αυτοκρατορία» να ακολουθεί το δρόμο της εκποίησης, όπως έγινε με τον ΔΟΛ. Ο Μελισσανίδης έχασε στη δημοπρασία για τον ΔΟΛ από τον Μαρινάκη (η κυπριακή εταιρία «Vegata Holdings», που φέρεται να είναι δικιά του, έδωσε 1,8 εκατ. λιγότερα από τον νικητή Μαρινάκη και ήρθε δεύτερη) και τώρα οι άνθρωποί του λένε στην πιάτσα ότι είναι έτοιμος να «χτυπήσει» τον ΠΗΓΑΣΟ του Μπόμπολα, όταν τον βγάλουν σε δημοπρασία οι τράπεζες.

Ο Μαρινάκης ήταν ένας από τους «προσωρινούς υπερθεματιστές» που μπαινόβγαινε στο Μαξίμου και συνέτρωγε με τον Παππά, μέχρι που το ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger