Home » , » Μπατσοσυγκέντρωση: Κάποιοι παίζουν με την φωτιά

Μπατσοσυγκέντρωση: Κάποιοι παίζουν με την φωτιά

Από giorgis , Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 | 11:08 μ.μ.

Του Γ. Γ.

 Εχω βάλει στοίχημα με σύντροφο, τα έξοδα μιας κρασοκατάνοιξης επιμένοντας ότι η μπατσομάζωξη στην πλατεία Εξαρχείων δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί.
Προς το παρών όλα δείχνουν ότι θα χάσω το στοίχημα. Το γράφω αυτό γιατί επισκεπτόμενος σήμερα την ιστοσελίδα των μπατσοσυνδικαλιστών διαπιστώνω ότι προχωρούν σε όλα τα απαιτούμενα για να πραγματοποιήσουν την συγκέντρωση τους.

Εκεί, λοιπόν, διαβάζω ότι ήδη έλαβαν άδεια από τον δήμο της Αθήνας  «προκειμένου να πραγματοποιήσουν εκδήλωση, τοποθετώντας μια εξέδρα και μια μικροφωνική εγκατάσταση επί της Πλατείας Εξαρχείων τη Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017 και ώρα 18.00 μ.μ στα πλαίσια συγκέντρωσης – διαμαρτυρίας».   

Επίσης από τον ίδιο ιστότοπο ενημερώνομαι ότι σήμερα οι μπατσοσυνδικαλιστές είχαν συνάντηση με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η ανακοίνωση της Ν.Δ που ακολούθησε αναφέρει μεταξύ άλλων: «με δεδομένο ότι η απόφαση της ΠΟΑΣΥ έχει ληφθεί και η εκδήλωση έχει λάβει τη νόμιμη άδεια, είναι αποκλειστική ευθύνη της Κυβέρνησης να διαφυλάξει την τάξη και την ασφάλεια όσων συμμετέχουν σε αυτήν».

Προσωπικά εξακολουθώ να επιμένω ότι θα υπάρξει μεθόδευση έστω και την τελευταία στιγμή να ματαιωθεί αυτή η μπατσάδικη πρόσκληση. Ολοι αυτοί που συνεργούν να πραγματοποιηθεί η μπατσοσυγκέντρωση παίζουν με την φωτιά και μου φαίνεται αδιανόητο να μην το αντιλαμβάνονται.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger