Home » , » Πάλι στις "δόξες" της η αστική "δικαιοσύνη"

Πάλι στις "δόξες" της η αστική "δικαιοσύνη"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 4 Ιουνίου 2017 | 8:44 μ.μ.

 «Mια δικαστική απόφαση χωρίς προηγούμενο οδηγεί στη φυλακή 29χρονη υποψήφια διδάκτωρ ως μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης. Αρχικά συνελήφθη εξαιτίας της σχέσης της με τον σύντροφο της ο οποίος, κρίθηκε ύποπτος για συμμετοχή στην οργάνωση "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς". Ο ίδιος αθωώθηκε από το πρωτόδικο κιόλας δικαστήριο, εκείνη όμως, κατέληξε να καταδικαστεί σε κάθειρξη 13 ετών χωρίς να δοθεί ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεσή της..

Ο Θεόδωρος Μαντάς,  συνήγορος υπεράσπισης της 29χρονης και αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων ποινικολόγων και μαχόμενων Δικηγόρων δηλώνει σοκαρισμένος: "για πρώτη φορά στα 30 χρόνια της πορείας μου στον χώρο της δικαιοσύνης, έρχομαι αντιμέτωπος με μια τέτοια απόφαση και μάλιστα χωρίς να αναγνωρίζεται στη κατηγορούμενη κανένα ελαφρυντικό"».

Τα παραπάνω αναγράφονται σε ένα ρεπορτάζ που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα tvxs που υπογράφει η Φωτεινή Λαμπρίδη. Εμείς ούτε σοκαριζόμαστε ούτε εντυπωσιαζόμαστε ότι έχουμε άλλη μια δικαστική απόφαση που βαδίζει στα "χνάρια" αυτών που προηγήθηκαν όπως αυτές για τον Τάσο Θεοφίλου και για τον μπάρμπα Θόδωρο στις σκουριές.

Είπαμε ... ότι όσο δεν υπάρχει δυνατότητα να "κριθούν οι κρίνοντες" παρόμοιες δικαστικές θα είναι κάτι το συνηθισμένο.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger