Home » , » Ο καταξιωμένος κωμικός της Ν.Δ και το ανερχόμενο "φρούτο" του ΣΥΡΙΖΑ

Ο καταξιωμένος κωμικός της Ν.Δ και το ανερχόμενο "φρούτο" του ΣΥΡΙΖΑ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 30 Ιουλίου 2017 | 5:46 μ.μ.

 Γράφει ο mitsos175. 

Πλάκα έχουν. Βέβαια υποκρίνονται, για το μόνο που σκοτώνονται είναι η κουτάλα, το μοίρασμα της λείας, αφού εφαρμόζουν την ίδια πολιτική, αλλά όταν ξεκατινιάζονται κάνουμε καινούριο συκώτι.

Ο Άδωνης Μπουμπούκος Γεωργιάδης, καταξιωμένος κωμικός της ΝΔ και το ανερχόμενο αστέρι του ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καρακώστα, έδωσαν ρεσιτάλ αποπροσανατολισμού.
Εξαιρετικός και ο τηλεπαρουσιαστής που διέκοψε πάνω στο καλύτερο για διαφημίσεις, όπως γίνεται σε όλες τις καλές ταινίες δράσης. Βέβαια στεναχωρήθηκε λίγο ο Αυτιάς, που δεν εκτοξεύτηκε καμιά καρέκλα ή έστω κάποιο τασάκι, να έχει ακόμα μεγαλύτερη ακροαματικότητα.
Τι να κάνουμε Γιώργο μου; Την επόμενη φορά.

Γιατί «φαγώθηκαν» η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ; Για το ποιος είναι πιο πλούσιος! Ή μάλλον πιο… φτωχός!!! Να τους λύσω την απορία; Λοιπόν είστε και οι δυο πλούσιοι. Πιο φτωχοί γίνανε εκατομμύρια εργαζόμενοι από τους φόρους και τις περικοπές, που ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, κι άλλα δεκανίκια των τοκογλύφων, ψηφίζουν με πολύ πάθος.

Χαίρομαι φυσικά που ομολογούν και οι δυο ότι το να είσαι πλούσιος είναι ντροπή. Έχει δίκιο ο Άδωνης που θίχτηκε. Δεν του είπε κάτι άλλο, συνήθως τον λένε «Καραγκιόζη», τον αποκάλεσε «πλούσιο» κι αυτό είναι βαριά κουβέντα. Γιατί ο πλούσιος για να αποκτήσει αυτά που έχει, πατάει επί πτωμάτων των φτωχών εργαζόμενων. Δεν είδα ποτέ κάποιον να γίνεται πλούσιος από προσωπική εργασία. Όταν λέμε «πλούσιος» εννοούμε πλούσιος, γιατί η λέξη τα τελευταία χρόνια έχει χάσει το νόημα, καθώς πάνε να μας τρελάνουν τα ΜΜΕ, αφού θεωρούν «έχοντες» τους συνταξιούχους και τους εργαζόμενους!

Ο «φτωχούλης» και η «θεόφτωχη» ανήκουν σε πολιτικούς σχηματισμούς που υπηρετούν το Κεφάλαιο. Το υπηρετούν καθημερινά και πιστά. Όταν λοιπόν το θέμα είναι οι φόροι θα τσακωθούν στα ψέματα για να δείξουν δήθεν ότι διαφέρουν ενώ δεν έχουν ουσιαστική διαφορά. Μας έχουν φορτώσει χαράτσια, ξεπούλησαν τη χώρα μαζί με μας, και μας δουλεύουν καθημερινά από πάνω. Όλα αυτά τα κάνουν μαζί, η δε συνεργασία τους θα φανεί περισσότερο στο μέλλον, όπως έγινε με το ΠΑΣΟΚ (να ζήσουμε να το θυμόμαστε).

Πράγματι ο Μπουμπούκος δουλεύει. Αλλά και οι υπόλοιποι πολιτικοί το ίδιο κάνουν. Δεν μας δουλεύουν όλους ψιλό γαζί τόσα χρόνια; Ή έτσι τουλάχιστο νομίζουν. Γιατί τους έχουμε καταλάβει. Κι αν γελάμε τώρα, όταν θα τους αρχίσει ο κόσμος στις κλωτσιές θα ξεκαρδιστούμε στο γέλιο.

Το μόνο που αξίζει να πάρουμε σοβαρά είναι η πρόταση «Κι εγώ ξέρω ποια είστε γι' αυτό μη με προκαλέσετε περισσότερο. Τα πόθεν έσχες τα διαβάζω εγώ των ανθρώπων». Δεν αναφέρεται μόνο στη συγκεκριμένη. Παρατήρησα πως κάθε φορά που μιλάει ο Γεωργιάδης αναφέρεται προσωπικά στα φρονήματα και την οικονομική κατάσταση του συνομιλητή! Να υποθέσω ότι μας έχει φακελωμένους όλους; Ας μας πει τότε το πόθεν αίσχος της γυναίκας του αρχηγού του, γιατί έχω μια περιέργεια…

ΥΓ 1: Είστε σίγουρη κυρία Καρακώστα, ότι μιλάτε με τη γειτονιά; Εκτός αν εννοείτε «γειτονιά» τις διπλανές θέσεις στο Κοινοβούλιο. Στις φτωχογειτονιές είστε όλοι ανεπιθύμητοι.

ΥΓ 2: Άδωνη, αυτοί που κάνεις παρέα είναι πλούσιοι! Στ’ ορκίζομαι. Δεν χρειάζεται καν να κοιτάξεις τη φορολογική τους δήλωση στο φάκελό τους, είναι πασίγνωστοι. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger