Home » , » Γιατί τα ΜΜΕ αγνοούν το σημερινό έγκλημα της Σαουδικής Αραβίας που στοίχισε τη ζωή σε 70 άτομα;

Γιατί τα ΜΜΕ αγνοούν το σημερινό έγκλημα της Σαουδικής Αραβίας που στοίχισε τη ζωή σε 70 άτομα;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017 | 2:38 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Σφαγή σε ξενοδοχείο.
Ολόκληρο κτήριο καταστράφηκε από βόμβες, οι νεκροί ξεπερνούν τους 70, ενώ πολλοί είναι και οι τραυματίες...

Κανονικά μια τέτοια είδηση θα ήταν πρώτη στα δελτία ειδήσεων, τα οποία θα διέκοπταν το πρόγραμμα τους για να μεταδώσουν λεπτομέρειες της σφαγής. Μόνο που δεν έγινε στην Ευρώπη ή τις ΗΠΑ. Και δεν έγινε από τον ISIS, αλλά από τα αφεντικά του. Έτσι πέρασε στα ψιλά. 

«Η Σαουδική Αραβία διέπραξε άλλο ένα έγκλημα στην Υεμένη, αφού βομβάρδισε ανελέητα ξενοδοχείο στην πρωτεύουσα της, Σαναά. Σύμφωνα με τοπικούς ακτιβιστές, η Σαουδική Αεροπορία (εξοπλισμένη με Αμερικανικά Μαχητικά και όπλα) βομβάρδισε το Al-Arhab Hotel στη Σαναά σήμερα το πρωί, καταστρέφοντας ολόκληρο το κτίριο και τις γύρω περιοχές. 

Τουλάχιστον 70 άμαχοι βρέθηκαν νεκροί, ενώ πολλά άλλα θύματα παγιδεύτηκαν κάτω από τα ερείπια του ξενοδοχείου.

Αυτή η τελευταία σφαγή από τον Σαουδαραβικό Συνασπισμό έρχεται λίγες μέρες αφού οι δυνάμεις της βομβάρδισαν μια ολόκληρη οικογένεια στην πρωτεύουσα της Υεμένης».

Να υποθέσω ότι τα ΜΜΕ αγνοούν το γεγονός. Διότι ενδιαφέρονται για τις ανθρώπινες ζωές, έτσι δεν είναι; Ή μήπως ενδιαφέρονται μόνο να πουν, ότι συμφέρει τους πολιτικούς της ΕΕ και του ΝΑΤΟ; Άραγε ο φόνος έχει άλλη βαρύτητα ανάλογα της καταγωγής του εγκληματία; Μήπως κοστολογείται η ανθρώπινη ζωή από κάποιους υποκριτές; Αν ναι, πόσο;

Η ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας και οι τρομοκράτες του ISIS πιστεύουν ακριβώς τα ίδια. Κάνουν ακριβώς τα ίδια, καπηλεύονται τη θρησκεία, σφάζουν τους αντίθετους, εκμεταλλεύονται, καταστρέφουν καταπιέζουν... Ποια η διαφορά; Το διαφορετικό συμβόλαιο που έχουν με τους Αμερικάνους. Οι Σαουδάραβες επίσης είναι βασιλιάδες, ενώ οι άλλοι απλοί μισθοφόροι. Για τους Καπιταλιστές δεν είναι το ίδιο…

Τα συλλυπητήρια μας σε όλα τα θύματα του φασισμού. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

23 Αυγούστου 2017 στις 3:35 μ.μ.

Μήτσος. Μια χαρά τα είπες για την καταδίκη των Εγκλημάτων των ΗΠΑ Ε.Ε ΝΑΤΟ Σαουδική Αραβία Τζιχαντιστές δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως και τα Εγκληματα απο τους Βομβαρδισμούς του Ρωσσικου Κινεζικου Ιρανικού ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ στην Συρία που σφάζουν τον Συριακό λαό. Είμαι σίγουρος οτι σου διέφυγε απο λάθος.

23 Αυγούστου 2017 στις 9:53 μ.μ.

Καταρχήν τα κείμενα μου δεν μπορεί να καταλαμβάνουν μεγάλη έκταση. Επικεντρώνομαι κάθε φορά σε κείνο που θεωρώ πιο σημαντικό. Αλλά ας πω ξανά τη γνώμη μου για τα κράτη που ανέφερες.
Ρωσία: Καπιταλιστική χώρα. Αρκετά δυνατή και βέβαια ιμπεριαλιστική. Κάθε κράτος που θεωρεί ότι έχει δύναμη, προσπαθεί να επεκταθεί, να εκμεταλλευτεί τα άλλα, όπως ακριβώς οι πλούσιοι τους φτωχότερους.
Κίνα: Αν και το ΚΚ διοικεί, έχει Καπιταλισμό. Το Κομμουνιστικό Κόμμα δυστυχώς είναι εκεί για να κάνει τον Καπιταλισμό «πιο αποδοτικό». Τι να πεις; Προφανώς ιμπεριαλιστικό κράτος. Κομμουνισμός όμως και ιμπεριαλισμός δεν πάνε μαζί.
Ιράν: Θεοκρατικό καθεστώς. Ισλαμική Δημοκρατία. Αυτό λέει όλα. Έχω αλλεργία σε κάθε θρησκεία. Βγάζω καντήλες.
Απλά σήμερα είναι οι ΗΠΑ που είναι πιο επικίνδυνες, σαν πιο δυνατές, ενώ θέλουν το μονοπώλιο στο Πετρέλαιο. Ήδη ελέγχουν τα 2/3 των παγκόσμιων αποθεμάτων. Με Βενεζουέλα και Ιράν θα τα ελέγχουν όλα εκτός της Ρωσίας. Καθόλου καλό για κανένα, όχι μόνο για τους Ρώσους ή τους Κινέζους.
Προφανώς και είμαι κατά του Καπιταλισμού που γεννά τον Ιμπεριαλισμό. Αν όμως λέω κάθε φορά τα ίδια σε κάθε ανάρτηση, θα καταντήσω βαρετός. Τα πολλά Κύριε Ελέησον τα βαριέται κι ο παπάς. Ευχαριστώ. mitsos175.

24 Αυγούστου 2017 στις 12:32 π.μ.

Γιατί δεν είναι πια ΜΜΕ αλλά ΜΜΠ : Μέσα Μαζικής Προπαγάνδας.
Ο Καπιταλισμός, μαζί με την Αστική Δημοκρατία, τέλειωσε και με την Ενημέρωση.

24 Αυγούστου 2017 στις 8:04 π.μ.

Γιώργος Γς. Πρέπει να έχουμε στο νου ότι δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα συνθήκες καθαρής ταξικής πάλης . Ο μαρξιστής δεν είναι παρατηρητής . Παρεμβαίνει στις εξελίξεις γνωρίζοντας ότι δεν αντιμετωπίζει πάντα «καθαρές» αντιθέσεις και ιδεατό πεδίο ταξικής αντιπαράθεσης , φροντίζοντας πάντα να είναι απέναντι από τον κύριο αντίπαλο του. Ποιός είναι ο κύριος αντίπαλος του Συριακού λαού σήμερα; Ο αείμνηστος Β.Ραφαηλίδης είχε τοποθετηθεί σε ανάλογη περίπτωση "Είμαι με το Σαντάμ γιατί είμαι μαρξιστής".

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger