Home » , » Σκανδαλώδης τροπολογία για τις Μονές του Αγίου Όρους: Γιατί το ΚΚΕ ψήφισε παρών;

Σκανδαλώδης τροπολογία για τις Μονές του Αγίου Όρους: Γιατί το ΚΚΕ ψήφισε παρών;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 6 Αυγούστου 2017 | 3:42 π.μ.

Πηγή: iskra

Άκρα του τάφου σιωπή στο διαδίκτυο, στις συστημικές ιστοσελίδες, για το μεγάλο φιλοδώρημα διαγραφής φόρων επί των ακινήτων προς τις Μονές του Αγίου Όρους με την τροπολογία σκάνδαλο που ψήφισαν από κοινού ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΝΔ και Χρυσή Αυγή!

Άκρα του τάφου σιωπή σε όλα τα μίντια.

Απόλυτο σιωπητήριο, επίσης, για τη δήλωση Παν. Λαφαζάνη, η οποία καυτηρίαζε το σκάνδαλο.

Αυτό είναι δημοκρατία.

Συναίνεση στα ουσιώδη, ψευτοαντιπαράθεση για τα ανύπαρκτα.

Μας έμεινε, όμως, μια απορία.

Γιατί, άραγε, το ΚΚΕ ψήφισε ”παρών” στην σκανδαλώδη χαριστική τροπολογία μαζί με τη ΔΗΣΥ και την Ένωση Κεντρώων;

Τι πάει να πει ”παρών” απέναντι σε ένα απαράδεκτο φορολογικό δώρο, την ώρα που ο φτωχός κόσμος πληρώνει βαρύτατη φορολογία για το μικρό σπίτι του;

Νομίζουμε ότι το ΚΚΕ οφείλει μια εξήγηση.

Μια αιτιολόγηση της ψήφου του, πολύ περισσότερο που η σκανδαλώδης τροπολογία ψηφίστηκε, παραβιάζοντας κάθε ίχνος δημοκρατικής δεοντολογίας.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

6 Αυγούστου 2017 στις 9:11 π.μ.

Με το που θα σκάσει η λαφαζανιά,ενεργοποιούνται τα αντιΚΚε αντανακλαστικά σας,ω κατακαημένοι!Και κουνάτε το δάχτυλο(από το κομμένο χέρι είναι κοψοχέρηδες;).Φυσικά δεν είχα την ψευδαίσθηση ότι θα ασχολίοσαστε σοβαρά ,πριν δημοσιεύσετε την λαφαζανογκεμπελιά!Μήπως,λέω,το "παρών"πήγαινε σε κάποιες διατάξεις(επειδή κατά την προσφιλή τακτική των κυβερνώντων στα νομοσχέδια επικολλώνται και άσχετες τροπολογίες ),τγια την καταψήφιση των οποίων θα εγκαλούσε το ΚΚΕ η προβοκατοροσελίδα των οπορτουνιδίων και θα αναπαραγάγατε ΑΚΡΙΤΑ-ως συνήθως;

6 Αυγούστου 2017 στις 9:31 π.μ.

Αν εδωσε ποτε εξηγηση ο Φλωρακης γιατι ανεβηκε τα σκαλια
του Αρειου και υπεγραψε τον ατιμωτικο νομο της μη χρησης
βιας για την καταληψη της εξουσιας Το ιδιο θα κανει και ο
Κουτσουμπας και δεν προκειται να σας εξηγησει το γιατι ψη
φισε το κομμα του ”παρών” στην σκανδαλώδη χαριστική τροπολογία
Εδω μαλλον το σκεπτικο τους ειναι ψηφιζοντας ``παρων `` εχουμε
και καποια ψηφαλακια δεν εξαγριωνουμε και το ``θηριο``και τελος
Ο σκυλος χορτατος και η πιτα ακοβη ``κομμουνιστικου``κοματος
``ανωτερη και επαναστατικη``σκεψη

σκεψη

6 Αυγούστου 2017 στις 10:10 π.μ.

Για τον ίδιο λόγο που στην Εξεταστική Επιτροπή το "Κ"ΚΕ μαζί με ΝΔ ψήφισαν ώστε να παραλάβουν τα υπομνήματα Εφραίμ-Αρσενίου αντί να καταθέσουν στην Επιτροπή και να απολογηθούν κανονικά κουκούλωμα δηλαδή κανονικό του σκανδάλου. Όπως μας (παρα)πληροφορεί ο Ριζοσπάστης στις 25.11.2008:

"Είχε προηγηθεί στην Εξεταστική πολύωρη διαδικαστική συζήτηση γύρω από το εάν η Επιτροπή θα παραλάβει ή όχι το υπόμνημα των δύο μοναχών, με το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ να ζητάνε να μην το δεχτεί η Επιτροπή και με τον ΛΑ.Ο.Σ. να προτείνει αυτό τα παραδοθεί στον πρόεδρο της Βουλής και όχι στην Εξεταστική. Τελικά, μετά από ψηφοφορία, η Επιτροπή αποφάσισε να παραλάβει τα δύο υπομνήματα."

Δηλαδή κρύβουν το γεγονός ότι η Επιτροπή αποφάσισε να παραλάβει τα υπομνήματα ΜΕ 13 ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΝΔ-"Κ"ΚΕ (αλήθεια γιατί άραγε μας ενημερώνουν για ΠΑΣΟΚ-ΣΥΝ-ΛΑΟΣ και όχι για ΝΔ και "Κ"ΚΕ;) και όχι έτσι γενικά ότι η Επιτροπή αποφάσισε. Απόδειξη ο Σκυλλάκος που με το δήθεν επιχείρημα της διερεύνησης δήλωσε:

«η ψήφος μου για να παραληφθούν από την Εξεταστική Επιτροπή τα γραπτά υπομνήματα των μαρτύρων υπηρετεί τη διερεύνηση σε βάθος της υπόθεσης»

Και για το ίδιο λόγο που κράτησε δήθεν ίσες αποστάσεις στην κατάργηση του θρησκεύματος στις ταυτότητες ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΤΑΧΘΗΚΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ τασσόμενοι ουσιαστικά στο πλευρό της αντιδραστικής Εκκλησίας και του Χριστόδουλου.

Ριζοσπάστης 08/06/2000:

"Κυβέρνηση και ιεραρχία βάζουν την ελληνική κοινωνία σε έναν επικίνδυνο δρόμο διαχωρισμού του ελληνικού λαού, με βάση τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις, αποπροσανατολίζοντάς τον από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Το παραπάνω επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ αναφορικά με τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση των ταυτοτήτων."

Αντί δηλαδή να πει ξεκάθαρα ΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΣΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ η ηγεσία του Περισσού βλέπει επικίνδυνο διαχωρισμό της κοινωνίας που επέβαλλαν κυβέρνηση και Εκκλησία και όπως λέει και ο Ρίζος 07/07/2006 σελ.31: "Η χώρα δεν αντέχει ανάλογο «διχασμό» με εκείνο που προκάλεσε η απόφαση της κυβέρνησης Σημίτη για τις ταυτότητες." δηλαδή η απόφαση Σημίτη για να καταργήσει το θρήσκευμα έφερε το διχασμό άρα αυτό που λέει επί της ουσίας εφόσον δεν τάσσεται ανοιχτά υπέρ είναι ότι ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ. ΠΛΗΡΗΣ ΤΑΥΤΙΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Και για τον ίδιο λόγο που παραμένουν οι βουλευτές του "Κ"ΚΕ μέσα την ώρα της θρησκευτικής ορκωμοσίας. Καμαρώστε εδώ άθεους που κατά τα άλλα είναι και υπέρ του διαχωρισμού Κράτους-Εκκλησίας:

https://www.youtube.com/watch?v=bJFGIRzX0qo

Εν κατακλείδι "Κ"ΚΕ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ!!!

V For Viva La Revolucion

6 Αυγούστου 2017 στις 5:09 μ.μ.

Σχόλιο 1: Σκανδαλολογια και άγιος ο θεός!

Σχόλιο 2: Για το μέγα σκάνδαλο (που οι λίγοι κλέβουν τον πλούτο που παράγουν οι πολλοί) κουβέντα...

Σχόλιο 3: Αυτοί που κοιμισαν το λαό, ώστε να υπογράψει ο Τσιπρας το τρίτο μνημόνιο, τολμανε και κουνάνε το δάχτυλο στο Κόμμα της Εργατικής Τάξης...

Σχόλιο 4: Ο παραπάνω "υπερεπαναστατης" μας πληροφορεί ότι στο "game of thrones" Χριστοδούλου - Σημίτη, το Κόμμα έπρεπε να πάρει θέση και μάλιστα υπέρ του Σημίτη!?wtf!

Σχόλιο 5: Το Κόμμα της Εργατικής τάξης δεν υποχρεούται να κάνει συνομιλητή κανένα οπορτουνιστή. Οφείλει να απολογείται μόνο στους εργαζόμενους.

Σχόλιο για το ΒΚ: Καλό θα ήταν μαζί με τις παπαριές του κάθε Λαφαζανη να παραθετετε και ένα σύνδεσμο με την τροπολογία τουλάχιστον ώστε οι αναγνώστες να έχουν ίδια άποψη...

Άγνωστος Χ

6 Αυγούστου 2017 στις 7:00 μ.μ.

Όχι υπέρ του Σημίτη υπέρ του αστικού εκσυγχρονισμού της χώρας κόντρα στο ορθόδοξο σκοταδισμό. Δεν είναι θέμα κομμάτων και κυβέρνησης όποια κυβέρνηση και αν ήταν στην εξουσία έπρεπε να το κάνει. Η κατάργηση του θρησκεύματος ήταν ένα αστικό αίτημα που έπρεπε να γίνει. Από που και ως που πρέπει να αναγράφεται το θρήσκευμα στις ταυτότητες; Τι είναι εδώ θεοκρατικό καθεστώς; Το θρήσκευμα αποτελεί προσωπικό δεδομένο και δεν πρέπει να υπάγεται στη διαδικασία ταυτοποίησης των πολιτών και την επεξεργασία δεδομένων τους. Βέβαια εσάς δεν σας νοιάζει ο εκσυγχρονισμός γι'αυτό και δεν θέλετε σύμφωνα συμβίωσης, κατάργηση παρελάσεων και άλλα τέτοια όπως λέτε "κοσμοπολίτικα", και αποπροσανατολιστικά (εδώ δεν είστε υπέρ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ). Κοίτα όμως σύμπτωση ούτε οι δεξιοί και ακροδεξιοί τα θέλουν.....

Βέβαια το κόμμα σου θέλει να τα έχει καλά με την Εκκλησία και με τους ορθόδοξους ταλιμπάν οπότε εγκαταλείπει και αυτά τα αυτονόητα.

V For Viva La Revolucion

8 Αυγούστου 2017 στις 8:30 μ.μ.

ΛΕΟ μην πηνεις το κκε ποτε δεν ειπε οτι θα λυθει νομικα ο φασισμος..Σοβαρεψου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger