Home » , , » Με ανευθυνότητες και ψέματα ο Μητσοτάκης στοχοποιεί το "Ρουβίκωνα".

Με ανευθυνότητες και ψέματα ο Μητσοτάκης στοχοποιεί το "Ρουβίκωνα".

Από giorgis , Τρίτη 1 Αυγούστου 2017 | 8:25 μ.μ.

Του  Γ. Γ.

Πιο δύσκολο είναι να κλέψεις εξωκλήσι παρά να αποδημήσεις τα όσα ισχυρίζεται ο Μητσοτάκης, ειδικά αυτά που επικαλείται για την πρόσφατη ακτιβίστικη ενέργεια που έκανε η αναρχική συλλογικότητα «Ρουβίκωνας» στο προαύλιο του κοινοβουλίου.
Μάλιστα κάποια στιγμή αναρωτιέσαι πώς κατορθώνει σε τόσες λίγες λέξεις να περιλαμβάνει τόσες ανακρίβειες και ψέματα. Ας δούμε ένα απόσπασμα από την σημερινή τοποθέτηση του αρχηγού της αξιωματικής  αντιπολίτευσης: «Συμβαίνουν πρωτοφανή πράγματα εντός και εκτός της Βουλής. Το προαύλιο της Βουλής δεν μπορεί να μετατραπεί σε χώρο διαμαρτυρίας. Αναρωτιέμαι αν στη θέση του Ρουβίκωνα, μια οργάνωση που έκανε παρέλαση στα Εξάρχεια με καλάζνικοφ, ήταν άλλοι, αν θα επιδεικνυόταν τέτοια ανεκτικότητα». 

Πρώτον. Που τα είδε τα πρωτοφανή γεγονότα στο προαύλιο του κοινοβουλίου; Οποιαδήποτε ενημερωτική ιστοσελίδα και να ανοίξει θα δει την συγκέντρωση – διαμαρτυρία ενάντια στην κυβερνητική πολιτική που έκαναν οι νεοφιλελέδες του «μένουμε Ευρώπη» στο προαύλιο της βουλής στις 18 Ιούνη του 2015.
Γι’ αυτούς ήταν  ... Πέμπτη ενώ τώρα με την συμβολική παρουσία μελών του «Ρουβίκωνα «συμβαίνουν πρωτοφανή πράγματα»; 

Και πάμε στο ποιο σημαντικό καραμπινάτο ψέμα που το είπε αρχικά στην στημένη συνέντευξη που έδωσε στον Πρωτοσάλτε, στο ραδιόφωνο του Αλαφούζου και επανέλαβε σήμερα από το βήμα της βουλής. Στο ότι δηλαδή μέλη του «Ρουβίκωνα» «έκαναν παρέλαση στα Εξάρχεια με καλάζνικοφ». Προφανώς ο Κ. Μητσοτάκης θα εννοεί την πορεία που οργάνωσαν δεκάδες συλλογικότητες  στα Εξάρχεια, στις 5 Μάρτη, ενάντια στην κρατική καταστολή και τις μαφίες ναρκωτικών και στο βίντεο που κυκλοφόρησε στο οποίο φαίνονται κάποιοι διαδηλωτές να περιφρουρούν ένοπλα την πορεία.
Προσπερνάμε αν τα όπλα είναι αληθινά ή ψεύτικα και ρωτάμε: Εχει κανένα στοιχείο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης όταν ισχυρίζεται ότι οι  διαδηλωτές που οπλοφορούσαν είναι μέλη του «Ρουβίκωνα»;  Αν έχει το παραμικρό στοιχείο ας το παρουσιάσει. Διαφορετικά είναι ένας ανεύθυνος, ψεύτης πολιτικάντης.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 9 σχόλια

1 Αυγούστου 2017 στις 9:36 μ.μ.

....Διαδηλωτές.... να πριφρουρούν ένοπλα την διαδήλωση.....ΜΑΛΙΣΤΑ........

1 Αυγούστου 2017 στις 10:55 μ.μ.

τον ενοχλει ο ρουβικωνας
δεν τον ενοχλουν οι ακροδεξιοι "ρουβικωνες" της βενεζουελας

2 Αυγούστου 2017 στις 8:27 μ.μ.

Στην Βενεζουέλα 19 χρόνια με ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ χωρίς Ευρώ....και Ε.Ε.... Σφάζουνε τον λαό όπως και εδώ και ζει στην ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ στα Σκουπίδια. Παλιό το παραμύθι δεν πιάνει.......

3 Αυγούστου 2017 στις 6:44 μ.μ.

Προς το σεσημασμένο αντικομμουνιστή Τζαμαρία: οι εκλογές για τη Συντακτική Συνέλευση στη Βενεζουέλα έγιναν, ψήφισε η πλειοψηφία του λαού. Τα σχέδια της αντιπολίτευσης, δηλαδή του μεγάλου κεφαλαίου της χώρας, σε συνεργασία πάντα με τις ΗΠΑ, δεν πέρασαν, προς το παρόν τπυλάχιστον. Η πλειοψηφία των φτωχών, που η κατάστασή τους βέβαια έχει βελτιωθεί αισθητά όλα αυτά τα χρόνια της Μπολιβαριανής Επανάστασης (παρά τα σοβαρά λάθη της), υποστηρίζει την κυβέρνηση Μαδούρο. Να είσαι πιο κόσμιος όταν δείχνεις την υποστήριξή σου στα αντιπολιτευόμενα πλουσιόπαιδα της χώρας και στους Αμερικανούς που τους καθοδηγούν.

3 Αυγούστου 2017 στις 11:39 μ.μ.

Καταλαβαίνω την απόγνωση σου αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Στην Βενεζουέλα έχουνε Καπιταλισμό με τα μέσα παραγωγής στους Καπιταλιστές. Και έχουν σχέσεις με τους ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ Ρωσίας Κίνας Ιραν κ.α. Ο Λαός ζει στην Εξαθλίωση την στιγμή που η Αστική Τάξη ζει μέσα στα πλούτη. Αυτό άλλωστε είναι η Δουλειά της Σοσιαλδημοκρατίας και του Οπορτουνισμού. Το Κ.Κ Εγκλωβισμένο να στρίζει την Αστική Κυβέρνηση δεν έχει παίξει τον Ιστορικό του ρόλο που είναι η Συμμετοχή στις Αστικές Εκλογές απο Θέσεις Εργατικής Λαικής Αντιπολίτευσης για την όσο γίνεται καλύτερη προβολή των θέσεων του και ο αγώνας μέσα απο την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για την ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ του λαού με στόχο την ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ. Η Καπιταλισμό θα έχεις η Σοσιαλισμό με Κοινωνικοποιημένα τα μέσα παραγωγής και Δικτακτορία του Προλεταριάτου. Κάτι άλλο δεν υπάρχει. Οτι είσαι ΠΑΣΟΚ και Αντικομμουνιστής το γνωρίζω.

4 Αυγούστου 2017 στις 2:40 π.μ.

"...ψήφισε η πλειοψηφία του λαού."

Από τα μαθηματικά που έμαθα στο σχολείο πάντως no name το 41,5% είναι κάτω από το μισό που είναι 50%. Το υπόλοιπο 58,5% ακολούθησε την πρόταση της αντιπολίτευσης και απείχε. Επειδή διδάχτηκα ανισότητες το 58,5 είναι μεγαλύτερο από το 41,5 δηλαδή οι ο Μαδούρο και όλοι εσείς οι υποστηρικτές του πανηγυρίζετε που....χάσατε και νίκησε η πρόταση της αντιπολίτευσης. Ο Μαδούρο το γύρισε σε σοσιαλ-ερντογανισμό και εσείς χαίρεστε. Τι να πω....

V For Viva La Revolucion

4 Αυγούστου 2017 στις 2:03 μ.μ.

Τζαμαρία, οι ίδιες παρλαπίπες, οι ίδιες βλακείες, τα ίδια ψέματα, το ίδιο σχόλιο το έχουμε δει με τη γνωστή από τους υπολογιστές μέθοδο copoy-paste χίλιες φορές! Τζαμαρίας ο σεσημασμένος αντικομμουνιστής και, κυρίως, ο σεσημασμένος αντιέξυπνος, ένα ρομπότ που απλώς πηθικίζει αυτά που του λένε τα σκοτεινά αντικομμουνιστικά (όχι απλώς αντι-ΚΚΕ, αντικομμουνιστικά) κέντρα που τον καθοδηγούν...

4 Αυγούστου 2017 στις 7:23 μ.μ.

Ο ΛΕΝΙΝ διαχωρίστηκε απο τον Οπορτουνισμό το 1903 φτιάχνοντας το κόμμα των Μπολσεβίκων. Μετά το 1905 συνέχισε με την Αυτοτελή δράση του Κόμματος σε Ανοιχτή σύγκρουση με τον Οπορτουνισμό. Με τις Θέσεις του ΑΠΡΙΛΗ είπε τελειώσαμε με την ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ έχουμε Καπιταλισμό δεν μπήκε ποτέ στην ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΕΡΕΝΣΚΙ και τους Ανέτρεψε. Οικοδόμήθηκε Σοσιαλισμός στην ΕΣΣΔ όσο στην ηγεσία ήταν οι Μπολσεβίκοι. Το 1956 στο 20ο Συνέδριο επικράτησε ο Οπορτουνισμός λόγω των Απωλειών του πολέμου σε Στελέχη. Με την ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ εφαρμογή νόμων του Καπιταλισμού ΣΤΑΔΙΑΚΑ σε μια πορεία καταστρέψανε τα πάντα μετατρέποντας το Κ.Κ σε όχημα της Αντεπανάστασης. Επίσης Σοσιαλισμό οικοδόμησαν οι Κουβανοί με την Επανάσταση του 1959 χωρίς Πολιτικά μέτωπα και ...στάδια... με απόλυτη επιτυχία. Εδω και λίγα χρόνια επικράτησε ο ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΣ και στο Κ.Κ Κούβας με τους Κομμουνιστές ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ. Η Εφαρμογή νόμων του Καπιταλισμού ίδια συνταγή με την ΕΣΣΔ μετά το 1956 θα τους πάει στην Καταστροφή αν οι Κομμουνιστικές δυνάμεις δεν πάρουνε πάλι το πάνω χέρι. Δυστυχώς για εσένα η πραγματικότητα είναι πεισματάρα.

4 Αυγούστου 2017 στις 9:10 μ.μ.

Σου είπα καταλαβαίνω την απόγνωση σου και την έλειψη Επιχειρημάτων αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Οταν τα μέσα παραγωγής είναι στους Καπιταλιστές έχουμε Καπιταλισμό. Σοσιαλισμό έχουμε οταν είναι Κοινωνικοποιημένα με Δικτακτορία του προλεταριάτου όπως στην ΕΣΣΔ όσο στην εξουσία ήταν οι Μπολσεβίκοι μέχρι το 20ο Συνέδριο. Οτι και να κάνεις η πραγματικότητα είναι πεισματάρα. Οτι είσαι ΠΑΣΟΚ και ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ το γνωρίζω.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger