Home » , » Λέτε να αρχίσουμε να πιστεύουμε τις «προφητείες»;

Λέτε να αρχίσουμε να πιστεύουμε τις «προφητείες»;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017 | 12:23 μ.μ.

Λέτε να αρχίσουμε να πιστεύουμε τις «προφητείες» που δημοσιεύει η «Ελεύθερη Ωρα»; Ή να δώσουμε βαρύτητα στην λαϊκή προσέγγιση που κάνει η φυλλάδα του Κουρή; Και προφανώς αναφερόμαστε στα δημοσιεύματα που ακολούθησαν μετά την εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου από την Βόρεια Κορέα.  

«Αν ο πύραυλος του Κιμ Γιονγκ Ουν χτυπούσε την Ιαπωνία αυτό θα βύθιζε ολόκληρο τον κόσμο σε πόλεμο», διαβάζουμε την εκτίμηση ενός «έγκυρου πολιτικού αναλυτή».
Την ίδια στιγμή μια δήλωση που έγινε  στον Independent κάποιου καθηγητή Αντονι Γκλις, ειδικού ασφαλείας στο Πανεπιστήμιο του Μπάκιγχαμ, ανακυκλώνεται από πολλά ΜΜΕ. «Η υπόθεση είναι εξαιρετικά σοβαρή. Οι περισσότεροι πόλεμοι συμβαίνουν τυχαία, δεν προσχεδιάζονται, και αν αυτοί οι πύραυλοι είχαν προσγειωθεί στην Ιαπωνία, αναμφισβήτητα θα είχαμε πόλεμο σήμερα το πρωί», εκτιμάει αυτός ο τύπος.

Στην ίδια κατεύθυνση ένας άλλος «ειδικός» -που ακούσαμε στο ραδιόφωνο και δεν συγκρατήσαμε το όνομα του- προσθέτει ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν, είναι «εντελώς απρόβλεπτος» και ότι το καθεστώς της Πιονγιανγκ θέλει να αποδείξει ότι είναι πυρηνική δύναμη. Ηταν μια ηχηρή απάντηση της Βόρειας Κορέας  μεγάλες στρατιωτικές ασκήσεις που συνεχίζουν ΗΠΑ - Νότια Κορέα με τον κωδικό «Ulchi Freedom Guardian», εκτιμάει ο ίδιος και δεν αποκλείει μια «παγκόσμια ανάφλεξη».

Όπως και να είναι δεν νομίζουμε ότι υπάρχει προηγούμενο ένας πρόεδρος των ΗΠΑ όπως έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ, να αποδίδει σε μια μικρή χώρα, όπως είναι η Β. Κορέα απειλές του τύπου «όλες οι επιλογές είναι στο τραπέζι», και αυτή να αδιαφορεί. Μάλιστα σύμφωνα με το KCNA, ο Κιμ δήλωσε, «Η πρόσφατη δοκιμαστική εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου, όπως και σε αληθινό πόλεμο, αποτελεί το πρώτο βήμα της στρατιωτικής επιχείρησης του Λαϊκού Στρατού της Κορέας στον Ειρηνικό και ένα βαρυσήμαντο πρελούδιο στην αναχαίτηση του Γκουάμ».

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

30 Αυγούστου 2017 στις 8:41 μ.μ.

Θα περιμένω μέχρι τις 9 του μηνός να δω, αν η είδηση περί "επίθεσης της Β. Κορέας" που λέει η real πραγματοποιηθεί. Μετά θα κάνουμε λίγη πλακίτσα με τους "προφήτες". mitsos175.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger