Home » , , , » Γιάννης Λοβέρδος: Συνδιάζοντας την πολιτική του Λένιν, με τον ΕΝΦΙΑ και τον ¨Ρουβίκωνα" (Βίντεο)

Γιάννης Λοβέρδος: Συνδιάζοντας την πολιτική του Λένιν, με τον ΕΝΦΙΑ και τον ¨Ρουβίκωνα" (Βίντεο)

Από giorgis , Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017 | 4:24 π.μ.

Του Γ. Γ.

Τέρμα. Πρέπει να υποκινηθούμε μπροστά στην οξυδέρκεια, το αντιληπτικό πνεύμα, και τις ιστορικές γνώσεις που διαθέτουν οι καταξιωμένοι δημοσιογράφοι μας. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στα κατατοπιστικά ρεπορτάζ που μας παρουσιάζουν, αλλά κύρια στις βαθυστόχαστες πολιτικές αναλύσεις που μας προσφέρουν.
Και στην προκειμένη περίπτωση ερέθισμα μας γι’ αυτή την ανάρτηση είναι τα όσα ακούσαμε να μας λέει ο καταξιωμένος δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος.

Ειλικρινά μας καθήλωσαν τα λεγόμενα του διευθυντή της εφημερίδας «Βραδυνή», ενός «κοσμήματος του ελληνικού τύπου» -κάτι που υποδηλώνεται από την τεράστια κυκλοφορία της, στον διεθνώς αναγνωρισμένο για την εγκυρότητα του τηλεοπτικό δίαυλο Blue Sky.

Τέτοια ευρυμάθεια, τόση ιστορική κατάρτιση σε συνδυασμό με την ευγλωττία αυτού του δημοσιογράφου, σε κάνουν να τον κατατάσσεις στα πιο λαμπρά πρόσωπα που διαθέτει το λειτούργημα που επιτελεί.

Αμφιβάλλουμε αν θα μπορούσε άλλος συνάδελφος του Γιάννη Λοβέρδου να μας δώσει να καταλάβουμε και μάλιστα με τόσο παραστατικό τρόπο, την άμεση σχέση που έχουν η «πολιτική που εφάρμοσε ο Λένιν όταν κατέλαβε την εξουσία το 1917 στην Ρωσία», με τον ΕΝΦΙΑ της σημερινής κυβέρνησης και «τα σπίτια που καταλαμβάνει σήμερα ο Ρουβίκωνας και τα κάνει κοινόβια». 
Και όλα αυτά σε λιγότερο από 2 λεπτά! Μιλάμε ότι ο τιτανομέγιστος τηλεοπτικός πολιτικός σχολιαστής μας άφησε άναυδους!  

Δεν πιστεύουμε ότι θα υπήρχε κάποιος από τους μεγαλύτερους διανοητές του 20 αιώνα, ο οποίος θα μπορούσε να κάνει μια τέτοια εγκεφαλική διεργασία η οποία κατορθώνει τα εξής:  Σε χρόνο dt αποδημεί όλη την πολιτική  διαδρομή του Β.Ι.Λένιν, καυτηριάζει και  στιγματίζει την κυβερνητική πολιτική, απαξιώνει την υποτιθέμενη ακτιβιστική δράση μιας αναρχικής συλλογικότητας.

Εύγε η. Λοβέρδο.

Οπότε το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι αυτός ο δημοσιογράφος αδικείται στην χώρα μας, Το θεωρούμε δεδομένο ότι θα μπορούσε να κάνει λαμπρή καριέρα στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα του εξωτερικού.

Απολαύστε τον.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger