Home » , » Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Για μια αμειβόμενη "καρέκλα" ...

Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Για μια αμειβόμενη "καρέκλα" ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017 | 5:33 μ.μ.

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης υπήρξε ένα απ’ τα πιο προβεβλημένα στελέχη στην περίοδο της πρώτης διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Πολιτικός του μέντορας θεωρείται ο Γιάννης Δραγασάκης και άνηκε στην «ομάδα των 53». Ηταν στη στενή ομάδα του Μαξίμου, και διατηρούσε πολύ καλές προσωπικές σχέσεις με τον Τσίπρα.  Υπήρξε υποψήφιος για τη δημαρχία της Αθήνας στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014. υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ στην πρώτη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ενώ χρημάτισε για κάποιους μήνες κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Διαφώνησε με την κυβερνητική πολιτική και στις 19/11/2015 δίνει στην δημοσιότητα επιστολή στην οποία δήλωνε την παράδοση της βουλευτικής έδρας και την παραίτησή του από κάθε κομματικό αξίωμα αφού όπως τόνιζε «αδυνατώ να συμβάλω στην υλοποίηση της κυβερνητικής πολιτικής». Για τον ίδιο «η απόσυρση του από την κεντρική σκηνή αποτελούσε μονόδρομο».

Μέχρι εδώ όλα καλά.

Σήμερα σε τηλεγράφημα του ΑΠΕ διαβάζουμε: «Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης θα είναι ο νέος διευθυντής του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας, καταλαμβάνοντας τη θέση έπειτα από δημόσια αναγγελία για την πλήρωσή της, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την οργάνωση».

Ποιο είναι το ενδιαφέρον της υπόθεσης; Όχι τόσο η ανακολουθία των δηλώσεων του, αλλά το ότι την εποχή που ο Γ. Σακελλαρίδης διασύρθηκε, υπέστη κανιβαλισμό από την ιστοσελίδα του Μ. Τριανταφυλλόπουλου, η οποία επικαλέστηκε στιγμές από την προσωπική του ζωή, δεν ήταν λίγα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ –αν και όχι δημοσίως- που απαξίωναν την ιδιωτική συμπεριφορά του Γ. Σακελλαρίδη. Κι αυτό ήταν σε γνώση του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου.

Τώρα και προκειμένου να αποκτήσει ένα αδρά αμειβόμενο πόστο –προφανώς με εισήγηση της κυβέρνησης- ο Γ.Σ τα ξέχασε όλα. Να μιλήσουμε τώρα για ήθος και αξιοπρέπεια;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

5 Σεπτεμβρίου 2017 στις 6:06 μ.μ.

Δεν παει καιρος που δηλωνε οτι στο μελλον το μονο που
θα τον απασχολησει ειναι οι σπουδες του και μαλιστα στην
αλλοδαπη και τιποτε αλλο Φαινεται ομως πως τα αργυρια και η
καρεκλα που αγαπησε οταν σπουδαζε στη σχολη Συριζα με το
Δραγασακη αρχιδασκαλο δεν μπορεσαν να τον αφησουν ασυγκινητο
γι αυτο ειπε το ναι σε μια εξασφαλισμενη,καλοπληρωμενη θεση σε μια αμφιλεγομενη οργανωση με ενα ιστορικο διακρισεων οσον αφορα
την επιτευξη των στοχων και των σκοπων της

5 Σεπτεμβρίου 2017 στις 11:22 μ.μ.

όταν λέτε "αδρά αμειβόμενο πόστο", έχουμε κάτι συγκεκριμένο ..?
π.χ. την μηνιαία - ετήσια αμοιβή ..?

6 Σεπτεμβρίου 2017 στις 10:41 π.μ.

Και τι σημαίνει που προσλήφθηκε από την Διεθνή Αμνηστία; Έχει σχέση η Δ.Α. με την κυβέρνηση ή τον τσιπροσυριζα;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger