Home » , » Δυναμική και μαζική η αντιφασιστική πορεία για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Δυναμική και μαζική η αντιφασιστική πορεία για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017 | 9:27 μ.μ.

Θα σας προτείναμε αρχικά να διαβάστε το πολύ ενδιαφέρον κείμενο που υπογράφει σήμερα ο  Γιάννης Μπασκάκης στην εφημερίδα των Συντακτών., η οποία έχει τίτλο:   «Τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα – Η προσπάθεια συγκάλυψης προδίδει τους ενόχους»

Και ενώ αύριο συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τη Χρυσή Αυγή η δίκη των μελών της ναζιστικής συμμορίας οι καταθέσεις μαρτύρων που δείχνουν την δράση της εγκληματικής οργάνωσης διαδέχονται η μια την άλλη με χαρακτηριστική την μαρτυρία στην ακροαματική διαδικασία του πρώην επιστημονικού  συνεργάτη της Χ.Α., στην Βουλή, Ηλία Σταύρου.

Παράλληλα οι συγκεντρώσεις και οι πορείες, με αίτημα να τιμωρηθούν τα μέλη της οργάνωσης και να κλείσουν τα γραφεία της ξεκίνησαν με την σημερινή μαζική και δυναμική διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε  προς τα γραφεία της ΕΕ στην Αθήνα, την αμερικανική πρεσβεία και κατέληξε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στη λεωφόρο Μεσογείων.

«Βγήκαμε χιλιάδες στους δρόμους για να διαδηλώσουμε κατά της Χρυσής Αυγής και να ζητήσουμε να κλείσουν τα γραφεία της σε όλη την Ελλάδα, που αποτελούν ορμητήριο των νεοναζί. Συμπληρώνονται 4 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Πρέπει να ολοκληρωθεί η δίκη της Χρυσής Αυγής και να πάνε φυλακή οι νεοναζί» τόνισε σε δηλώσεις του ο επικεφαλής της  «Κίνηση’ Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή», Πέτρος Κωνσταντίνου και επισήμανε: «Θέλουμε να κυριαρχήσει η ελπίδα και όχι ο τρόμος».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger