Home » , » Είχε την απάντηση που της έπρεπε η ακροδεξιά σαπίλα

Είχε την απάντηση που της έπρεπε η ακροδεξιά σαπίλα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017 | 3:11 π.μ.

Γράφει ο mitsos175. 

Σ’ ένα πόλεμο χρειάζονται όλα τα όπλα. Στο ταξικό πόλεμο χρειάζεται η αλληλεγγύη προς τους εργαζόμενους, τους φτωχούς, η απεργία, οι πορείες και πολλές άλλες μορφές αγώνα. Εξαιρετικά επιτυχημένες κινητοποιήσεις πχ είναι οι παρεμβάσεις κατά των πλειστηριασμών, που έχουν θορυβήσει πολύ τα αρπακτικά.

Οι άνθρωποι που αντιστέκονται στο Φασισμό πέτυχαν ακόμα μια μεγάλη νίκη στην αντιφασιστική αντισυγκέντρωση στο Σύνταγμα. Οι φασίστες (που αναγνωρίζοντας τους πολιτικούς τους πρόγονους φώναζαν το εμετικό σύνθημα "τιμή στους χίτες και τάγματασφαλίτες") κι οι μπάτσοι προστάτες τους εξευτελίστηκαν. Μεγάλο κέρδος ήταν ότι φάνηκε ξεκάθαρα η γύμνια των ακροδεξιών. Ήταν ελάχιστοι. Ο κόσμος έχει αλλάξει, όχι μόνο τους γυρνά την πλάτη - αυτό γίνονταν και παλαιότερα- τώρα πλέον τους κυνηγά.
Γιατί φαίνεται ο βρώμικος ρόλος των ακροδεξιών που υποστηρίζουν τα αφεντικά και τις πολιτικές τους.
Όσο για το ΣΥΡΙΖΑ τι να πούμε; Μόνο η πολιτική του, μίγμα ρατσισμού και εθνικισμού, που ξεπλένει τους νεοναζί, κρατά ακόμα ζωντανά τα ζόμπι του Χίτλερ. Η αστυνομία χέρι - χέρι με την ακροδεξιά προσπάθησε να κάνει αισθητή την παρουσία των φασιστών. Να δείξουν ότι τάχα υπάρχουν, ότι εκπροσωπούν μια μερίδα του κόσμου. Διάλεξαν έτσι ένα θέμα στο οποίο πίστευαν πως θα βρουν ανταπόκριση.

Το μόνο που βρήκαν ήταν… φάπες. Ο κόσμος δεν είναι πια ομοφοβικός, μάλιστα νευριάζει πολύ όταν κάποια παλιοτόμαρα προσπαθούν να μας γυρίσουν σε μια εποχή που φανατικοί θρησκόληπτοι ή εντελώς ανόητοι κομπλεξικοί παρέμβαιναν σε απόλυτα προσωπικά θέματα. Οι πολλοί γνωρίζουν, ότι οι ναζί το κάνουν αυτό εκ του πονηρού. Αν και οπαδοί του «σατανικά υπέροχου τραγόμορφου Εωσφόρου» συμμαχούν με τις θεούσες ακριβώς για να μας καταδυναστεύσουν.
Αν δεχτούμε παρέμβαση σε σεξουαλικά θέματα, τα οποία αφορούν εμάς και το/τη σύντροφό μας, θα αποδεχθούμε παρεμβάσεις στα πάντα. Αυτή η βάση της δικτατορίας: Να σκεπτόμαστε, να ενεργούμε βάση διαταγών.
Όσοι λοιπόν αντιστάθηκαν, αγωνίστηκαν για την Ελευθερία, το ύψιστο δικαίωμα κάθε ανθρώπου. Αξίζουν συγχαρητήρια.

Άλλωστε μας απασχολούν προβλήματα οικονομικής φύσης, για τα οποία ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και παρόμοιων οργανώσεων, αποσαφηνίζεται ολοένα και περισσότερο: Οι νεοναζί είναι οι σωματοφύλακες των αφεντικών. Σ’ όλο και περισσότερα θέματα, που αφορούν την Οικονομία, ταυτίζονται με τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΣΥΡΙΖΑ και τα υπόλοιπα δεκανίκια του Μνημονίου. Κάποιοι, που τους θεώρησαν λαθεμένα αντιμνημονιακούς, απομακρύνονται.

Οι «μάτσο» άντρες λοιπόν τις έφαγαν για τα καλά, διασύρθηκαν. Θα τις τρώνε με κάθε ευκαιρία, αλλά σίγουρα και τα αφεντικά τους, δεν θα μείνουν «παραπονεμένα», καθώς η οργή για την αδικία μεγαλώνει. Όσο για τους συμμάχους τους, τα πουλημένα ΜΜΕ, κλαίνε κι οδύρονται. Οι μπάτσοι ακόμα ψάχνουν, να δουν τι έγινε.
Ο ΣΥΡΙΖΑ μην ξεχάσει κι αυτός να καταδικάσει τις σφαλιάρες προς τους φασίστες, όπως σίγουρα θα κάνει η ΝΔ και κάποια δεκανίκια της.
Τόσο πλύσιμο τους κάνατε διάολε, κι αυτοί έγιναν πάλι χάλια… 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger