Home » , » Ε. Κουντουρά: Ενα προκλητικό εξουσιαστικό θρασίμι

Ε. Κουντουρά: Ενα προκλητικό εξουσιαστικό θρασίμι

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017 | 3:41 μ.μ.

Τι να σχολιάσεις από τις σημερινές δηλώσεις που έκανε η υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά στον Γ. Αυτιά και στην τηλεόραση του Αλαφούζου; Ότι μας φέρνουν κατάγματα στην νοημοσύνη μας; Ότι το εξουσιαστικό θρασίμι έχει την αίσθηση ότι απευθύνεται σε λωτοφάγους; Ότι η ίδια ζει σε μια εικονική πραγματικότητα που δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα εγκεφαλικό της κατασκεύασμα;

Όπως και να είναι όμως είναι πρόκληση να ακούμε την κυβερνητική αξιωματούχο να μας λέει ότι «Πάμε πολύ καλά, πάμε πάρα πολύ καλά! Ο κόσμος λέει συγχαρητήρια στην Κυβέρνηση … Η δική μας διακυβέρνηση έχει φέρει την ανάπτυξη σε όλους τους τομείς .. Κανένας Υπουργός δεν κόβει συντάξεις, κανένας Υπουργός δεν βάζει φόρους .. Οι άνθρωποι που υπέφεραν έχουν ένα πιάτο φαγητού στο τραπέζι τους».

Γνωρίζοντας ότι δεν έχουμε την δυνατότητα να κριτικάρουμε με κόσμιες λέξεις αυτές τις προκλητικές δηλώσεις της Ε. Κουντουρά, παραθέτουμε απόσπασμα από δημοσίευμα της ομογενειακής εφημερίδας της Αμερικής για το ποιόν αυτής της τύπισσας.

Σύμφωνα, λοιπόν με αυτό το έντυπο πρόκειται για την «αυθεντική εκπρόσωπος του φαύλου-διεφθαρμένου κράτους της Ελλάδας» η οποία μαζί με την παρέα της βρίσκεται κάθε χρόνο στην Αμερική και «κάνουν -ΧΩΡΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ- διακοπές με κρατικό χρήμα και θα εκδώσουν "δελτία τύπου" με τις συνηθισμένες ΨΕΥΤΙΕΣ, που θα δημοσιεύσουν τα άσχετα με την πραγματικότητα ΜΜΕ στην Αθήνα. Ψευτιές του είδους "σημαντικές επαφές της, με Τour Operators". 
Αλλά ποτέ δεν αναφέρεται ΠΟΙΟΙ είναι αυτοί οι Τour Οperators και πότε συναντήθηκαν με την υπουργίνα. Επειδή, τέτοιες ''συναντήσεις'' ΟΥΔΕΠΟΤΕ γίνονται».
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

21 Οκτωβρίου 2017 στις 5:18 μ.μ.

Οι ιατροί προειδοποιούν: Η υπερβολική δόση χρήματος σε συνδυασμό με την εξουσία δημιουργεί παραισθήσεις.
Ή κάνει τον κηφήνα προκλητικότατο ψεύτη.
Υπάρχουν και χειρότεροι βεβαίως - βεβαίως. Υπάρχουν και χειρότεροι...
Κι αυτό ακριβώς είναι το κακό: Δεν είναι ένας και δυο "εξαιρέσεις", είναι ο κανόνας, είναι όλοι (σχεδόν) αδίστακτοι και διεφθαρμένοι. mitsos175.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger